03 / 05 / 2024

Ticaret Lisesi

Ticaret Lisesi

Çocukların okula çamursuz gitmelerini sağlamak için yoğun çaba harcayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, daha önceden tespit ettiği 45 okulun 37’sinde çalışmalarını tamamlarken, kalan 8 okulun yolunu da bitirmek üzere.

Acıbadem Ahmet Sani Gezici Lisesi arazisi için karar verildi!

Kadıköy Acıbadem mahallesinde yer alan Ahmet Sani Gezici Lisesi arsasının konut ve ticaret alanı olarak imara açılmasına mahkeme “dur” dedi.

Adana Ticaret Odası Anadolu Lisesi'nde inşaata tepki!

Adana Ticaret Odası Anadolu Lisesi'nde gerçekleşmesi planlanan inşaat çalışmaları için öğrencilerden tepki geldi. Öğrenciler, bahçeye İmam Hatip yurdu yapılması planlandığını iddia etti.

Antalya Büyükşehir'den 300 milyonluk kavşak yatırımı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’da yapımına iki ay önce başlanan Telekom ve Ticaret Lisesi kavşaklarının inşaat çalışmalarını inceledi

İzmir Tire Ticaret Lisesi 5.2 milyon TL'ye yapılıyor!

İzmir'de depreme dayanıksız olduğu tespit edilerek yıkılan Tire Ticaret Lisesi yeniden yapılıyor. 2 ay kadar önce inşaatına başlanılan binanın yatırım maliyeti 5.2 milyon TL.

Alanya'da ulaşıma 56 milyonluk dev yatırım!

Alanya’nın kanayan yarası haline gelen trafik sorununa neşter vuruluyor. 56 milyon liraya ihale edilen TELEKOM ve Ticaret Lisesi katlı kavşak projeleri temel atma için gün sayıyor.

Antalya Telekom ve Ticaret Lisesi kavşakları 2017'de tamam!

Alanya trafiğinin sıkışıklığına önemli bir çözüm üretecek olan Telekom ve Ticaret Lisesi kavşakları proje çalışmalarında sona gelindi. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından projeleri hazırlanan kavşaklarda inşaat çalışmaları Ocak ya da en geç Şubat ayında başlayacak.

Samsun ADEKA Çok Programlı Anadolu Lisesi açıldı!

Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve ADEKA İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. işbirliğiyle Vezirköprü’de yapımı tamamlanan “ADEKA Çok Programlı Anadolu Lisesi” törenle açıldı.

Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin yanındaki arazi imara mı açıldı?

İstanbul Kadıköy'deki Ahmet Sani Gezici Lisesi'ni, tepkilere rağmen yıkıp imam hatip yaptılar. Okulun yanındaki araziyi de ticaret merkezi olarak imara açtılar.

TOBB Aksaray Teknik Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi'ndeki TOBB Aksaray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temel atma törenine katıldı.

Manisa Koşmaz Fen Lisesi'nin inşaatında sona gelindi!

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Muradiye'de yapımı tamamlanmak üzere olan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Bülent Koşmaz Fen Lisesi'nde incelemelerde bulunarak, projenin son durumu hakkında bilgiler aldı.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi imar planı kesinleşti!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi ve Şişli Belediye Hizmet Binası Alanına ilişkin Turizm+Ticaret+Konut alanı olarak hazırlanan 1/1000 ölçekli Özel Proje Alanına ait İmar Uygulaması kesinleşti.

Bülent Koşmaz Fen Lisesi'nin temeli 24 Kasım'da atılıyor!

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Coşkun, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde TOBB Manisa Bülent Koşmaz Fen Lisesi'nin temelini törenle atacaklarını dile getirdi...

Şişli Endüstri Meslek Lisesi'nin imar planı özel proje alanı olarak askıya çıktı!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi ve belediye hizmet binasının imar planı bugün askıya çıktı. Özel Proje Alanı olarak belirlenen toplam 70 bin 481 metrekare alan, Ticaret+Turizm+Konut alanı olarak belirlendi...

Ticaret Lisesi Haberi

Ticaret Lisesi

Yıllardır çözülemeyen, vatandaşların karşısına büyük bir sorun olarak çıkan bozuk ve yolu olmayan okullar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bir bir çözülüyor. 


Öğrencilerin çamurlu ve bozuk yollarda okula gitmelerinin önüne geçmek isteyen Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, hassasiyetini “Çocuklarımızın çamur içerisinde okula gitmesini kabul etmiyoruz” şeklinde dile getirmiş ve Fen İşleri Daire Başkanlığı’na talimat vererek okul yollarını asfalta kavuşturması için gerekli talimatları vermişti. 


Bu kapsamda Fen işleri Daire Başkanlığınca yürütülen çalışmalarda merkezde 29, köylerde de 8 okulun yollarının yapımı tamamlandı. 


Haliliye İlçesinde; Görme Engelliler Okulu, Yeşil Urfa İlköğretim Okulu, ŞUTİM Orta Okulu, Tenekeci Mahmut Güzelgöz Okulu, Rabia Hatun Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi, Süleymaniye Kız Meslek Lisesi, Süleymaniye Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi, İbn-i Sina İlkokulu, Ticaret Lisesi, Konuklu İlköğretim Okul'larının yol çalışmaları...