01 / 05 / 2024

TİKA 4 kıtada 29 ülkedeki 53 projesinin tanıtımı

TİKA 4 kıtada 29 ülkedeki 53 projesinin tanıtımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Projeleri Tanıtım Töreni'nde konuştu. TİKA'nın 4 kıtada, 29 ülkedeki 53 projesinin tanıtımı yapıldı.

1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

26 Eylül Salı dolar/TL kuru araştırılıyor. Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe sakin başladı. Peki 1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

Türkiye Kasaplar Federasyonu'ndan uyarı! Kaçak kıyma çekimine 60 bin TL ceza!

Türkiye Kasaplar Federasyonu’ndan ‘kaçak kıyma’ çekimi uyarısı geldi. Sadece uyarıyla kalmayan bu duruma 60 bin TL para cezası uygulanacak. Kasap unvanını taşımayan ve hijyenik olmayan koşullarda kasaplık yapan kimselere yasak geldi.

Türkiye Taşkömürü personel alımı yapıyor! 35 yaşını geçmeyen herkes başvursun! Başvuruları sakın kaçırmayın

Türkiye Taşkömürü Kurumu personel alımı yapacağını duyurdu. 35 Yaşını geçmeyen herkes başvuru yapabilirken, başvuru şartları merak ediliyor. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvurular başladı mı? İşte Türkiye Taşkömürü Kurumu personel alımı ayrıntıları...

Kaçkar Taahhüt Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkar Taahhüt Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyup Arslangörür tarafından kuruldu.

Altın fiyatları bir günde tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları

4 Şubat Cumartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları çarşamba günü Fed faiz kararından sonra rekor kırarken dün sert düştü. Altın fiyatları bir günde resmen tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları.

Türkiye Taş Kömürü en az ilkokul mezunu 4.000 personel alımı yapacak! Başvurular ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK)'ndan iş arayan vatandaşları sevindirecek haber geldi. TTK 4 bin yeni personel alacağını duyurdu. Peki başvuru şartları ne oldu? İşte detaylar...

Casa Swıss Internatıonal İnşaat Taahhüt Danışmanlık Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Casa Swıss Internatıonal İnşaat Taahhüt Danışmanlık Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli le Rene Hofer ve Gerhard Haunschıld ortaklığında kuruldu.

Bereket Grup bu yıl 4 kıtada faaliyet gösterecek!

Bereket Grup, bugün 125'i aşkın tesisiyle doğrudan 500, tüm iş ortaklarıyla birlikte de 2 bin 500 kişiye istihdam yaratıyor. Yurt dışında da 20 ülkeye ihracat yapan grup, bu yıl yurt dışında daha da büyümeyi planlıyor.

Hrg Hafriyat İnşaat Taahhüt Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Hrg Hafriyat İnşaat Taahhüt Hayvancılık Limited Şirketi Haydar Gümrükçü tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türkiye Varlık Fonu'na aktarılan şirketler yeniden yapılandırılacak!

Türkiye Varlık Fonu’na aktarılan şirketlerin yeniden yapılandırılması için çalışma başlatıldı. Şirketler fonksiyonel hale getirilecek.

Türkiye Varlık Fonu, herkesin güvenebildiği bir mekanizma olacak!

Türkiye Varlık Fonu (TVF) olarak hazırladıkları stratejik planın tamamlanmak üzere olduğuna dikkati çeken TVF Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan, "Herkesin yapılan işlerden çok güzel bir şekilde haberdar edilebildiği ve güvendiği bir mekanizma kurmak için uğraşıyoruz." dedi.

Türkiye Varlık Fonu ilk etapta 25 milyar dolar getirecek!

Türkiye Varlık Fonu’nun yurtdışından kaynak temininde proje bazlı finansman yöntemini kullanması, ülke bazında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son dönemde ziyaret ettiği Körfez ülkeleri ve Rusya’nın ön plana çıkması bekleniyor.

Türkiye Varlık Fonu'na devredilen kuruluşlar TBMM gündeminde!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Türkiye Varlık Fonu'na devredilen kuruluşlara ilişkin soru önergesi hazırladı.

TİKA 4 kıtada 29 ülkedeki 53 projesinin tanıtımı Haberi

TİKA 4 kıtada 29 ülkedeki 53 projesinin tanıtımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnsani yardımlarda 2013 yılında Amerika ve İngiltere’nin ardından üçüncü sıradaydık. 2014 yılında Amerika’nın ardından ikinci sıraya çıktık. Bu yardımlar milli gelire göre değerlendirildiğinde ise birinci sıradayız" dedi.


Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Projeleri Tanıtım Töreni'nde konuştu.


TİKA'nın 4 kıtada, 29 ülkedeki 53 projesinin tanıtımının, Kosova’daki Emin Paşa Cami restorasyonunun ve Arnavutluk’taki İşkodra Şeyh Şamia Lisesi'nin açılışının hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, tanıtımını yaptıkları diğer projelerin resmi açılışlarının ise yıl içinde gerçekleştirileceğini belirtti. İmkan bulduğunda bu açılışlara bizzat gideceğini dile getiren Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: 


"TİKA’nın ‘Ayrı Coğrafyalarda Aynı İmza’ sloganıyla gerçekleştirdiği çalışmalarını yakından takip ediyorum. Bugün tanıtım töreni için bir araya geldiğimiz projeler arasında Avusturya’da şehitliğimiz, Filistin’de hastanelerimiz, stadyum, Myanmar’da yetimhane, Moldova’da İslam...