29 / 07 / 2024

tika eserleri açılış töreni

tika eserleri açılış töreni

TİKA tarafından 19 milyon dolarlık yatırımla 6 ülkede yapılan 6 eserin toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin yüzünü ağartan bu projeleri hayata geçiren TİKA’yı tebrik etti.

Prizren'de TİKA tarafından yapılan iki okulun açılışı yapıldı!

Tadilat ve tefrişatı TİKA tarafından gerçekleştirilen Prizren'deki iki ilkokulun açılışı yapıldı. Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) tarafından Prizren'de tadilat ve tefrişatı gerçekleştirilen iki ilkokul hizmete açıldı.

Atölye Maslak Maker Culture sergisi 11 Haziran'da açılıyor!

Atölye Maslak Maker Culture sergisi 42 Maslak Ofis Sokağı'nda açılıyor.Maslak Atatürk Oto Sanayi'deki atölyelerde çalışan tasarımcı, sanatçı, fotoğrafçı, dijital medya uzmanları ve ustaların eserleri 42 Maslak Art!SPACE'de ve Ofis Sokağı'nda sergileniyor.

Ümraniye'de yarın toplu açılış ve temel atma töreni düzenlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılımı ile Ümraniye’nin yeni kalıcı eserleri hizmete açılıyor. Ümraniye’de yarın 4 yeni park açılışı ve 7 temel atma töreni gerçekleşecek.

TİKA'nın 19 milyon dolarlık eserlerinin açılışı yapıldı!

TİKA tarafından 19 milyon dolarlık yatırımla 6 ülkede yapılan 6 eserin toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin yüzünü ağartan bu projeleri hayata geçiren TİKA’yı tebrik etti.

TİKA projelerinin toplu açılış töreni düzenlendi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) tarafından farklı ülkelerde yapılan tesis ve eserler, "Ayrı coğrafyalarda aynı imza" başlığıyla ATO ​Congresium'da düzenlenen toplu açılış töreniyle hizmete açıldı.

TİKA'nın Kabil'deki üç projesinin açılışı yapıldı!

TİKA Başkanı Çam, Kabil’de tamamlanan üç büyük projenin açılışını yaptı. Çam, TİKA'nın projeleri hakkında Afganistan devlet başkanı yardımcıları ile görüştü.

Balıkesir'de toplu açılış töreni yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir’de toplu açılış törenine katıldı. Açılışı yapılan eserleri sıralayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2 milyar 645 milyon bedelli yatırımların hayırlı olmasını diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'da toplu açılışa katıldı!

Malatya'da yapımı tamamlanan ve toplam değeri 240 milyon lira olan eser ve yatırımların resmi açılışlarının yapılacağını bildiren Erdoğan, açılışı yapılan eserleri sayarak kuruluş ve özel sektör temsilcilerine teşekkür etti.

Kırçova'da TİKA tarafından yaptırılan lisenin açılışı yapıldı!

Makedonya'nın Kırçova kentinde “Mirko Milevski Lisesi"nin TİKA tarafından yaptırılan ve "Mehmet Akif Ersoy'' ismi verilen ek binanın açılışı için düzenlenen törene, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler katıldı...

Emrullah İşler, Bosna Hersek'te 'TİKA Moştre' sağlık ocağının açılışını gerçekleştirdi!

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Bosna Hersek'teki temasları kapsamında, başkent Saraybosna yakınındaki Visoko kentinde Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) tarafından yaptırılan "TİKA Moştre" sağlık ocağının açılışını gerçekleştirdi...

MSGÜ Sanat Eserleri Konservasyonu 14 Mart'ta açılıyor!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ve İş Bankası işbirliği ile gerçekleştirilen Sanat Eserleri Konservasyonu ve Restorasyonu Laboratuvarı, 14 Mart'ta açılıyor

KTO Karatay Üniversitesi 7 Ocak 'ta açılıyor

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Hüseyin  Üzülmez, KTO Karatay Üniversitesi"nin açılışını TBMM Başkanı Mehmet Ali şžahin"in yapacağını bildirdi  

Türk Telekom Arena'nın açılışını De Boer yapacak!

Cim-Bom"un Seyrantepe'deki yeni stadı Türk Telekom Arena"nın 15 Ocak"taki açılışında karşılaşacağı Ajax"ın hocası Frank De Boer tarihe geçmek istiyor

tika eserleri açılış töreni Haberi

tika eserleri açılış töreni

Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium Salonu’nda gerçekleşen törende yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, TİKA tarafından yaklaşık 19 milyon dolarlık bir yatırımla gerçekleştirilen 6 ülkedeki 6 eserin hayırlı olması dileğini ifade etti.


“Bu projeler Türkiye’nin yüzünü ağartıyor”


Gerçekleştirilen tören ile Kırgızistan’daki Bişkek Ekmek Fabrikası’nın, Myanmar’daki Thayet Türk Şehitliği’nin, Pakistan’da kendisinin adı verilen hastanenin, Moğolistan’daki Bilge Tonyukuk Karayolu’nun, Filistin’deki Nablus Reşadiye Okulu’nun ve Kosova’daki Mehmet Akif Ersoy Camii’nin açılışını yaptıklarını anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Oralarda yaşayan tüm kardeşlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu hizmetlerin açılış heyecanını bizlerle birlikte paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Dünyanın dört bir köşesinde Türkiye’nin yüzünü ağartan, yüreğini okşayan projeleri hayata geçiren tüm TİKA personelini tek tek kutluyorum. Allah’a şükürler olsun, Bugün TİKA’nın amblemi, 5 kıtada insanların umudu, sevinci, heyecanı haline dönüşmüş durumda....