04 / 05 / 2024

THY mali durum açıklaması

THY mali durum açıklaması

THY, şirkette nakit açığı ya da işletme sermayesi ihtiyacı olmadığını, tamamı uluslararası piyasalardan edinilmiş, düşük faizli ve uzun vadeli uçak finansmanına yönelik borçlanma dışında herhangi bir finansal borç bulunmadığını bildirdi.

Başvuru yapanlar merakla bekliyordu! Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'nde son durum ne? 

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'ndeki son durumu paylaştı. İşte dev projede son durum...

THY Emlak Konut GYO kura çekimi isim listesi açıklandı mı? Arnavutköy Yenişehir Evleri'ne başvuranlar acil bakın!

THY Emlak Konut GYO kura çekimi isim listesinin açıklanıp açıklanmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Arnavutköy Yenişehir Evleri kuralarında son durum ne?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın!

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Arnavutköy'de hayata geçirdiği Yenişehir Evleri'ndeki son durum merak ediliyor. Peki Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın...

THY Emlak Konut GYO kura çekimlerinde son durum! THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi ne zaman?

THY Emlak Konut GYO kura çekimlerindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi ne zaman?

Murat Ongun'dan son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

İBB Sözcüsü Murat Ongun, '2020 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu'nu aktardı. "Bir illüzyon vardı, artık yok. Adına “kanal temeli” denen yol projesi Karayolları Genel Müdürlüğü’nün raporunda bakın nasıl anlatılıyor" diyen Ongun, "Yol temel atma töreni hayırlı olsun" dedi.

Doğa Koleji'nde ana hissedarın yaşadığı mali ve finansal krizde son durum ne?

Türkiye'de devlet okullarından sonra en büyük okul ağına sahip olan, en fazla öğrenc ve öğretmen sayısına sahip Doğa Koleji’nde ana hissedarın yaşadığı mali ve finansal krizde son durum ne?

THY yurt dışı büroları için eleman arıyor!

TÜRK Hava Yolları (THY), yurt dışı ofislerinde idari ve mali konularda çalışacak personel alımı için resmi internet sitesinden duyuru yaptı. Şartları taşıyan adayların, ilana internet üzerinden başvurmaları gerekiyor...

THY'den açıklama: Uçuşlardaki son durum için arayın!

Türk Hava Yolları (THY), kötü hava muhalefeti nedeniyle durdurulan seferlerle ilgili resmi internet sitesinden yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada 'Uçuşlardaki son durum için arayın' denildi.

THY'den 'mali durum' açıklaması!

THY, şirkette nakit açığı ya da işletme sermayesi ihtiyacı olmadığını, tamamı uluslararası piyasalardan edinilmiş, düşük faizli ve uzun vadeli uçak finansmanına yönelik borçlanma dışında herhangi bir finansal borç bulunmadığını bildirdi.

Torba Tasarı YÖK’e üniversite kapatma yetkisi veriyor!

Torba Tasarı’daki bazı maddeler vakıf üniversitelerini tedirgin etti. Tasarı, mütevelli heyetlerinin YÖK tarafından belirlenmesini öngörüyor ve YÖK’e, ‘kötü mali durum” gerekçesiyle üniversite kapatma yetkisi veriyor.

THY 2013'te 683 milyon lira net kar elde etti!

THY'nin 2013 yılı konsolide mali tabloları açıklandı. THY'den yapılan açıklamaya göre, şirketin 2013 yılında satış gelirleri bir önceki yıla göre yüzde 27 artarak 18,8 milyar liraya ulaştı...

THY Mali'ye Mart 2014’de sefer başlatacak!

Eyüp Sultan Camii’nin açılışı için Mali'de bulunan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Başbakan Oumar Tatam Ly'e, Türk Hava Yolları’nın Mart 2014'te İstanbul-Bamako uçuşlarına başlayacağı müjdesini verdi....

THY’de hedef gezegenler arası uçuş!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, 21'inci yüzyılın sonları yaklaştıkça dünyanın her tarafına uçan bir şirket olmakla yetinmeyeceklerini ve gerçekleşmesini bekledikleri gezegenler arası seyahatlerde de öncü olacaklarını söyledi....

THY mali durum açıklaması Haberi

THY mali durum açıklaması



Türk Hava Yolları, bazı basın organlarında mali durumuyla ilgili çıkan haberleri KAP'a yaptığı açıklamayla yalanladı


Türk Hava Yolları (THY), şirkette nakit açığı ya da işletme sermayesi ihtiyacı olmadığını, tamamı uluslararası piyasalardan edinilmiş, düşük faizli ve uzun vadeli uçak finansmanına yönelik borçlanma dışında herhangi bir finansal borç bulunmadığını bildirdi. 


THY'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, bazı basın yayın kuruluşlarında şirket hakkında haksız, gereçeğe uygun olmayan ve açıkça şirketin yıpratılmasına yönelik art niyetli haberlerin yer aldığı ve bu haberlerin kesinlikle gerçeği yansıtmadığı ifade edildi. 


Açıklamada, THY'nin hat açılışları da dahil olmak üzere tüm stratejik kararların sadece şirket menfaatleri gözetilerek alındığı belirtilerek, şunları kaydedildi: 


"Ortaklığımızda nakit açığı ya da işletme sermayesi ihtiyacı olmadığı gibi tamamı uluslararası piyasalardan edinilmiş, düşük faizli ve uzun vadeli uçak...