15 / 05 / 2024

Therrapark Tarabya inşaatı

Therrapark Tarabya inşaatı

Tarabya’da hayata geçirilen Therrapark projesinin kaba inşaatında sona gelindi. İnşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden projenin, yüzde 20’si satıldı. Proje yetkilileri " Eylül 2016’da tamamlayıp, teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.

Le Chic Tarabya'nın inşaatı tamamlandı, iskan alındı!

Deniz GYO'nun geliştirdiği Le Chic Tarabya projesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen incelemeler tamamlandı ve projenin inşaatı tamamlanarak iskan alındı. 

Le Chic Tarabya'nın inşaat faaliyetlerine ara verildi!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tarabya'da bulunan Le Chic Tarabya projesinin inşaat faaliyetlerine ara verildi...

Koru Tarabya İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koru Tarabya İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Övünç Güler tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Sarıyer'de kuruldu.

Therrapark Tarabya inşaatında son durum!

Therrapark Tarabya projesinde mutfak ve banyolar tamamen ithal ve proje özel olarak tasarlanıyor. Altyapı sistemlerinin son teknolojik ürünler ile sağlanacağı projede cepheler ise modern tasarımları ile dikkat çekiyor.

Therrapark Tarabya projesinin kaba inşaatında sona gelindi!

Tarabya’da hayata geçirilen Therrapark projesinin kaba inşaatında sona gelindi. İnşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden projenin, yüzde 20’si satıldı. Proje yetkilileri " Eylül 2016’da tamamlayıp, teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.

Sarıyer Tarabya Yerleşkesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Sarıyer Cumhurbaşkanlığı Tarabya Yerleşkesi'nde inşaat çalışmaları başladı. Yerleşkedeki inşaatın nedeni, Huber Köşkü ve Faytonhane Restorasyonu. Ayrıca köşk bünyesinde Elektrik ve mekanik tesisat ve peyzaj uygulaması da yapılacak.

1975 yılında Tarabya Hayvanat Bahçesi'nin inşaatı durdurulmuş!

1971 yılında Tarabya sırtlarında inşaatına başlanan Tarabya Hayvanat Bahçesi'nin inşaatı 1975 yılında mali sıkıntılardan dolayı durdurulmuş. Belediye tarafından yüzbinlerce lira para harcanan sahada, halk piknik yapıyormuş.

Yorum İnşaat Tarabya projesi ne olacak?

Tarabya'da Yorum Inşaat'ın projesi için bir bölümü 1. derece SIT alanı olan yaklaşık 5 bin metrekarelik yeşil alanın İBB'nin reddine rağmen Bakanlık tarafından imara açıldığı ortaya çıktı

Müteahhitler 6. Uluslararası İnşaat Zirvesi’nde buluşuyor!

6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde Türk inşaat sektörünün 2015 yılı rotası çizilecek.Müşavirler, Müteahhitler ve Malzemeciler 6. Uluslararası İnşaat Zirvesi’nde buluşuyor.Etkinlik İstanbul’da, The Grand Tarabya Hotel’de düzenlenecek.

Tarkan Tarabya'daki villasının yol inşaatı nedeniyle Almanya'ya gitti!

Tarkan villasının yol inşaatı nedeniyle sıkıntı yaşıyordu. Son olarak evinin yoluna asfalt döküldü. Giriş-çıkışı zorlaşan, gürültüden şikayetçi olan Tarkan çareyi Almanya- Berlin'deki evine gitmekte buldu...

Tarabya İnşaat Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarabya İnşaat Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şaban Yıldırım, Fuat Yücel, Süleyman Bilir tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül 2013 tarihinde kuruldu

Kadir Topbaş, Tarabya'daki marina inşaatını inceledi!

Tarabya’daki marina inşaatında inceleme yapan İBB Başkanı Kadir Topbaş, kentin 9 noktasında marina çalışması yapmayı planladıklarını söyledi

Grand Prestige Hotel İstanbul inşaatı korkutuyor!

Sarıyar Tarabya Cumhuriyet Mahallesi sınırları içerisinde 1993 yıllarında yapımına başlanan Grand Prestige Hotel İstanbul inşaatı yıllardır hayalet bina gibi atıl vaziyette duruyor

Therrapark Tarabya inşaatı Haberi

Therrapark Tarabya inşaatı

Boğazın incisi Tarabya’da hayata geçirilen lüks proje Therrapark’ta, inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Konut sahiplerine özel ayrıcalıklar sunulan projenin, kaba inşaatının tamamlanmasına çok az kaldı. Therrapark Tarabya yetkilileri “İstanbul’da hayata geçirdiğimiz projemiz Therrapark Tarabya’da çalışmalar devam ediyor, kaba inşaatın sonuna gelindi. Bölgeye değer katacak olan projemizi, Eylül 2016’da tamamlayıp, teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.


Farklı ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tasarlanan Therrapark Tarabya projesinde, 12 blokta 24 bahçe dubleksi, 24 çatı dubleksinin yanı sıra 1 adet müstakil villa yer alıyor. 16 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılacak olan projenin, 8 bin 500 metrekarelik alanı yeşil alanlara ve sosyal donatı alanlarına ayrıldı. Doğayla iç içe yaşam alanlarından oluşan Therrapark Tarabya, eşsiz boğaz manzarasıyla, şehrin gürültüsünden uzak, huzurlu yaşamın kapıları aralanıyor. 


Haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle...