29 / 04 / 2024

thodex haber

thodex haber

Türkiye'nin en büyük kripto para yolsuzluğuna imza atan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer, olay patladıktan sonra sırra kadem bastı. Özer'in son olarak Arnavutluk'ta olduğu ve peşine özel ekipler gönderildiği açıklandı ancak Özer'den hala bir haber yok!

Doları olanlara kötü haber şimdi geldi! Doların geleceği en dip rakam belli oldu

ABD Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından dolar/TL kurunda sert düşüşler yaşandı. Dolar değer kaybederken, doları olanlara kötü haber şimdi geldi. Doların geleceği en dip rakam paylaşıldı. İşte son dakika dolar gelişmesi.

Thodex vurgununda flaş gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma yine ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos 2022 tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 14 Kasım tarihine ertelendi.

Akaryakıt fiyatlarına bir iyi bir kötü haber! Benzin, motorin ve LPG'ye zam var mı? Opet 10 Kasım 2022 fiyat listesi

Akaryakıt piyasasıyla ilgili bir iyi, bir kötü haber peş peşe gündeme geldi. Peki akaryakıt fiyatları düşecek mi? İşte Opet, Petrol Ofisi, Total, BP, Shell 10 Kasım 2022 fiyat listesi

Doğalgazda kötü haber geldi! Faturaların bin TL'yi bulması bekleniyor! Hemen bu hesaplamalara bakın!

Doğalgaz için kötü haber geldi. Doğalgaza gelen fahiş zamlar, kış mevsimine girişle beraber faturalara da yansımaya başladı. Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte, doğalgaz faturalarının önümüzdeki aylarda bin TL'yi geçmesi bekleniyor. 

Zam üstüne zam almıştı! Cep yakan gıda fiyatlarıyla ilgili bu kez iyi haber

Dünya genelinde yaşanan enflasyon sıkıntısının ardından gıda fiyatları aldı başını gitti. Zam üstüne zam gelen gıda fiyatlarından bu kez ise iyi haber geldi. İşte detaylar...

İş Bankası'ndan güzel haber geldi! 30 Kasım'a kadar faydalanabilirsiniz!

Ülkemizde en çok tercih edilen bankalar arasında yer alan İş Bankası'ndan güzel haber geldi! 30 Kasım'a kadar faydalanabilirsiniz! Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar...

Marketlerde fiyatı uçuşa geçmişti! Son zamanların zam şampiyonundan güzel haber

Marketlerde fiyatı en artan ürünleri gıda ürünleri oluyor. Bir gıda ürününden ise sevindiren haber geldi. Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde...

Şeker zam zam zam deniliyordu! Şekerden çok önemli bir haber geldi hemen bakın

Ülkemizde son dönemde fiyatı en artan ürünlerden biri de şeker oldu. Vatandaşlar marketten şeker almaktan zorlanmaya başladı. Şekerden son gelen haber ise biraz olsun yüzleri güldürdü.

Tavuktan kötü haber geldi! Türkiye'ye de sıçrarsa vay halimize, kırmızı alarm verildi

Türkiye'de en çok tüketilen besinlerin başında tavuk geliyor. Ekonomiye de büyük katkısı olan tavuk üreticiliğiyle ilgili korkutan bir haber geldi.

VakıfBank bir açıkladı, pir açıkladı! SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklilerine bomba haber! Siz de hemen göz atın!

Emekli promosyon kampanyaları hız kesmeden devam ederken, bir bomba da Vakıfbank'tan geldi. VakıfBank bir açıkladı, pir açıkladı... SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklilerine bomba haber...Siz de hemen göz atın...

Merkez Bankası'yla ilgili çok önemli haber! Elinde doları olanlar ilk önce tıklasın

Merkez Bankası'nın elindeki dolar miktarı, dolar fiyatlarını doğrudan etkileyen etkenlerden biri olarak görülüyor. Merkez Bankası'nın rezervleriyle ilgili önemli bir haber de kısa süre önce geldi.

Thodex vurgununda yeni gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma 1 Kasım'a ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 1 Kasım 2022 tarihine ertelendi.

Emeklileri bayram ettirecek haber az önce geldi! Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank peş peşe açıkladı! Hemen bir göz atın!

Temmuz ayında verilen ve milyonlarca kişiyi ilgilendiren emekli zammından sonra bankaların emekli maaş promosyon ödemelerinde de artışlara gidildi. Emeklileri bayram ettirecek haber az önce geldi! Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank peş peşe açıkladı...

thodex haber Haberi

thodex haber

Cumhuriyet tarihinin en büyük kripto para vurgununa imza atan Faruk Fatih Özer'den hala haber yok ama Özer'in imza attığı yolsuzluk dosyası hakkında hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.

Yatırımcılarını 2 milyar dolar dolandırdığı iddia edilen kripto para borsası Thodex’e yönelik soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame kapsamında açılan dava, Anadolu Adliyesi 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. İddianamede, 21 şüpheli hakkında toplam 40 bin 564 yıla kadar hapis cezası istendi. 

İddianamede, şüphelilere ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme’, ‘örgüte üye olma’, ‘bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık’, ‘tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı’ ve ‘suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama’ suçlamaları yöneltildi.

DOSYADA 2 BİN 2027 KİŞİ MAĞDUR OLARAK YER ALDI

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Faruk Fatih Özer’in Thodex kripto...