01 / 08 / 2024

TİB binası nerede

TİB binası nerede

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın (TÎB) binasını güvensiz buldukları için başka bir binaya taşınacaklarını açıklamasının ardından gözler, bu binayı inşa eden şirkete çevrildi.

Akkuyu NGS’nin 2’nci güç ünitesinde türbin binası çatısının montajı tamamlandı...

Rosatom tarafından Mersin’de inşaatı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin (NGS) 2’nci güç ünitesinde türbin binası çatısının montajının tamamlandığı kaydedildi.

Ekonomideki kötü gidiş bütçeyi de vurdu! 70 il açık verdi!

Aldığı bütçe harcamasından daha fazla bütçe geliri sağlayan illerin geçen yıl ocak-nisan döneminde 18 olan sayısı, bu yıl aynı dönemde 11’e düştü. Bütçe gelirlerinin yüzde 40’lık bölümünü tek başına İstanbul sağladı.

Bosch TDI903231A Entegre Buhar Jeneratörlü Ütü en ucuz nerede satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch TDI903231A 3200 W buharlı ütü, entegre buhar jeneratörü ve Titanium Glissée tabanı sayesinde kırışıklıkları kısa sürede yok ediyor. Peki Bosch buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte detaylar..

BİM’de ütü 2 bin TL, fritöz 3 bin TL, çok amaçlı dolap 700 TL! 3 Şubat 2023 fiyat listesi

BİM market indirimli aktüel kataloğunu paylaştı. BİM ülke genelindeki zincir marketlerinde farklı kategorideki ürünleri satışa çıkarıyor. İşte BİM 3 Şubat aktüel ürün kataloğu...

Fakir Veronica Buhar Jeneratörlü Ütü uygun fiyata nerede ne kadara satılıyor? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerdeki kırışıklıklarla savaşmanızda en büyük yardımcınız olacak ütünün özellikleri dikkat çekiyor.

Tefal Maestro Plus FV1842 Ütü en uyguna nerede satılıyor? Ne kadara satılıyor? 29 Ocak  2023 fiyat listesi

Maestro buharlı ütü, üstün kullanım kolaylığı ve zahmetsiz ütüleme deneyimi ile inatçı lekelerin üstesinden gelerek yüksek performans standardıyla sizlere en iyi ütüleme deneyimini sunar.

İhracatta tüm zamanların rekoru mobilya sektöründen geldi! Sektör, en yüksek yıllık rakama ulaştı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) sevindiren verileri açıkladı. 2022 yılında Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı, yüzde 20,8'lik artış göstererek 8,44 milyar dolara ulaştı. Böylece sektör, çıkarak tüm zamanların en yüksek yıllık rakamına ulaşmış oldu.

Asgari ücret cebe girmeden buhar oldu! fark 20 bin liraya yaklaştı 

Birleşik Metal-İş Araştırma Merkezi (BİSAM), 2022’nin paylaştığı son açlık-yoksulluk sınırı bilgilerini paylaştı. BİSAM'ın paylaşımı 8500 TL'lik asgari ücret oranı baz alındığında Yoksulluk sınırı ile asgari ücret arasındaki fark 20 bin liraya yaklaştı.

TÜBİTAK 70 kamu memuru alımı ilanı yayımladı! Başvuruları kaçırmayın son 3 gün!

TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Araştırma Kurumu Başkanlık Bünyesinde istihdam edilmek üzere Ankara ve Kocaeli illeri için 5 farklı pozisyon için toplamda 70 kamu memur alımı yapacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Hurda fiyatları dip seviyelere düştü! Büyük indirim geldi! Hurda fiyatları ne kadar 20 Haziran 2022?

Hurda fiyatları, demir fiyatları ile bağlantılıdır. Dolar kurunun bugün  17,35 TL seviyesine ulaşması ile iç piyasalarda demir üzerinde büyük baskı oluştu. Demire gelen indirim hurda fiyatlarını da etkiledi. Peki hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte güncel hurda fiyatları...

TÜBİTAK KPSS'siz 612 kamu personeli alacak! Başvurular başladı mı? İşte detaylar...

TÜBİTAK en az lise  mezunu KPSS şartsız 612 kamu personel alacak! Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu tarafından 5 farklı yeni iş ilanına başvurular sürüyor. Peki, başvurular başladı mı? Şartlar neler? İşte detaylar...

TÜBİTAK en az lise mezunu 612 personel alacak! KPSS şartı yok! Başvurular başladı mı?

TÜBİTAK bünyesinde istihdam edilmek üzere en az lise mezunu 612 kamu personel alımı yapacak! Üstekik KPSS puan şartı da bulunmuyor! Personel atama başvuru süreci bugün başladı. İşte detaylar...

Konuta yatırım yapmak isteyenler dikkat! Dünyada böylesi henüz görülmedi

Son 1 yılda konut kiraları ve fiyatları da neredeyse 5 kat yükseldi. ENAG’a göre gerçek enflasyon ilk 4 ayda toplam yüzde 42, son 12 ayda ise yüzde 157 olarak gerçekleşerek yıllık üçlü rakamlara ulaştı. Bütün bunlara rağmen Türkiye'de konut çoğu kişi için ihtiyaçtan ziyade yatırım aracına dönüştü.

TİB binası nerede Haberi

TİB binası nerede
TİB'in tartışmalı binasını, 45.5 milyon TL'ye 'Ali Acar İnşaat' yaptı. Şirket yöneticisi Yaşar Bektaş, HABERTÜRK'ün binaya ilişkin sorularını yanıtladı. Bektaş, "Biz işimizi yaptık ve binayı teslim ettik. Şu anki tartışmalar bizi ilgilendirmez" dedi. 


'BİZ İŞİMİZİ YAPTIK' 

Ulaştırma Bakanı Elvan, yasa dışı telefon dinleme iddiaları kapsamındaki tartışmalara işaret ederek, dinlemeye yetkili MİT, Emniyet ve Jandarma'ya 'uç veren' TÎB'in faaliyet gösterdiği binayla ilgili tepkisini ortaya koydu. Elvan, "TİB binasını kullanmak istemiyoruz, nereye ne kablo çektiklerini bilmiyoruz" dedi. 

Bu sözler üzerine bir kez Bakan Elvan'ın güvensiz bulduktan için yeni binaya taşınacakları mesajı sonrası inşaat şirketi Ali Acar'ın yöneticisi Bektaş, inşaat sonrası artık tartışmalarla ilgilenmediklerini söyledi. Şirket daha dikkatler TİB'in binasına çevrildi. TOKİ tarafından ihale edilen bina, 45.5 milyon TL'ye mal oldu. İnşaatı, Ali Acar üstlendi. Akıllı...