24 / 05 / 2024

Thea Neva ışık

Thea Neva ışık

Elektrik anahtarı ve prizlere yüksek teknolojiyi estetikle yorumlayarak yansıtan marka Thea, Neva Serisi ile yaşam alanlarına bambaşka bir ışık taşıyor. Son yüzyılın keşfi LED aydınlatmayı elektrik anahtarı tasarımlarına taşıyor.

İzmir Neva Yalı'da peşinde yüzde 12 indirim fırsatı!

Rönesans Holding tarafından inşa edilen Neva Yalı projesinde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. Denize sıfır yalı dairelerinin yer aldığı projenin teslimleri 2025 yılının Aralık ayında yapılacak.

Neva Vita'da 12 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Geniş villaları, özenle detaylandırılmış peyzajı ve konforu hissettiren yaşam alanlarıyla Büyükçekmece'de yükselen Neva Vita'da 12 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Neva Yalı İzmir'de 24 ay vade fırsatı! Aralık 2025'te teslim!

Neva Yalı İzmir projesinde satış süreci devam ediyor. Teslimlerin 2025 yılının Aralık ayında gerçekleştirileceği projede 24 ay vade imkanı sağlanıyor.

Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni Proje!

Neva Pretij Yapı tarafından hayata geçirilen Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı. Peki Valeron Adabükü villa fiyatları ne kadar? Valeron Adabükü villa fiyatları kaç lira? İşte Valeron Adabükü projesi ile ilgili ayrıntılar...

Nea Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nea Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Ayşe Neva İncesu Pesen tarafından kuruldu.

Neva Uluslararası Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Neva Uluslararası Danışmanlık Anonim Şirketi Güngören'de osman Baturhan Dursun tarafından kuruldu.

Kartal Akel Sitesi'ni Neva Prestij dönüştürecek!

Binlerce insanın mağdur olduğu Akel Sitesi'nde teslim müjdesi geldi. Neva Prestij Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk, kısa süre içerisinde teslimlerin yapılacağını dile getirdi. 

Neva Yalıkavak satışa çıktı!

Neva Prestij tarafından Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçirilen Neva Yalıkavak projesinde satışlar başladı. Kısa zaman içerisinde teslimlerin yapılacak proje içerisinde 7 adet villa bulunuyor.

Neva Ayvalık ve Bodrum’da 2 yeni projeye başlıyor!

Neva Prestij Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk, "Pandemiyle birlikte şekillenen yeni ihtiyaçlara göre projeler üretmeye başladık. Bodrum'da 580, Ayvalık'ta 220 daireden oluşan şehrin karmaşasından ve kalabalığından uzak 2 yeni projemiz var" dedi.

Rönesans Neva Towers'a “Dünyanın En İyisi” ödülü!

Rönesans’ın, Moskova’nın simgesi olan Moscow City’de satış rekorları kıran dev gökdelen projesi “Neva Towers”, Avrupa’dan sonra dünyanın da “en iyileri” arasında yerini aldı.

Neva Reklamcılık Bilişim İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neva Reklamcılık Bilişim İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Kaya Polat Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sinan Özgül Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta kuruldu.

Mehmet Öztürk: Aileler küçüldü konutlar da küçüldü!

Alpak ve Neva inşaat kurucu ortağı Mehmet Öztürk dünya genelinde yaşam stilinin değiştiğini, aileler ile birlikte konutlarında küçüldüğünü belirti.Küçük metrekareli konutların kolay satın alınabilir ve yüksek kira getirili olduğunu söyledi.

Viko Thea Neva serisi ile hayata ışık katıyor!

Elektrik anahtarı ve prizlere yüksek teknolojiyi estetikle yorumlayarak yansıtan marka Thea, Neva Serisi ile yaşam alanlarına bambaşka bir ışık taşıyor. Viko Thea Neva serisi ile hayata ışık katıyor.

Thea Neva ışık Haberi

Thea Neva ışık

Neva serisinde elektrik anahtarları üzerinde yer alan mavi renkli, soft ve dekoratif LED'ler, mekânları göz zevkine uygun şekilde renklendirirken karanlıkta anahtarın yerini bulmanızı da kolaylaştırıyor.  Neva serisinin tasarımları, dünyaca ünlü Türk tasarımcı Mirzat Koç’un imzasını taşıyor. Mirzat Koç, yaratıcı çizgileri ile Neva’da teknolojiye farklı bir yorum getiriyor.


Elektrik anahtarı ve prizlere yüksek teknolojiyi estetikle yorumlayarak yansıtan marka Thea, Neva Serisi ile yaşam alanlarına bambaşka bir ışık taşıyor. Son yüzyılın keşfi LED aydınlatmayı elektrik anahtarı tasarımlarına taşıyan Thea, büyük yenilikle birlikte tüm kullanıcılara eşsiz bir konfor sunuyor. Neva serisinde elektrik anahtarları üzerinde yer alan mavi renkli, soft ve dekoratif LED'ler, mekânları göz zevkine uygun şekilde renklendirirken karanlıkta anahtarın yerini bulmanızı da kolaylaştırıyor.  Neva serisinin tasarımları, dünyaca ünlü Türk tasarımcı Mirzat Koç’un...