07 / 07 / 2024

Tiergaten Str

Tiergaten Str

Atatürk'ün büyük Türkiye'sine hiç yakışmıyordu. Sıkışık bir yerde (Runge Str.), eski bir bina... Üstelik "kiralık."

Str Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Str Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Leyla İskender tarafından kuruldu.

Orhangazi Dıstrıct Investment Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

 Orhangazi Dıstrıct Investment Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de Ihab Khaıer tarafından kuruldu.

Prımeful Dıstrıbutıon Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prımeful Dıstrıbutıon Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Muhammad Amır Shehzad tarafından kuruldu.

Str Müteahhitlik Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Str Müteahhitlik Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  7 milyon  TL sermaye bedeli ile Turgay Serter tarafından kuruldu.

Str İnşaat Otomotiv Reklam Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Str İnşaat Otomotiv Reklam Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Gültomruk tarafından kuruldu.

İngiliz Mimarlar Kraliyet Enstitüsü onursal üyesi Hanif Kara İstanbul'da!

Zamanın Ötesinden Tasarım Kâşifleri etkinliği kapsamında Geberit’in davetlisi olarak İstanbul’a gelen Strüktür Mühendisi Prof. Dr. Hanif Kara, mimarlık ve strüktürel tasarım kavramları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Strüktür mühendisi Hanif Kara Türkiye’de!

Mimarlık ve strüktürel tasarım kavramlarında konuşulan Hanif Kara, Geberit’in davetlisi olarak ‘Zamanın Ötesinde Tasarım Kâşifleri’ etkinliği kapsamında Türkiye’ye geliyor. Hanif Kara, 10 Aralık Salı günü İTÜ Maçka Kampüsünde, mimarlar, mimarlık öğrencileri, mühendisler ve tasarımcılarla bir araya g

STR Metal İnşaat Hırdavat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

STR Metal İnşaat Hırdavat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Şimşek tarafından kuruldu.

STR Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

STR Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mowafak Alsoutari tarafından kuruldu.

İstr Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstr Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün A.S Mohammed Abdelmegıb tarafından 2 bin 500 TL sermaye bedeli ile Eyüp'te kuruldu.

STR Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

STR Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Aktaş ve Yalçın Kaya ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 29 Haziran'da Arnavutköy, Ömerli Mahallesi, Tunaboyu Sokak'ta kuruldu.

Hatay MKÜ, Mimarlık Fakültesi öğrencileri strüktür tasarlayıp inşa ettiler!

Hatay MKÜ'ye bağlı Mimarlık Fakültesi 1. Sınıf Öğrencileri ders kapsamında birbirinden güzel strüktürler tasarladılar. Mustafa Kemal Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 1. sınıf öğrencileri, Temel Tasarım Dersi kapsamında strüktür tasarladılar

Alman Linde Grup'tan, Denizli’ye 15 milyon euroluk yatırım!

ENDÜSTRİYEL gaz sektöründe faaliyet gösteren Almanya merkezli Linde Grup, Denizli’de 15 milyon euroluk yatırımla karbondioksit üretim tesisi açtı.

Tiergaten Str Haberi

Tiergaten Str


Almanya'daki "Türk Büyükelçiliği'nden" bahsediyoruz.

Yıllardır "yenisi yapılacak" deniliyordu.

Şimdi gördük ki... Yapılmış... "Büyükelçiliklerin bulunduğu" bölgede. (Tiergaten Str.) Osmanlı'dan kalan arsa (5 bin 800 metrekare) üzerinde inşa edilmiş, muhteşem bir eser.

Arsa... "Almanlar'ın hediyesi" falan değil... Büyükelçimiz Hüseyin Avni Karslıoğlu anlattı... 

Osmanlı "parasını ödeyerek almış."

Bu ayrıntıyı şunun için verdik... Türkiye'deki pek çok yabancı misyonun arsası "bizim hediyemiz de."

Berlin'deki yeni binamız, "Türkiye'nin en büyük büyükelçiliği." Kapalı alanı 9 bin 500 metrekare. İçinde "konferans/ sinema" salonu bile var. Açılışı 30 Ekim'de yapılacak... Başbakan Erdoğan tarafından. Türkiye'ye de "böyle bir büyükelçilik" yakışır.

Sabah/Yavuz...