04 / 05 / 2024

thy 2014 seferleri

thy 2014 seferleri

Türk Hava Yolları (THY), Kanada uçuşlarına Toronto’dan sonra bir yenisini daha ekledi. THY’nin ilk Montreal seferi, Pierre-Elliot Trudeau Havaalanı’na inen TK035 sayılı uçakla başladı.

THY'den yeni bir güncelleme geldi! Artık uçaklarda telefon serbest olacak!

Türk Hava Yolları (THY), birçok kent merkezine uçak seferleri düzenlemesiyle bilinen bir havayolu şirketi olarak uzun yıllardır uygulanan telefon yasağını kaldırmaya hazırlanıyor. Bu gelişme, yabancı bazı havayolu şirketlerinde de gerçekleştirilirken, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi tarafından da duyuru

THY 49 seferini iptal etti! Peki ama neden? İşte THY'nin iptal olan seferleri ve iptal nedeni

Türk Hava Yolları (THY), Almanya'da yapılması planlanan grev sebebiyle pazar ve pazartesi günü ikisi kargo olmak üzere toplam 49 seferini iptal ettiğini duyurdu. İşte detaylar...

İstanbul Havalimanı'nda ilk uçuş yarın!

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilk fazı hizmete açılan İstanbul Havalimanı'nda Türk Hava Yollarının (THY) tarifeli seferleri başlayacak.

İlker Aycı: Los Angeles seferleri artırılacak!

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, "Miami'ye haftalık 7seferle girdik. Amerika'da haftalık 70 sefere çıkıyoruz. Yakında Atlanta seferleri başlayacak, Los Angeles seferleri artırılacak" dedi

THY, 2014'te 54,7 milyon yolcu taşıdı!

THY'nin toplam yolcu sayısı 2014 yılında bir önceki yıla göre yüzde 13,3 artışla 54,7 milyona ulaştı.Yolcu sayısında iç hatlarda yüzde 13,2, dış hatlarda yüzde 13,3 artış gerçekleşti.

THY 46 milyon yolcuyu uçurdu!

THY ocak-ekim döneminde yüzde 13.7 artışla 46.2 milyon oldu.Ocak-Ekim 2013 döneminde 40.6 milyon olan toplam yolcu sayısı, 2014 yılının aynı döneminde yüzde 13.7 arttı. Yolcu sayısındaki artış iç hatlarda yüzde 13.9, dış hatlarda yüzde 13.6 oldu.

Türk Hava Yolları 9 ayda 1 milyar 545 milyon lira kâr elde etti!

Türk Hava Yolları (THY) 2014'ün ilk 9 aylık döneminde 1 milyar 545 milyon lira net kâr elde etti. Bu dönemde şirketin satışları bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 33 artarak 18.4 milyar lira olarak gerçekleşti...

THY‘den bir rekor daha!

Türk Hava Yolları (THY), 2014 yılının dokuz aylık döneminde 1 milyar 545 milyon lira net kar elde etti.Buna göre, THY bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla satışlarını yüzde 33 artırarak 18,4 milyar liraya çıkardı.

THY San Francisco seferleri Nisan'da başlayacak!

Türk Hava Yolları ( THY ) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, 12 yılda ortalama yüzde 20 büyüyen şirketin, artık global anlayışla yeni kıtalarda büyüyeceğini belirtti...

THY yılı 262 yeni uçak ile tamamlayacak!

THY 2014 yılının 199 dar gövde, 55 geniş gövde ve sekiz kargo uçağı olmak üzere toplam 262 uçak ile tamamlanmayı buna paralel olarak arz edilen koltuk kilometrenin 2013 yılına göre yüzde 17 artışla 136 milyar olmasını beklediğini açıkladı.

THY Ocak-Eylül 2014 trafik verileri yayınlandı!

Türk Hava Yolları A.O. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türk Hava Yolları A.O. Ocak - Eylül 2014 trafik verileri yayınlandı.

THY Ukrayna Kherson seferleri 15 Ekim'de başlıyor!

Yapılan açıklamaya göre Türk Hava Yolları, yeni destinasyon noktası olan Ukrayna Kherson seferleri, 15 Ekim 2014 tarihinden itibaren çarşamba, cuma, cumartesi ve pazar günleri gerçekleştirilecek.

THY'nin yolcu sayısı yüzde 15 arttı!

THY Ocak-Ağustos 2014 Trafik Verileri, Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlandı. Türk Hava Yolları (THY), Ocak-Ağustos döneminde yolcu sayısını yüzde 14,8 artışla 36,4 milyona yükseldi.

thy 2014 seferleri Haberi

thy 2014 seferleri


İlk Montreal seferiyle THY Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Gerçek başkanlığında bir grup davetli de Kanada’ya geldi. THY’nin Montreal seferleri nedeniyle, Montreal-Pierre Elliott Trudeau Uluslararası Havaalanı’nda karşılama töreni düzenlendi.


Törene THY Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Gerçek, Havaalanı Üst Yöneticisi (CEO) James Cherry, Montreal Ticaret Odası Başkanı Michael Leblanc, Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (ICAO) Türkiye Daimi Temsilcisi Büyükelçi Çağatay Erciyes, Türkiye’nin Ottawa Büyükelçisi Tuncay Babalı ve Türk toplumundan kalabalık bir grup katıldı.


DOSTLUĞA KATKI SAĞLAYACAK YENİ BİR KÖPRÜ


THY Yönetim Kurulu Üyesi Gerçek, törende yaptığı konuşmada, "Türkiye ile Kanada arasındaki dostluğa katkı sağlayacak yeni bir köprü daha ekliyoruz. THY olarak yeni bir uçuş noktası daha açarak, ülkelerimiz arasındaki ilişkilerin güçlenmesine katkıda bulunmaktan son derece mutluyuz" dedi.


Dünyanın en önemli şehirlerinden Montreal’i, İstanbul üzerinden dünyaya bağladıklarını...