28 / 04 / 2024

thy seferleri

thy seferleri

Türk Hava Yolları (THY) Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni ofisini açtı. THY, 1998 yılından bu yana sefer gerçekleştirdiği Makedonya'da, iş birliğinin artırılması amacıyla bünyesine yeni bir ofis daha kazandırdı.

THY'nin yolcu sayısı yüzde 6 arttı!

Türk Hava Yolları, Ocak-Şubat döneminde 8.3 milyon yolcu taşıdı. THY Ocak-Şubat dönemi toplam yolcu sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 6.1 artışla 8.3 milyon oldu.

THY'de bazı seferler iptal!

THY'de bazı seferler iptal edildi. THY'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, yarın yapılması planlanan karşılıklı bazı seferlerin, meteorolojik beklenti ve olası kapasite azaltılması doğrultusunda iptal edildiği belirtildi.

THY'den sefer iptalleri!

THY'den sefer iptalleri geldi. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bugün beklenen kuvvetli lodos nedeniyle Türk Hava Yolları'nın ( THY ) bazı seferlerinin karşılıklı olarak iptal edildiği bildirildi.

THY erken bilet satın almalarda indirim yapıyor!

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, THY, yolcuların biletlerini erken satın almaları halinde tüm yurt içi uçuşlarında 55 liraya uçuş imkanı sağlıyor.

THY, Kherson'a sefer düzenlemeye başladı!

Türk Hava Yolları ( THY ), Ukrayna'nın önemli kentlerinden biri olan Kherson'a sefer düzenlemeye başladı.THY, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Kherson'a ilk etapta haftada 4 sefer yapacak.

THY Tallinn ile Vilnius'a direkt sefer başlatıyor!

Türk Hava Yolları, Estonya’nın başkenti Tallinn ile Litvanya'nın başkenti Vilnius’a 26 Ekim'den itibaren İstanbul'dan karşılıklı direkt seferleri başlatıyor. Tallinn ile Vilnius'a yapılacak seferler, 26 Ekim'den itibaren İstanbul’dan karşılıklı olarak icr

THY'den iç hat uçuşlarında indirim kampanyası!

Türk Hava Yolları ( THY ), 30 Eylül'e kadar "online" iç hat bileti alacak yolcularına, 6 Ocak-30 Nisan 2015 arasında 55 liraya seyahat imkanı sundu.

THY yolcu sayısı yüzde 14,8 arttı!

THY Ocak-Ağustos 2014 Trafik Verileri, Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlandı. Türk Hava Yolları (THY), Ocak-Ağustos döneminde yolcu sayısını yüzde 14,8 artışla 36,4 milyona yükseldi.

THY iptaller için özür diledi!

Türk Hava Yolları (THY), hava muhalefeti nedeniyle bazı uçuşların yapılamamasıyla ilgili açıklama yaptı.Türk Hava Yolları, bugün ve tüm hafta sonu yaşanması muhtemel sefer iptalleri ve aksaklıklardan dolayı özür diledi.

THY, Bosna seferlerini arttırdı!

Türk Hava Yolları ( THY ) Bosna Hersek Müdürü Ahmet Salih Kansu, Türk vatandaşlarından özellikle hafta sonu tatili için Bosna Hersek'e yoğun talep olduğunu belirtti.

THY Pisa seferlerine başladı!

THY Pisa seferlerine başladı. İtalya’daki Pisa kentine bugün ilk seferini yapan Türk Hava Yolları ( THY ) uçağı için Uluslararası Galileo Galilei havaalanında tören düzenlendi.

Irak'tan dönüş için THY seferleri yeniden düzenlendi!

Dışişleri Bakanlığı, Türk Hava Yolları' nın Irak'tan gerçekleştirdiği seferlerde uçak tiplerini büyüttüğünü, biletleri de en düşük tarifeden ücretlendirdiğini ve ek seferler için hazır olduğunu bildirdi.

THY, Bordeaux seferlerine başladı!

THY Yatırım ve Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bolat "Belediye Başkanı, havaalanı otoritesi ve katılımcılar THY'nin buraya seferleri yapmasından oldukça mutlular. İlk günden bize her gün sefer yapma isteklerini ilettiler" dedi.

THY yarınki Milano seferini karşılıklı iptal etti!

THY'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları ( THY ) İtalya'da devam eden grev nedeniyle yarınki Milano seferini karşılıklı iptal ettiğini duyurdu.

THY'den yeni bir güncelleme geldi! Artık uçaklarda telefon serbest olacak!

Türk Hava Yolları (THY), birçok kent merkezine uçak seferleri düzenlemesiyle bilinen bir havayolu şirketi olarak uzun yıllardır uygulanan telefon yasağını kaldırmaya hazırlanıyor. Bu gelişme, yabancı bazı havayolu şirketlerinde de gerçekleştirilirken, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi tarafından da duyuru

THY 49 seferini iptal etti! Peki ama neden? İşte THY'nin iptal olan seferleri ve iptal nedeni

Türk Hava Yolları (THY), Almanya'da yapılması planlanan grev sebebiyle pazar ve pazartesi günü ikisi kargo olmak üzere toplam 49 seferini iptal ettiğini duyurdu. İşte detaylar...

İlker Aycı: Los Angeles seferleri artırılacak!

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, "Miami'ye haftalık 7seferle girdik. Amerika'da haftalık 70 sefere çıkıyoruz. Yakında Atlanta seferleri başlayacak, Los Angeles seferleri artırılacak" dedi

Reha Arar: KKTC'ye cesur yatırımcılar gelmeli!

Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Arar, Kıbrıs'a dair bir turizm politikası olmadığını söyledi. Arar, "THY seferleri artmalı. Tanıtıma ağırlık verilmeli. KKTC'ye cesur girişimciler gelmeli" dedi

'Kıbrıs'a cesur yatırımcı gerek'

Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Arar, Kıbrıs'a dair bir turizm politikası olmadığını söyledi. Arar, "THY seferleri artmalı. Tanıtıma ağırlık verilmeli. KKTC'ye cesur girişimciler gelmeli" dedi

THY San Francisco seferleri Nisan'da başlayacak!

Türk Hava Yolları ( THY ) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, 12 yılda ortalama yüzde 20 büyüyen şirketin, artık global anlayışla yeni kıtalarda büyüyeceğini belirtti...

THY Ukrayna Kherson seferleri 15 Ekim'de başlıyor!

Yapılan açıklamaya göre Türk Hava Yolları, yeni destinasyon noktası olan Ukrayna Kherson seferleri, 15 Ekim 2014 tarihinden itibaren çarşamba, cuma, cumartesi ve pazar günleri gerçekleştirilecek.

THY'nin Erbil seferleri gündüze alındı!

Türk Hava Yolları (THY)'nin internet sayfasında yer alan bilgiye göre THY'nin Erbil seferleri gündüze alındı. THY, 9 Ağustos'ta planlanan gece uçuşlarını gündüz saatlerine aldığını duyurdu.

THY'nin İstanbul-Gazipaşa seferleri başladı!

THY İstanbul- Gazipaşa uçuşlarına resmen başladı. THY'nin İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Antalya Gazipaşa Havalimanı'na doğrudan seferleri, haftanın her günü karşılıklı olmak üzere 14 frekans halinde düzenlenecek...

THY İstanbul-Gazipaşa arasında direkt uçuş seferleri başladı!

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, son 12 yılda havacılıkta atılan adımlarla hava yolunu halkın yolu haline getirdiklerini, bunda Türk Hava Yolları'nın (THY) da büyük katkısı olduğunu söyledi...

THY, Havacılık Akademisi'nde yetiştirilmek üzere 500 pilot aday adayı arıyor!

Türk Hava Yolları (THY) son yıllarda süratle genişleyen filo ve uçuş ağını desteklemek ve pilot ihtiyacını karşılamak için bünyesinde bulunan THY Havacılık Akademisi'nde yetiştirilmek üzere 500 pilot aday adayı arıyor...

THY, dünyanın en iyi 5’inci havayolu seçildi!

’World Airline Awards 2014’ değerlendirmesinde geçen yıl 6’ncı sırada bulunan Cathay Pacific Havayolu birinciliği alırken, 2013’teki sıralamada 9’uncu olan THY, dört basamak yükselerek 5. sıraya yerleşti.

THY, Avrupa’nın yine en iyisi!

Türk Hava Yolları ( THY ), Avrupa’nın yine en iyisi oldu. THY, dünyanın en iyi 5’inci havayolu seçilirken, SunExpress’te işbirliğine gitmesi beklenen Alman Lufthansa, 10’unculukla yetindi.

thy seferleri Haberi

thy seferleri

Türk Hava Yolları (THY) Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni ofisini açtı.


THY, 1998 yılından bu yana sefer gerçekleştirdiği Makedonya'da, iş birliğinin artırılması amacıyla bünyesine yeni bir ofis daha kazandırdı.


Düzenlenen açılış törenine katılan THY Makedonya Müdürü İlker Baydar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "THY 18 yıl önce haftada iki uçuş ile Makedonya'da hizmet vermeye başladı ve bugün ise günde iki uçuş gerçekleştiriliyor. Üsküp'te açılan yeni ofis ile THY kapasitesini daha da güçlendirdi." ifadesine kullandı.


THY Doğu Avrupa ve Balkanlar Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Mert Dorman da şirketin 1993 yılında 5 uçak ile çalışmaya başladığını ve 2003 yılından itibaren büyük bir büyüme göstererek, dünyanın en önde gelen şirketlerinden biri olduğunu kaydetti.


Dorman, ''THY'nin amacı 500 uçaktan oluşan bir filo ile 120 milyon müşteriye ulaşmaktır." dedi.


Açılışa...