18 / 05 / 2024

thy saraybosna sabiha gökçen uçak seferleri ne zaman

thy saraybosna sabiha gökçen uçak seferleri ne zaman

THY'nin İstanbul'un Asya tarafındaki Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Uluslararası Saraybosna Havalimanı' na ilk seferi bugün yapıldı. THY uçağının Uluslararası Saraybosna Havalimanı'na varışı pasta kesimi ile kutlandı...

THY duyurdu! THY 3 havalimanına personel alınacağını açıkladı...

THY bünyesinde Turkish Tecnic tarafından mühendis personel alımı yapılacağı belirtildi. Atatürk, Sabiha Gökçen, İstanbul havalimanına personel alınacak. Buna göre, başvuru şartları ve hangi bölümlerden personel alımı yapılacağı merak ediliyor. Öte yandan, başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

THY, Sabiha Gökçen'i satın alıyor, İstanbul Havalimanı'na ortak olmak istiyor!

Türk Hava Yolları, İstanbul Havalimanı’nın yüzde 40 hissesini almak için harekete geçti. Sabiha Gökçen’i satın alan THY, dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Havalimanı'na da ortak olmak istiyor.

Yeşilyurt İnşaat'tan THY çalışanlarına yüzde 17 indirim kampanyası!

Yeşilyurt inşaat tarafından Anadolu Yakasının gelişen bölgelerinden Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen, THY, Netaş ve Tekno Park çalışanları için kampanya düzenlendi.

Still İstanbul Diamond'ta Sabiha Gökçen çalışanlarına özel kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu Yakası'nın gelişen bölgelerinden Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen, THY, Netaş ve Tekno Park çalışanları için kampanya düzenlendi.

THY çalışanlarına Still İstanbul Diamond'da indirim!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu Yakası'nın gelişen bölgelerinden Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen, THY, Netaş ve Tekno Park çalışanları için kampanya düzenlendi.

Still İstanbul Diamond'dan THY çalışanlarına özel kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Still istanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına özel kampanya düzenlendi.

Still İstanbul Diamond'tan Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu Yakası’nın gelişen bölgelerinden Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına özel kampanya düzenlendi.

Lounge İstanbul Sabiha Gökçen açıldı!

İstanbul ve Ankara'daki Turkish Airlines Lounge'larında olduğu gibi havalimanı terminalinden bağımsız girişi olan özel yolcu salonuna, Sabiha Gökçen Havalimanı dışında bulunan THY'e ait otoparktan gerçekleşen ring seferleriyle kolayca ulaşılacak.

THY Sabiha Gökçen'e filo kuruyor!

9 ayda 1.5 milyarlık kâr eden THY'nin yatırım rotasında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı var. Genel Müdür Temel Kotil, "Yeniden yapılanıyoruz, kalıcı bir filo kurulacak" dedi

THY'nin Sabiha Gökçen Havalimanı'nda özel yolcu salonu açıldı!

THY Yönetim Kurulu Başkanı Topçu: "Bildiğiniz gibi THY, yolcularının daha konforlu seyahat etmesi ve terminalleri daha rahat kullanma adına CIP salonlarının açılışına ağırlık verdi" dedi.

THY'nin ciroda tek rakibi Koç!

HABOM tesisini Sabiha Gökçen’e kuran THY, şimdi THY Teknik ile bu şirketi tek çatı altında birleştirecek. 550 milyon dolarlık yatırımla yapılan HABOM ile THY Teknik’in yeni merkezi ise yine Sabiha Gökçen olacak

THY'den Saraybosna uçuşlarında indirim kampanyası!

Konuya ilişkin açıklamaya göre, "dünyanın sayıca en fazla enternasyonal noktasına uçan" THY, Avrupa’da Türk izlerinin en yoğun hissedildiği başkent olan Saraybosna’ya başlattığı yeni uçuş kampanyası ile gidiş-dönüş her şey dahil 99 avroya uçuruyor.

THY Havacılık Bakım Onarım Merkezi açıldı!

THY Teknik A.Ş. Havacılık Bakım Onarım Merkezi'nin Sabiha Gökçen'deki tesisi hizmete açıldı. Başbakan Erdoğan, "Yılda 500 milyon dolar ciro beklenen bu tesisle ülkemizin havacılık tarihinde yeni bir sayfa açılmış oluyor" dedi...

thy saraybosna sabiha gökçen uçak seferleri ne zaman Haberi

thy saraybosna sabiha gökçen uçak seferleri ne zaman


Türk Hava Yolları (THY), bugünden itibaren, Saraybosna Havalimanı'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı'na yeni uçak seferleri düzenlemeye başladı. 


THY'nin İstanbul'un Asya tarafındaki Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Uluslararası Saraybosna Havalimanı'na ilk seferi bugün yapıldı. THY uçağının Uluslararası Saraybosna Havalimanı'na varışı pasta kesimi ile kutlandı.


THY Bosna Hersek Müdürü Ahmet Salih Kansu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul'un 15 milyonluk bir nüfusa sahip olduğunu ve bu nüfusun yaklaşık yüzde 45'inin Asya tarafında yaşadığını söyledi. 


Yeni uçak seferlerinin İstanbul'a yakın olan İzmit, Adapazarı, Yalova, Bursa gibi şehirlerinde oturanlar için de büyük kolaylık olacağını ifade eden Kansu, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Saraybosna'ya haftalık 3 sefer yapılacağını söyledi.


Son yıllarda THY'nin Kuveyt, Ukrayna ve daha bir çok yurt dışı noktasına uçuşlar yaptığını hatırlatan Kansu, "Bu da demek oluyor ki, buralardan da yolcularımız, Sabiha...