05 / 05 / 2024

TİKA Filistin Koordinatörü Bülent Korkmaz

TİKA Filistin Koordinatörü Bülent Korkmaz

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda evleri yıkılan Filistinliler için yürütülen 320 konutluk projenin yüzde 65'i tamamlandı.

BİM'de İçim tereyağı 195 TL'ye, tam yağlı TekSüt kaşar peyniri 189 TL'ye düştü! BİM 14 Kasım 2023 aktüel kataloğu...

BİM'in 14 Kasın Salı 2023 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda BİM'de İçim tereyağı 195 TL'ye, tam yağlı Tek Süt kaşar peyniri 189 TL'ye düştü. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Vedat Mungan kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi alanda görev alıyor?

Vedat Mungan kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor? İşte Vedat Mungan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

O marketten dev indirim; Ayçiçek yağı, tuvalet kağıdı, çamaşır deterjanı, bebek bezi her şeyin fiyatı düştü

Ayçiçek yağı, beyaz peynir, tuvalet kağıdı, çamaşır deterjanı, bulaşık tableti, bebek bezi ve daha birçok üründe yapılan indirimler vatandaşların yüzünü güldürdü. İndirim haberini alan marketin yolunu tuttu. İşte detaylar...

Akaryakıt fiyatları tek tek açıklandı! Benzin, motorin, LPG litre fiyatları kaç TL? Sürücüler aman dikkat! 

Pek çok sürücü son dakika benzin, motorin, LPG litre fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. Peki benzin, motorin, LPG litre fiyatları kaç TL? Sürücüler aman dikkat! 

Kağıt, karton ambalaj sektöründe 500 milyon dolarlık dev yatırım askıya alındı!

Seçim öncesi belirsizlikler nedeniyle uzun vadeli yatırımlar da askıya alındı. Kağıt, karton ambalaj sektöründe planlanan 500 milyon dolarlık fabrika yatırımının belirsiz ortam nedeniyle şimdilik ertelendiği belirtiliyor.

Türkiye Kömür İşletmeleri Ankara'da 1 milyon TL'ye iş yeri satacak! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yerinin satış ihalesi 28 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Asgari ücretli bir işçi kaç saat çalışır?

Asgari ücret gündemde yer alırken bu konu nezdinde başka sorular da sorulmaktadır. “Asgari ücretli bir işçi kaç saat çalışır?” o sorulardan bir tanesidir. İşte araştırılan yanıtlar!

TİKA, Afganistan'da son 15 yılda 1300'ü aşkın proje hayata geçirdi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Kabil Koordinatörü Zühtü Çal, TİKA olarak Afganistan genelinde 2005'ten itibaren 1300’ü aşkın proje ve faaliyet gerçekleştirdiklerini belirtti.

Cahit Turhan Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör mü olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın, Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör olacağı iddia edildi.

Türkiye sınırına göç eden Suriyeliler briket evlere yerleştiriliyor!

Suriye'den Esad rejimi ve destekçilerinin ağır bombardımanlarından kaçan ve Türkiye sınırına göç eden Suriyeliler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteği ile inşasına hız verilen briket evlere yerleştiriliyor. 

Türkiye-Filistin Dostluk Hastanesi'nde sona gelindi!

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, abluka işgal altında bulunan Gazze Şeridi'nde TİKA' tarafından inşa edilen "Türkiye-Filistin Dostluk Hastanesi"nin yakın zamanda açılışının yapılacağını açıkladı.

TİKA Filistin Koordinatörü Bülent Korkmaz Haberi

TİKA Filistin Koordinatörü Bülent Korkmaz

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansının (TİKA) Gazze'deki savaş mağdurları için yürüttüğü konut projesinde yüzde 65'lik kısmın tamamlandığı bildirildi.


TİKA Filistin Koordinatörü Bülent Korkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail'in 2014 yılında Gazze'ye düzenlediği saldırılarda evleri yıkılan Filistinliler için hayata geçirilen 320 konutluk projenin yüzde 65'inin tamamlandığını söyledi.


Yaklaşık 6 ayda inşaatların büyük bölümünün bittiğini, iç ve dış dekorasyon işlerinin kaldığını belirten Korkmaz, konutların yıl sonunda Gazze'deki Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'na devredileceğini ifade etti.


Korkmaz, "Vadi Gazze" köyünde 20 bin metrekarelik alan üzerine 20 blok halinde inşa edilen konutların 13 milyon dolara mal olduğunu aktardı.


- Filistin-Türkiye Dostluk Hastanesi'nin 2017 ortasında açılacak

Koordinatör Korkmaz ayrıca, TİKA'nın Gazze'de hayata geçirdiği en önemli projelerden Filistin-Türkiye Dostluk Hastanesi'nin inşaatın tamamlanmasının ardından gelecek yılın ortasında resmi açılışının yapılacağı kaydetti.


"İsrail kuşatması...