06 / 05 / 2024

The Raleigh otelini kim satın aldı

The Raleigh otelini kim satın aldı

Garanti Bankası'ndaki yüzde 9.95'lik payını İspanyol ortağı BBVA'ya 3.3 milyar TL'ye satan Ferit Şahenk, Tommy Hilfiger'la Miami'de ortak olduğu The Raleigh otelini de 103 milyon dolara sattı.

MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da açılıyor!

Accor Grubu’nun markası olan MGallery, yeni otelini Bodrum'da açmaya hazırlanıyor. MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da kapılarını açacak. 

Serdar Bilgili ve ABD'li emlak kralı Michael Shvo'dan Miami’de VIP davet!

İş insanı Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo, 103 milyon dolara Miami'de aldıkları The Raleigh Hotel'i yeniledi. Geçtiğimiz gün milyonlarca dolar harcayarak yeniledikleri The Raleigh Hotel'in bahçesinde davet veren ikiliyi, dostları yalnız bırakmadı...

Serdar Bilgili'nin The Raleigh Hotel’i için açılış partisi!

Serdar Bilgili, 103 milyon dolara Miami’de aldığı The Raleigh Hotel’de açılış partisi düzenleyecek. Davete çok sayıda ünlü isim katılacak.

Ferit Şahenk The Raleigh otelini 103 milyon dolara sattı!

Garanti Bankası'ndaki yüzde 9.95'lik payını İspanyol ortağı BBVA'ya 3.3 milyar TL'ye satan Ferit Şahenk, Tommy Hilfiger'la Miami'de ortak olduğu The Raleigh otelini de 103 milyon dolara sattı.

The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection resort otelini BESA Grup Güvencesi ile Bodrum'da açıyor. The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar bugün İstanbul'da atıldı...

Bodrum The BO Vue için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye'deki ilk Curio Collection resort otelini açmak için inşaat sektöründe faaliyet gösteren BESA Grup ile anlaştı. The BO Vue Otel 2021'de Bodrum'da açılacak.

Ferit Şahenk, Tommy Hilfiger ile Miami'den otel aldı!

Ferit Şahenk, Yeni Dünya'ya da açılarak dünyaca ünlü moda devi Tommy Hilfiger ile ortak oldu. Şahenk ile Hilfiger, Miami South Beach'in klasik oteli The Raleigh'i satın aldı. İşte Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberi şöyle:

Fairmont Türkiye'deki ilk otelini Mecidiyeköy'de açıyor!

New York'daki meşhur The Plaza'dan Londra'nın ikonik oteli The Savoy'a kadar yetmişin üzerindeki otelinde, yüz yılı aşkındır misafirlerinin "anlarını anılara dönüştüren" dünyaca ünlü otel zinciri Fairmont, İstanbul'un en merkezi noktalarından Mecidiyeköy'de, Türkiye'deki ilk otelini açıyor

The Luxury Collection Bodrum'daki ilk otelini açtı!

STARWOOD Grubu'nun Premium markalarından The Luxury Collection, Türkiye'de ilk resort otelini Bodrum'da 'Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa' ismiyle açtı.

The Luxury Collection ilk resort otelini Bodrum'da açıyor!

Starwood Grubu markalarından The Luxury Collection, Türkiye’de ilk resort otelini Bodrum’da ‘Caresse, Luxury Collection Resort ’ ismiyle açtı.

The Ritz-Carlton, Avusturya’daki ilk otelini Viyana'da açtı!

27 Ağustos 2012’de açılan, The Ritz-Carlton Viyana, lüks otel şirketinin portföyündeki 80. otel oldu...

The Times'a göre en iyi Akdeniz otellerinden dördü Türkiye'de!

İngiltere'de yayımlanan The Times gazetesi Akdeniz'deki en iyi 30 plaj otelini seçti

The Ritz-Carlton İstanbul, Türkiye'nin en iyi 5 lüks oteli otelinden biri!

TripAdvisor, Türkiye'nin en iyi 25 lüks otelini kullanıcılarıyla belirledi. Farklı illerden otellerin bulunduğu listede, servis kalitesiyle misafirlerine farklı bir seyahat deneyimi yaşatan The Ritz-Carlton, İstanbul beşinci sırada yer aldı

The Raleigh otelini kim satın aldı Haberi

The Raleigh otelini kim satın aldı

Garanti Bankası’ndaki yüzde 9.95’lik payını İspanyol ortağı BBVA’ya 3.3 milyar TL'ye satan Ferit Şahenk, dünyaca ünlü moda devi Tommy Hilfiger ile ortak olmuştu. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Şahenk ile Hilfiger, Miami South Beach’in klasik oteli The Raleigh’i satın almıştı ve ortaklar, bu ilk yatırımları için 35 milyon dolar ödemişti.

Doğuş Grubu, modacı Tommy Hilfiger’la Miami’de ortak olduğu The Raleigh otelini 103 milyon dolara sattı. Irma kasırgasından beri kapalı olan otelin yenilenip açılması bekleniyordu. Fakat ortakların cazip teklif karşısında “hayır” diyemediği öğrenildi.

MİCHAEL SHVO VE SERDAR BİLGİLİ SATIN ALDI


Otelin yeni sahipleriyse yine Türk-Amerikan ortaklığı. İsrail asıllı emlak yatırımcısı Michael Shvo ve Serdar Bilgili.

ABD Başkanı Donald Trump’ın emlak sektöründe rakibi olan Michael Shvo, 2009 yılında İstanbul’a geldi. Gittiği bir mekanda Türk...