05 / 05 / 2024

tika destekleri

tika destekleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kenya'nın Garissa eyaletine 6 hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonu ve 400 çöp konteyneri desteğinde bulunan TİKA ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin "Katı Atıkla Mücadele Projesi" törenine katıldı.

2023 tarım destekleri açıklandı: Yağlık ayçiçeği üreticilerine sertifikalı tohum desteği ne kadar?

2024 yılı için ödenecek olan 2023 tarım destekleri açıklandı ve bu kapsamda yağlık ayçiçeği ilk kez sertifikalı tohum kullanımına yönelik maddi destek alacak. Her dekar için 135 lira sertifikalı tohum teşvik sağlanacak. Sertifikalı tohum desteğinin detayları haberin devamında...

Çiftçiler dikkat! 2023 destekleri peş peşe açıklandı! Siz de hemen bakın!

2023 yılında destek bekleyen milyonlarca çiftçiye müjde geldi. 2023 destekleri peş peşe açıklandı! Siz de hemen bakın!

Mazot gübre desteği 2022 ne zaman verilecek? Tarım Destekleri 2022 ne zaman ödenecek?

Mazot gübre desteğine dair sorulan sorular hız kazandı. Destek alan çiftçiler, “Mazot gübre desteği 2022 ne zaman verilecek? Tarım Destekleri 2022 ne zaman ödenecek?” sorularına yanıt arıyor.

2022 tarım ve hayvancılık destekleri açıklandı! Hangi ürüne ne kadar destek ödenecek?

Çiftçinin dört gözle beklediği 2022 yılı tarım destekleri açıklandı. Dünya Gazetesi Yazarı Ali Ekber Yıldırım Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile açıklanan, çiftçilere ödenecek desteklerin, 2023 yılı bütçesinden yapılacağı bildirildi. İşte detaylar.

Çiftçiler hemen bu rakamlara bakın! Mazot ve gübrede 2022 destekleri açıklandı! Çiftçilere dekar başına kaç TL ödenecek?

Milyonlarca çiftçinin merakla beklediği mazot ve gübre destekleri belli oldu. Peki Çiftçilere dekar başına kaç TL ödenecek? İşte o rakamlar...

Çiftçilere müjde! Tarım destekleri ödemeleri bugünden itibaren hesaplara yatıyor! 

Vatandaşların merakla beklediği tarım destekleri kapsamında yapılacak ödemelerin bugün itibariyle yapılacağı duyuruldu. Peki tarım destekleri kapsamında yapılacak ödemelerin tutarı ne kadar? İşte bankalara yatacak o miktar...

Ruhsar Pekcan: Kira destekleri bugün itibarıyla ödenmeye başlamıştır!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnafa kira yardımına ilişkin açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Pekcan, "Esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize yönelik kira destekleri bugün itibarıyla ödenmeye başlanmıştır" dedi. 

İlk defa ev sahibi olacaklar için devlet destekleri neler?

Uzun zamandır gündemde olan ve birçok kişinin merakını toplayan İlk defa ev sahibi olacaklar için devlet destekleri neler? Konut hesabı nasıl açılır? İşte tüm merak edilenler...

Gelir kaybı ve kira destekleri için 2 milyondan fazla esnaf ve sanatkar başvuru yaptı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan yaptığı açıklamada, gelir kaybı ve kira destekleri için 2 milyondan fazla esnaf ve sanatkarın başvuru yaptığını söyledi.

KOSGEB destekleri teminatsız da verilebilecek!

KOSGEB'in geri ödemeli olarak sağlanacak destekleri ile erken ödemeleri KOBİ'lerin finansmana erişiminin kolaylaştırılması amacıyla teminatlı veya teminat alınmaksızın verilebilecek.

Özel bankaların konut kredisi destekleri artacak mı?

Coronavirüs sonrasında kamu bankaları başta olmak üzere bankaların kredi destekleri artmıştı. Kredi yapılandırma, kredi erteleme ve faizlerde geri kalan özel bankaların konut kredisi destekleri artacak mı?

Tika Gayrimenkul Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tika Gayrimenkul Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Recep Can ve Şeyda Gürkan ortaklığında kuruldu. 

Devlet destekleri inşaat sektörüne nefes aldırıyor!

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Osman Nemli, devlet destekleriyle başlatılan ve süresi uzatılan tapu ve KDV indirimi hakkında konuştu. Nemli, ''Devlet destekleri inşaat sektörüne nefes aldırıyor'' dedi.

tika destekleri Haberi

tika destekleri


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Kenya’ya gitti. Bakan Güllüce, Kenya'nın Garissa eyaletine 6 hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonu ve 400 çöp konteyneri desteğinde bulunan Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin "Katı Atıkla Mücadele Projesi" törenine katıldı.


Çevre Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kenya'da hangi mevkidaşlarıyla görüştü? Detaylar için tıklayın!


İdris Güllüce, BM Çevre Meclisi Bakanlar Kurulu Toplantısı'nda neler söyledi? Detaylar için tıklayın!
Kenya Devlet Başkanı'ndan Bakan Güllüce aracılığıyla Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan'a selam! Detaylar için tıklayın!


İdris Güllüce, EİT 5. Bakanlar Kurulu Toplantısı'nın İstanbul'da yapılmasını önerdi! Cevap ne oldu? Öğrenmek için tıklayın!


Bakan Güllüce'den Akdeniz'deki kirlilik üzerine açıklama! Detaylar için tıklayın!


Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce ve Monako...