28 / 04 / 2024

THK havayolu şirketi

THK havayolu şirketi

THK Başkanı Osman Yıldırım yaptığı açıklamada, son yıllarda Türk insanının kolay ve emniyetli ulaşım yolu olan havayolunu tercih etmeye başladığını ifade ederek, bunun çok parlak bir sektör olduğunu söyledi.

Dünyaca ünlü şirket 6 yıl önce iflas vermişti. Şimdi yeniden dönüyorlar

Dünyaca ünlü bir havayolu şirketi, 6 yıl önce iflas vermesinin ardından yeniden piyasaya dönüyor.

THY'den yeni bir güncelleme geldi! Artık uçaklarda telefon serbest olacak!

Türk Hava Yolları (THY), birçok kent merkezine uçak seferleri düzenlemesiyle bilinen bir havayolu şirketi olarak uzun yıllardır uygulanan telefon yasağını kaldırmaya hazırlanıyor. Bu gelişme, yabancı bazı havayolu şirketlerinde de gerçekleştirilirken, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi tarafından da duyuru

Ucuz havayolu şirketi Türkiye uçuşlarına başlıyor

Ylda 800 bin yolcu taşıyacak Macirastan merkezli ucuz havayolu şirketi Wizz Air, Türkiye uçuşlarına başlıyor. Şirket ilk etapta İngiltere, Macaristan ve Bulgaristan'dan direkt uçuşlar gerçekleştirecek.

Türk Hava Yolları, Şampiyonlar Ligi’ne sponsor olan dünyadaki ilk havayolu şirketi…

Futbolseverler, her yıl büyük bir merakla UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki maçları izlemeyi bekler. 2023 yılında UEFA Şampiyonlar Ligi finali de 10 Haziran’da İstanbul’da yapılacak. Şampiyonlar Ligi’nin sponsoru Türk Hava Yolları (THY) oldu. Böylece  Türk Hava Yolları UEFA Şampiyonlar Ligi’ne sponsor ola

Nef'ten THY kampanyası!

Nef, ev sahibi olmak isteyenleri uçuracak bir kampanyaya imza attı. Dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu şirketi THY ile güç birliği yapan Nef, Miles&Smiles üyelerini 5 bin mil karşılığında 15 bin TL, 10 bin mil karşılığında 35 bin TL indirimle yeni evlerine uçuracak.

Kars Harakani Havalimanı pat sahaları temel atma töreni yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Eskiden iki havayolu şirketi iki merkezden 26 havalimanına uçarken, bugün 7 merkezden 55 havalimanına uçuyoruz." dedi.

3. havalimanına 250 havayolu şirketi uçacak!

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü unvanını kazanacak ve sadece ilk etabı 90 milyon yolcu kapasiteli olacak İstanbul Yeni Havalimanı'na 250 havayolu şirketi uçacak.

Temel Kotil: Üçüncü havalimanı dünya tarihini değiştirecek!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil patronlarının yolcuları olduğunu belirterek, 'Biz patronumuzu memnun etmek için çalıştık ve başardık. Dünyanın en büyük havayolu şirketi değiliz ama memnuniyette bizi kimse geçemez' dedi.

Lufthansa Havayolu Şirketi'nin gözü 3. Havalimanı'nda!

Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Stefan Löcherbach, 3. havalimanı için göz kırptı. Löcherbach “Bu havalimanı ile büyüme imkanı bulacağız" diye konuştu.

Dünyanın en iyi otel grubu Marriott Hotels oldu!

World Tourism Forum kapsamında verilen Dünya Turizm Ödülleri sahiplerini buldu. Düzenlenen törende, Doğuş Turizm en iyi yatırım grubu, THY en iyi havayolu şirketi, Coral Travel en iyi tur operatörü, Sheraton Bursa en yeşil otel seçildi..

Güntay Şimşek: Rezidansta uçmayı hiç hayal ettiniz mi?

Etihad, Abu Dabi'de gökyüzüne çıkardığı 3 odalı rezidanslarını tanıttı. Habertürk köşe yazarı Güntay Şimşek bugün ki köşe yazısında havayolu şirketi Etihad'ın projesini kaleme aldı. Güntay Şimşek'in köşe yazısı;

Atlasjet, filosuna 30 yeni uçak katacak!

Havayolu şirketi Atlasjet, Airbus ile liste fiyatıyla hesaplandığında 3 milyar doları bulan 30 adet yeni Airbus 321 ceo modeli uçak siparişi için mutabakat zaptı imzaladı.

Atlasjet filosuna 30 yeni uçak katacak!

Havayolu şirketi Atlasjet, Airbus ile liste fiyatıyla hesaplandığında 3 milyar doları bulan 30 adet yeni Airbus 321 ceo modeli uçak siparişi için mutabakat zaptı imzaladı.

THK havayolu şirketi Haberi

THK havayolu şirketi

Türk Hava Kurumu (THK) Başkanı Osman Yıldırım, hava yolu şirketi kurma çalışmalarına başladıklarını belirterek, "Kurulacak hava yolu şirketi başlangıçta çok büyük olmayacak. Hem kargo hem de yolcu taşımacılığı yapılacak" dedi.


Yıldırım yaptığı açıklamada, son yıllarda Türk insanının kolay ve emniyetli ulaşım yolu olan havayolunu tercih etmeye başladığını ifade ederek, bunun çok parlak bir sektör olduğunu söyledi.


THK'nın, uçak ve helikopterlerin bakımlarının yapıldığı Türkiye genelinde 4 merkezi ile Isparta'da Havacılık Eğitim Kompleksinin bulunduğunu anlatan Yıldırım, "Biz şu anda kendi havayolu şirketimizi kurma çalışmalarını sürdürüyoruz. Kuracağımız havayolu şirketi THK bünyesinde olacak. Hem kargo hem de yolcu taşımacılığı yapılacak" diye konuştu.


Yıldırım, havayolu şirketinin başlangıçta çok büyük olmayacağını, kargo ve yolcu taşımacılığı yapılacağını söyledi.


Uçak bakım kabiliyeti olan THK'nın havacılık alanında çalışacak pilot, kabin memuru, meydan...