12 / 05 / 2024

THY er meydanı kitabı

THY er meydanı kitabı

Türk Hava Yolları'nın (THY) sponsorluğunda hazırlanan "Er Meydanı" adlı kitabın tanıtımı, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katıldığı toplantıyla yapıldı. Müezzinoğlu THY'nin son 10 yılda büyük atılımlar yaptığını vurguladı...

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenlşer’de 17.200.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tavlı ve Ahmad Ravad Ramazanoğlu ortaklığında kuruldu.

19,26 TL'ye kadar yükselen dolar resmen meydan okuyor!

Dolar/TL, güne değer kazancıyla başladıktan sonra 19,26 TL seviyelerine kadar yükselerek, resmen meydan okudu.

THY, çalışanlara yapacağı zammı duyurdu! İşte binlerce kişinin maaşında yapılacak artış!

Asgari ücretten sonra özel sektörde de personele yapılacak zam oranları tüm çalışanlar tarafından merak edilirken, diğer şirketler için de referans olabilecek bir açıklama Türk Hava Yolları’ndan (THY) geldi. THY, binlerce çalışanı için 2023 yılına ilişkin zam oranını duyurdu.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer’den hodri meydan! Dolar 10 liraya düşünce konuşalım

Dolar 18’e bir çıkıp bir inerken ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar hakkında konuştu. Altı sıfırın önemine dikkat çeken Geçer, bakın dolar hakkında ne yorumlarda bulundu. İşte detaylar…

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı'nın değeri ne kadar?

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı içerisinde yer alan 39 adet taşınmazın toplam bedeli 31 milyon 675 bin TL olarak belirlenirken  KDV dahil 37 milyon 376 bin 500 TL değer takdir edildi.

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir'e 1 milyar TL'lik değer!

Emlak Konut GYO'nun Meydan Başakşehir projesi hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu KAP'ta yayınlandı. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Kartepe Kent Meydanı ilçeye değer katacak!

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi'nce yapımı hızlanan “Kent Meydanı” projesiyle ilgili Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e bilgi verdi. 

İzmir'de kent meydanı çalışmaları sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Karayolu Alt Geçidi üzerinde oluşturduğu ve yeşil dokusu, farklı peyzaj uygulamaları ve oyun gruplarıyla bölgeye önemli bir değer katacak meydan çalışmalarının yüzde 65’ini tamamladı.

Alanya'nın cazibesi kent meydanıyla artacak!

Hükümet Caddesi esnafları ile kahvaltıda bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kent meydanı projesi hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Yücel, kent meydanı projesinin Alanya’ya değer katacağını söyledi.

Kırkpınar Er Meydanı'nda son rötuşlar!

Dünyanın en uzun soluklu spor organizasyonları arasında gösterilen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne sayılı günler kala, organizasyonda ev sahibi konumundaki Edirne Belediyesi, hem pehlivanlar hem de güreşseverler için hazırlıklarına devam ediyor.

Edirne Kırkpınar Er Meydanı yenilenecek!

Edirne Kırkpınar Er Meydanı yenilenecek. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin yapıldığı Sarayiçi'ndeki Er Meydanı'nda yenileme çalışmaları yapacaklarını söyledi.

İstasyon Meydanı Projesi Soma'ya değer katacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Soma’da hayata geçirilen Atatürk Caddesi, İstasyon Meydanı ve Parkı çalışmalarını yerinde inceledi.

THY er meydanı kitabı Haberi

THY er meydanı kitabı

Türk Hava Yolları'nın (THY) sponsorluğunda hazırlanan "Er Meydanı" adlı kitabın tanıtımı, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katıldığı toplantıyla yapıldı.


Müezzinoğlu, Ekmekçizade Ahmetpaşa Kervansarayı'nda düzenlenen tanıtım toplantısında, Türk milletinin dünyaya marka değerler sunmuş bir millet olma özelliği taşıdığını söyledi.


THY'nin son 10 yılda büyük atılımlar yaptığını vurgulayan Müezzinoğlu, "Dünya havacılığının er meydanında ciddi atılımlar yapmak, er meydanında son 10 yılda ciddi düzeyde dünya ile bilek güreşi yapmak çok değerli, THY yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu kardeşimi tebrik ediyorum ama kitap dolayısıyla kendisini tebrik etmeyeceğim. Ama onu takdir edeceğim, Türk olmanın bu milletin atalarımızdan getirdiği zenginliklerle onur duymanın borcunu ödeyebilmiş olduğu için onu takdir ediyorum. Rab bize de bu millete borcunu ödeyebilmeyi nasip etsin" diye konuştu.


Dünyaya büyük değerler...