26 / 07 / 2024

tiger stone asfalt makinesi

tiger stone asfalt makinesi

Hollandalı mucit Henk van Kujik tarafından geliştirilen Tiger-stone isimli makine, parke taşlarının yollara daha rahat döşenmesini sağlıyor...

Seren Yol Asfalt ve İnşaat Yapım Anonim Şirketi kuruldu!

Seren Yol Asfalt ve İnşaat Yapım Anonim Şirketi, İshak Yalçın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık'ta Sarıyer, Rumelifeneri Köyü'nde kuruldu.

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'na yapılacak asfalt işi ihaleye çıktı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Gebze, Darıca, Çayırova ve de Dilovası ilçelerinde asfalt yama yapılması ihalesi yapıldı. Söz konusu ihaleye 6 firma katıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 130 bin ton asfalt hedefine yaklaştı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltta hız kesmiyor. Hava şartlarının iyi gitmesi ile birlikte asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi 2014 yılı için belirlediği 130 bin ton asfalt hedefine yaklaştı.

Körfez ve Derince için asfalt yama ihalesi gerçekleşti!

Asfalt yama ihalesi Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Fen işleri daire başkanlığı, Körfez ve Derince ilçelerinde kullanılmak üzere asfalt yama ihalesi yaptı.

Körfez ve Derince için asfalt yama ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında hizmet alımı için ihale gerçekleştiriliyor. Toplam 22 bin 500 ton asfalt yama kullanılacak.

İzmir'de yollar kaymaz asfalt ile kaplandı!

İzmir’de uygulanan ve fren mesafesini kısaltarak özellikle yağışlı havalarda kaymayı önleyen “çift kat harç tipi” kaymaz asfalt kazaları yarı yarıya azalttı. Peki nasıl uygulanıyor?

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi güzergahı asfalt çalışmaları başladı!

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde, otoyol güzergahındaki asfalt çalışmalarına başlandı. Yolun Odayeri mevkiindeki 2 kilometrelik bölüme asfalt dökülerek, yol kullanıma hazır hale getirildi.

Bünyan'da asfalt çalışmaları devam ediyor!

Üç bölgede sıcak asfalt çalışması yaptıklarını kaydeden Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, “Fatih Mahallesi Fen Lisesi önü, TOKİ Evleri ve Nail Bozkurt Caddesi sıcak asfaltlama işlemi tamamlandı

Şömineler Tureks Stone ile yenileniyor!

Kış mevsiminin iyice hissedildiği bu günlerde Tureks Stone, birbirinden özel doğal taş koleksiyonları ile mekanların odak noktası olan şömineleri baştan tasarlıyor.Şömineler Tureks Stone ile yenileniyor.

Kayseri Bünyan'da asfalt çalışmaları devam ediyor!

Üç bölgede sıcak asfalt çalışması yaptıklarını kaydeden Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlıı, "Fatih Mahallesi Fen Lisesi önü, Toki Evleri ve Nail Bozkurt Caddesi sıcak asfaltlama işlemi tamamlandı.

Stone Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Alpaydın, Mazlum Alpaydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Beylikdüzü'ndeki yürüyüş yollarına mastik asfalt döşeniyor!

Beylikdüzü Belediyesi, ABD ve AB ülkelerinde uzun yıllardır uygulanan mastik asfalt uygulamasını parklar, yürüyüş yolları ve spor sahalarında kullanmaya başladı. Peki mastik asfalt nedir? Mastik asfalt niçin tercih edilir?

Kocaeli Santral kavşağında asfalt çalışması yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi santral kavşağında sinyalizasyon çalışması yaptı. Çalışma kapsamında yenilene kavşakta asfalt uygulaması gerçekleştirildi. Kavşak ve çalıma yapılan devamındaki yol bölümüne yaklaşık bin 500 ton asfalt serildi.

tiger stone asfalt makinesi Haberi

tiger stone asfalt makinesi
Yollara parke taşlarının döşenmesini kolaylaştıran Tiger-stone makinesi, Hollandalı mucit Henk van Kujik tarafından geliştirildi. Makine, her yerde taş döşeyerek yollar yapıyor. İşçilerin yapması gereken tek şey, kaldırım taşlarını makinenin içine dizmek. Bu makine kullanılarak günde yaklaşık 400 metrekarelik yeni yol...