02 / 05 / 2024

thy gazi indirim

thy gazi indirim

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları için harekete geçti. Bakanlık ile THY arasında imzalanacak protokol ile ücretsiz seyahat kartı aktif olan tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına bilet ücretlerinde indirim yapılacak.

THY'den ucuz bilet kampanyası! Yüzde 20 indirim yapılacak!

Türk Hava Yolları (THY) yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında aile üyelerinden en az 3 kişinin alacağı biletlerde yüzde 20 indirim uygulanacak. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

THY'den indirimli bilet satışı kampanyası! Bu fırsat kaçmaz

Türk Hava Yolları (THY), gazi, şehit veya gazi yakınlarına yüzde 50 indirimli bilet satışına başlıyor.

THY'den iç hatlarda dev kampanya! İndirimli bilet için bu tarihleri kaçırmayın! 

Türk Hava Yolları (THY), 1 Mart -14 Nisan 2023 tarihleri arasında yurt içinde seyahat planlayanlar için yeni bir kampanyaya imza attı. İşte THY'in iç hatlardaki indirim kampanyasının tüm detayları...

THY'den iç hat uçuşlarında yüzde 20 indirim! 11 Nisan'a kadar biletlerinizi alın! 

Türk Hava Yolları (THY) iç hat uçuşlarında, beraber seyahat edecek üç kişi ve üzeri ailelere ekonomi sınıfında geçerli yüzde 20 indirim kampanyasını başlattı. İşte ayrıntılar...

THY uçak biletlerinde indirim! İşte şartlar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Türk Hava Yolları arasında imzalanan protokolle tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına bilet ücretlerinde indirime gidildi. İşte tüm detaylar...

Uçak biletlerinde indirim: İmzalar yarın atılıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Türk Hava Yolları arasında imzalanması beklenen protokolle birlikte tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına uçak bileti ücretlerinde indirim yapılması hedefleniyor.

Bakanlık harekete geçti! Şehit ve gazi yakınlarına indirim geliyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları için harekete geçti. Bakanlık ile THY arasında imzalanacak protokol ile ücretsiz seyahat kartı aktif olan tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına bilet ücretlerinde indirim yapılacak.

O ilde yüzde 20 indirim ve 120 aya varan taksitle 11 konut satılıyor! 615 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Mersin ili Silifke Milli Emlak Müdürlüğü, Mersin ili, Silifke ilçesi, Gazi Mahallesi'nde yer alan 11 adet konutu satıyor. Peşinde yüzde 20 indirim fırsatı ile 120 aya varan taksit imkanını kaçırmayın!

THY'den 299 liraya uçak bileti! Gören duyan inanmadı, bu fiyata uçmayan kalmasın! 2 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türk Hava Yolları, yurt içi uçak bileti alanlara indirim düzenliyor. Kampanya kapsamında THY biletleri 299 TL'ye düştü! Türk Hava Yolları Resmen açıkladı, sakın kaçırmayın! Bu fiyata herkes uçacak! İşte 2 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Osman Gazi Köprüsü'nde halk günü indirimi yapılacak mı?

Haftanın belli günleri ya da günün belli saatleri arasında, Osman Gazi Köprü ücretinde indirim yapılması gündeme getirildi. Peki haftanın belirli günlerinde Osman Gazi Köprüsü'nde halk günü indirimi yapılacak mı?

Yeşilyurt İnşaat'tan THY çalışanlarına yüzde 17 indirim kampanyası!

Yeşilyurt inşaat tarafından Anadolu Yakasının gelişen bölgelerinden Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen, THY, Netaş ve Tekno Park çalışanları için kampanya düzenlendi.

THY çalışanlarına Still İstanbul Diamond'da indirim!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu Yakası'nın gelişen bölgelerinden Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen, THY, Netaş ve Tekno Park çalışanları için kampanya düzenlendi.

Gazi elektrik indirimi için dilekçe örneği!

Elektrik abonelerinden şehit ailesi ve gaziler için indirim bulunuyor. İndirimden yararlanmak için gerekli belgeler ve dilekçe ile müracaat edilebiliyor. İşte gazi elektrik indirimi için dilekçe örneği...

thy gazi indirim Haberi

thy gazi indirim

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları için harekete geçti. Bakanlık ile Türk Hava Yolları (THY) arasında imzalanacak protokol sayesinde ücretsiz seyahat kartı aktif olan tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına bilet ücretlerinde indirim uygulanacak.

Bakanlık, şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları uçak biletlerinde indirim uygulanması ve hak sahiplerine kolaylık sağlanması amacıyla biletlerin internet üzerinden alınabilmesini öngören protokol imzalanacağını açıkladı.

İstanbul'da yarın düzenlenmesi beklenen törende, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, protokole imza atacak.

Yarın imzalanacak olan yeni protokolle şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına bilet ücretlerinde indirim uygulanması, bu amaçla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile THY arasında KamuNet üzerinden veri ve bilgi paylaşımı yapılması amaçlanıyor.

Kişilerin protokolle sağlanan...