09 / 05 / 2024

Therrapark Tarabya 2015 kampanya

Therrapark Tarabya 2015 kampanya

THERRAPARK TARABYA Projesi’nden konut sahibi olmak isteyenlere ‘yeni yıla özel’ kaçırılmayacak bir fırsat sunuluyor. Therra Park Tarabya projesi 8 bin 500 metrekarelik yeşil alana sahip olacak.

Therrapark Tarabya'da teslimler Ocak'ta!

Tarabya’nın incisi Therrapark Tarabya projesi 3. Köprü manzarasına en hakim yerleşim merkezi olarak dikkat çekiyor. Peyzaj çalışmalarına başlanan projede teslimler Ocak 2017’de başlıyor.

Therrapark Tarabya inşaatında son durum!

Therrapark Tarabya projesinde mutfak ve banyolar tamamen ithal ve proje özel olarak tasarlanıyor. Altyapı sistemlerinin son teknolojik ürünler ile sağlanacağı projede cepheler ise modern tasarımları ile dikkat çekiyor.

Therrapark Tarabya projesinin kaba inşaatında sona gelindi!

Tarabya’da hayata geçirilen Therrapark projesinin kaba inşaatında sona gelindi. İnşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden projenin, yüzde 20’si satıldı. Proje yetkilileri " Eylül 2016’da tamamlayıp, teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.

Therrapark Tarabya'da yılbaşı kampanyası!

THERRAPARK TARABYA Projesi’nden konut sahibi olmak isteyenlere ‘yeni yıla özel’ kaçırılmayacak bir fırsat sunuluyor. Therra Park Tarabya projesi 8 bin 500 metrekarelik yeşil alana sahip olacak.

Therra Park Tarabya basın toplantısı 16 Kasım'da!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe niş projeleriyle tanınan Gök-an İnşaat’ın Tarabya’daki Therra Park Tarabya konut projesinin tanıtılacağı basın toplantısı, 16 Kasım 2015 Pazartesi günü CVK Bosphorus Hotel’ de gerçekleştirilecek.

Therra Park Tarabya lansmanı 11 Kasım'da!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe niş projeleriyle tanınan Gök-an İnşaat’ın Tarabya’daki Therra Park Tarabya konut projesinin tanıtılacağı basın toplantısı, 11 Kasım 2015 Çarşamba günü CVK Bosphorus Hotel’ de gerçekleştirilecek.

İstanbul Boğazı'na kurulacak tekneparklar 2015'te hizmete girecek!

İSPARK, İstinye ve Tarabya’nın ardından Bebek, Kuruçeşme, Beykoz ve Paşabahçe’ye de marina yapmaya hazırlanıyor. 4 tekne park projesinin de 2015’te hizmete girmesi planlanıyor. Tekne parklar 50 milyon liraya mal olacak

Çanakkale Boğaz Köprüsü ihalesi 2015'te yapılacak!

Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan, Lapseki - Gelibolu arasında yapılması planlanan Çanakkale Boğaz Köprüsü' nün YİD ( Yap-İşlet-Devret ) modeliyle ihalesine 2015 yılında çıkılmasını öngörüyoruz dedi....

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü 2015 yılında tamamlanacak!

Yalova-İstanbul arası ulaşımı 1.5 milyar dolarlık yatırımla 6 dakikaya indirecek İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ve otoyollarda çalışmalar devam ediyor. 2015 içinde köprü tamamlanacak. Otoyol çalışmaları ise 7 yıl sürecek....

3,5 milyar liralık yeni stadyumlar 2015'te hazır!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2011 yılında 24 kente yeni stadyum projeleri tüm hızıyla devam ediyor. 2014 yılı sonunda 26 stadyumun 15’i tamamlanıyor. Kalan 11 stadyum ise 2015 yılı ortalarında bitecek....

Salih Koca: 2015'te tramvayı yeni stadyuma getireceğiz!

Salih Koca, "Bin 450 metre ötesinde tramvay var. Biliyorsunuz 15 ilave oldu, 25 mahalleye daha tramvay ulaşımı sağlandı. Buraya bin 450 metre mesafede. 2015'te onu inşallah buraya getiririz" dedi.

Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2015 yılında tamamlanacak!

Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 2015 yılı ortalarında tamamlanması öngörülüyor. Hastane, 300 yatak kapasitesi ile Beylikdüzü ve çevre ilçelere son teknolojili donanımı ile hizmet verecek.

Bursa 2015 'te İpek Yolu Şehirleri'ne ev sahipliği yapacak!

Güney Kore’nin Yeosu kentinde gerçekleştirilen Dünya 8. İpek Yolu Şehirleri Belediye Başkanları Forumu’nun sonuç bildirgesine göre tarihi ipek yolu şehirlerinin belediye başkan ve yöneticileri 2015 yılında Bursa’da toplanacak.

Therrapark Tarabya 2015 kampanya Haberi

Therrapark Tarabya 2015 kampanya

Estetiği Lüks ile buluşturan Therrapark Tarabya, herkesin hayal ettiği kusuruz bir yaşama açılan kapının anahtarına, KDV’nin yarısını ödeyerek sahibi olma fırsatı sunuyor. ‘‘KDV’NİN YARISI BİZDEN’’ kampanyası dahilinde kişiye özel faizsiz finansman olanakları da bulunuyor.


16 bin metrekarelik bir alanda yükselecek ve toplamda 49 konuttan oluşacak Therra Park Tarabya projesi 8 bin 500 metrekarelik yeşil alana sahip olacak. 12 blok ve 1 adet müstakil villa olarak hayata geçirilecek olan projede konut sahipleri şehirden uzaklaşmadan, şehir yorgunluğundan kaçma imkanı bulacaklar.


Yeni yıl kampanyası ve proje hakkında bilgi veren TherraPark Yetkilileri; 

‘Yeni yıla yeni bir başlangıç yapmak, kentli ve kozmopolit bir yaşam ayrıcalığına sahip olmak isteyen herkes için ‘KDV’nin yarısı bizden’ kampanyası başlattık. İstanbul boğazı Avrupa yakasında deniz kenarındaki niş restoranları, marinası ve yürüme yolları...