29 / 04 / 2024

The Port İstanbul Konaklama iletişim

The Port İstanbul Konaklama iletişim

The Port İstanbul Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysi  Taşdemir tarafından kuruldu.

The Nirvana İstanbul Otelcilik Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

The Nirvana İstanbul Otelcilik Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Çiçen tarafından kuruldu.

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Naşit tarafından açıldı.

The Company İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Company İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah İkbal Kara tarafından kuruldu.

The Port İstanbul Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Port İstanbul Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysi  Taşdemir tarafından kuruldu.

9. uluslararası inşaatta kalite zirvesi 11 Ekim'de!

Türkiye İMSAD tarafından 2009 yılından beri düzenlenen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nin dokuzuncusu bu yıl 11 Ekim’de, Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşecek. 

Kadınlara özel AVM Zeruj Port İstanbul'da açılıyor!

Türkiye'nin kadınlara özel ilk AVM'si Zeruj Port, İstanbul Zeytinburnu’nda gelecek hafta kapılarını açıyor. AVM'de yalnız kadın ve çocuk ürünlerine yer verilecek..

The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel açıldı!

MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki ilk örneği “The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel” Karaköy’de hizmete açıldı.

MGallery, Türkiye’deki ilk otelini Karaköy’de açtı!

MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki ilk örneği olan “The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel” Karaköy’de 180 yıllık tarihi binada açıldı. 

SBE16 İstanbul Konferansı yapıldı!

Dünyada 50’den fazla ülkede 2000 yılından bu yana düzenlenen Sürdürülebilir Yapılı Çevre Konferansları Serisi'nin İstanbul ayağı SBE16 İstanbul Konferansı, Rigips Türkiye’nin de desteğiyle Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşt

SBE16 İSTANBUL Konferansı 13-15 Ekim'de!

Türkiye’de ilk kez, Türkiye İMSAD organizasyonuyla 13-15 Ekim 2016 tarihleri arasında Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleştirilecek olan SBE16 İSTANBUL Konferansı’na çok az bir süre kala konferans detayları da hızla şekillenmeye devam ediyor.

Golden Port İstanbul Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Port İstanbul Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi, Abdulkadir Sürmeli Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ibrahım A.S. Alnazlı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Esenyurt'ta kuruldu.

Realty Port İstanbul, 4. İnşaat ve Konut Konferansı'na sponsor oldu!

26 Ocak 2016 Salı günü Marriott Hotel Asia da düzenlenecek olan 4. İnşaat ve Konut Konferansının genel sponsoru Realty Port İstanbul firması inşaat sektörünün profesyonelleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Realty Port İstanbul, Azerbaycan Recexpo Fuarı'nda ilgi gördü!

Realty Port İstanbul Türkiye çapında ki özellikli projelerini sektörde profesyonel ve uluslararası tecrübesi ile 17 – 19 Aralık 2015 tarihleri arasında Azerbaycan’da düzenlenen gayrimenkul fuarında pek çok ülkeden gelen yatırımcıları standında ağırladı.

The Port İstanbul Konaklama iletişim Haberi

The Port İstanbul Konaklama iletişim

The Port İstanbul Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysi  Taşdemir tarafından kuruldu.

The Port İstanbul Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak. b. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatilköyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. c. Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapmak.

The Port İstanbul Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi adres: Şehsuvar Bey Mah.Behramçavuş Sk.No:6/1...