25 / 05 / 2024

Thea Neva fiyatları

Thea Neva fiyatları

Elektrik anahtarı ve prizlere yüksek teknolojiyi estetikle yorumlayarak yansıtan marka Thea, Neva Serisi ile yaşam alanlarına bambaşka bir ışık taşıyor. Son yüzyılın keşfi LED aydınlatmayı elektrik anahtarı tasarımlarına taşıyor.

Neva Vera yüzde 60'ı peşin kalanını vadeyle ödeme seçeneğiyle satışta! 

Neva Vera projesinde konut satışları başladı. Kemerburgaz'da yükselen projede 16 konut bulunuyor. Peki Neva Vera Kemerburgaz'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Seba Neva Konakları'nda son 2 müstakil villa! Teslimler Temmuz 2025'te! 

Seba İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de inşa edilen Seba Neva Konakları'nda satışta olan son 2 müstakil villa kaldı. Peki Seba Neva Konakları'nda fiyatlar ne kadar? İşte merak edilenler... 

Neva Ossium'da yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatı! 

Neva Ossium projesinde yüzde 50 peşin 12 ay avde fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Neva Ossium 'da konut fiyatları ne kadar? 

Neva Yalı İzmir nerede? Neva Yalı fiyat listesi!

Rönesans Holding imzasıyla hayata geçirilen Neva Yalı İzmir projesi dört bloktan meydana geliyor. Peki Neva Yalı İzmir konut fiyatları ne kadar? İşte Neva Yalı İzmir fiyat listesi.

Neva Yalı İzmir satışta! Yeni proje!

Rönesans Holding tarafından, Neva Yalı İzmir projesi hayata geçiriliyor. Dört bloktan meydana gelen projede 1+1, 2+1 3+1 4+1 konut tipleri yer alıyor. Peki Neva Yalı İzmir konut fiyatları ne kadar? İşte Neva Yalı İzmir fiyat listesi.

Nevadium Batıkent Evleri fiyatları!

Nevadium Batıkent projesi üç blok olarak Ankara'da Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. ortaklığı tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar 180 bin TL'den başlıyor...

Nevadium Batıkent fiyatları!

Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Nevadium Batıkent projesi 10 katlı 3 blok şeklinde yükseliyor. Nevadium Batıkent fiyatları 175 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Arkadya Göksu Evleri fiyatları 2016!

6 blokta 258 daireden meydana gelen Arkadya Göksu Evleri Alpak ve Neva Prestij Yapı Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor. Arkadya Göksu Evleri fiyatları 2016...

Konut fiyatları artan enflasyona rağmen sabit kaldı!

Alpak & Neva İnşaat Kurucu Ortağı Mehmet Öztürk, artan enflasyon oranına rağmen konut fiyatlarının sabit kaldığına dikkat çekti. Öztürk, Aralık ayında büyük bir hızla artan konut satışlarının etkisinin devam ettiğini ifade etti.

Gayrimenkul fiyatları bahar aylarında artacak!

Yapı malzemelerinin fiyatlarının arttığını belirten Neva Prestij Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk, bahar aylarında konutlarda fiyat arışı beklediklerini söyledi.

Viko Thea Neva serisi ile hayata ışık katıyor!

Elektrik anahtarı ve prizlere yüksek teknolojiyi estetikle yorumlayarak yansıtan marka Thea, Neva Serisi ile yaşam alanlarına bambaşka bir ışık taşıyor. Viko Thea Neva serisi ile hayata ışık katıyor.

Thea Neva ile ışık kat hayatına!

Elektrik anahtarı ve prizlere yüksek teknolojiyi estetikle yorumlayarak yansıtan marka Thea, Neva Serisi ile yaşam alanlarına bambaşka bir ışık taşıyor. Son yüzyılın keşfi LED aydınlatmayı elektrik anahtarı tasarımlarına taşıyor.

Rönesans Neva Konakları'nda örnek daire hazır! 1 milyon 50 bin TL'ye 4+1!

42 dönümlük arazi üzerinde 3 ve 4 katlı 12 blokta 90 konuttan meydana gelen Rönesans Neva Konakları'nda örnek konut hazır bulunuyor.  Çayyolu Gama sitesi önü Ümitköy Ankara'da inşa edilen projede fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor

Thea Neva fiyatları Haberi

Thea Neva fiyatları

Neva serisinde elektrik anahtarları üzerinde yer alan mavi renkli, soft ve dekoratif LED'ler, mekânları göz zevkine uygun şekilde renklendirirken karanlıkta anahtarın yerini bulmanızı da kolaylaştırıyor.  Neva serisinin tasarımları, dünyaca ünlü Türk tasarımcı Mirzat Koç’un imzasını taşıyor. Mirzat Koç, yaratıcı çizgileri ile Neva’da teknolojiye farklı bir yorum getiriyor.


Elektrik anahtarı ve prizlere yüksek teknolojiyi estetikle yorumlayarak yansıtan marka Thea, Neva Serisi ile yaşam alanlarına bambaşka bir ışık taşıyor. Son yüzyılın keşfi LED aydınlatmayı elektrik anahtarı tasarımlarına taşıyan Thea, büyük yenilikle birlikte tüm kullanıcılara eşsiz bir konfor sunuyor. Neva serisinde elektrik anahtarları üzerinde yer alan mavi renkli, soft ve dekoratif LED'ler, mekânları göz zevkine uygun şekilde renklendirirken karanlıkta anahtarın yerini bulmanızı da kolaylaştırıyor.  Neva serisinin tasarımları, dünyaca ünlü Türk tasarımcı Mirzat Koç’un...