28 / 04 / 2024

Ticari Eşleştirme Derneği Başkanı Koray Tuncer

Ticari Eşleştirme Derneği Başkanı Koray Tuncer

Mersin’de hayata geçirilecek Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) için deniz hidroteknik yapılarının ‘anahtar teslimi’ projelendirilmesi ve inşası ihalesine 9 Türk firmasının teklif sunduğunu hatırlattı.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Sözleşmeli öğretmen eşlerinin yer değiştirme başvuruları 21 Ağustos'ta başlıyor! MEB açıkladı!

Milli Eğitim Bakanlığı, sözleşmeli öğretmen eşlerinin yer değiştirme başvurularının 21 Ağustos'ta başlayacağını duyurdu. İşte merak edilen ayrıntılar... 

Beyaz eşyada iç talep yükseldi, ihracat geriledi!

Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği'ne (TÜRKBESD) göre yılın ilk altı ayında yurt içi satışlar artarken, ihracat azaldı. Başkan Gökhan Sığın, üretimlerinin 33 milyon adet, ihracatlarının 26 milyon adet olduğunu ifade etti.

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Ahbap Derneği'ne gelen bağışlar nereye gidecek? Haluk Levent tek tek açıkladı!  850 milyon TL...

Şarkıcı Haluk Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği'nin depremzedeler için topladığı yardımların nasıl kullanılacağını tek tek anlattı. Arkasına kendisine destek veren ünlü isimleri alan Levent, deprem bölgesine 850 milyon TL bütçe ayırdıklarını söyledi. İşte Haluk Levent'in o açıklamaları...

Tesis Yönetim Derneği ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği'nden yeni bir işbirliği! 

AVM, havalimanları ve sitelerde bakım onarım, güvenlik bir alanlarda çeşitli çözümler sunan  Tesis Yönetim Derneği (TRFMA) ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği (PTYD) yeni bir ortaklığa imza attı.  Yeni ortaklıkla tesis yönetim sektörünün gelişimi hızlanacak. 

Bergama Orman İşletmesi'nin gençleştirme projesi mecliste!

Bergama Orman İşletmesi tarafından gerçekleştirilen gençleştirme projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Beko, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tescilli Markalar Derneği'nden kira önerisi!

Tescilli Markalar Derneği (TMd) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Stamati yaptığı açıklamada, "3 ay kirasız dönem ticari işletmelerin faaliyetlerinin devam etmesine büyük fayda sağlayacaktır” dedi.

Kamu katılım bankalarından İşe Devam Finansman Desteği!

Kamu katılım bankaları da kurumsal ve ticari ölçekteki firmaların işletme sermayesi ihtiyaçları için “İşe Devam Finansman Desteği”ni hayata geçirdi.

Üç kamu bankası 'İşe Devam Kredi Desteği'ni hayata geçiriyor!

Üç kamu bankası kurumsal ve ticari ölçekteki firmaların işletme sermayesi ihtiyaçları için "İşe Devam Kredi Desteği"ni hayata geçireceğini duyurdu.

Emlak Konut'tan Zonguldak Cami Yaptırma Derneği'ne 5 milyon TL bağış!    

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Zonguldak Merkez Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 5 milyon TL bağış yapıldı...

Emlak Konut'tan İstanbul Cami Yaptırma Derneği'ne 10 milyon TL bağış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 10 milyon TL bağış yaptı...

Emlakçılar ve Mali Müşavirler Derneği'nden Enver Dinçer'e ziyaret!

Emlakçılar ve Mali Müşavirler Derneği Başkanı Uğur Akbulut, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Ticari Eşleştirme Derneği Başkanı Koray Tuncer Haberi

Ticari Eşleştirme Derneği Başkanı Koray Tuncer

Mersin’de hayata geçirilecek Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) için deniz hidroteknik yapılarının ‘anahtar teslimi’ projelendirilmesi ve inşası ihalesine 9 Türk firmasının teklif sunduğunu anımsatan Ticari Eşleştirme Derneği Başkanı Koray Tuncer, “Özellikle müteahhit firmaların nükleer konusunda attığı bu adımlar, sektörün diğer kollarının da nükleere yönelmesine öncü olabilir” dedi.


Tuncer, ülkemizde nükleer enerji kullanımının gündemin üst sıralarında yer aldığını hatırlatarak, Rusya, Japonya ve Fransa gibi ülkelerin nükleer enerji alanında tecrübeli firmaları yanında Türk firmalar da bu alanda yatırım yapmak için harekete geçtiğini belirtti.


Tuncer, Rus devlet nükleer şirketi Rosatom’un doğrudan iştiraki Akkuyu NGS tarafından Mersin’de hayata geçirilecek nükleer enerji santrali yapımı için elini taşın altına koyan Türk firmalarının, sektörün diğer elemanlarını da harekete geçirebileceğini kaydederek, şunları söyledi:

“Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) için deniz...