06 / 05 / 2024

tika hastane yapıyor mu

tika hastane yapıyor mu

Batıraliyev, TİKA tarafından başkent Bişkek’te önümüzdeki aylarda temeli atılması beklenen 60 yataklı devlet hastanesi projesi ile ilgili olarak, prosedürler tamamlandıktan sonra inşaata başlanacağını ifade etti.

İzmir Kiraz'a 75 yataklı hastane yapılacak!

İzmir Kiraz'da Okka Taşı Mevkii yakınlarında 75 yataklı hastane yapılması planlanıyor. Yapımı planlanan hastane için inceleme yapıldı.

Vodafone Arena’nın çatısının kaplamasını 14 dağcı yapıyor!

Siyah beyazlıların açılışını dört gözle bekledikleri yeni mabedi Vodafone Arena’nın çatısının kaplamasını 14 dağcı yapıyor. Her gün 1.5 sıra yapılan membran kaplama çalışmasının bir ay içinde tamamlanması bekleniyor.

Acendis anahtar teslimi hastane kuruyor!

Temelleri 1995 yılında Almanya'da atılan Acendis, anahtar teslimi hastane yapıyor. Türkiye'de bugüne kadar 200'ün üzerinde proje üstlendi ve yüzde 50'nin üzerinde pazar payına sahip.

TÜYAP, İSMOB'a ev sahipliği yapıyor!

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruşu olan TÜYAP, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in önderliğinde, 2005 yılından bu yana organize edilen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB)’na ev sahipliği yapıyor.

Alanya cadde ve bulvarlarda kışlık bakım yapıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi, sorumluluk alanı içinde olan cadde ve bulvarlarda kışlık bakım yapıyor. Park ve Bahçeler ekipleri, caddelerin refüj ve kaldırımlarında bakım, budama, ot temizleme ve ilaçlama faaliyetleri yürütüyor.

Avcı Architects, Gensler ile stratejik ortaklık yapıyor!

Mimari ve iç mimari projelerle birlikte sergileme ve sahne tasarımını da içeren geniş bir skalada projeler üreten Avcı Architects, dünyaca ünlü mimari tasarım ve proje geliştirme şirketi Gensler ile stratejik ortaklık yapıyor.

TİKA Arakan'da 7 ilçeye bambu konut yapıyor!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Güneydoğu Asya'daki Mynmar'a bağlı Arakan'da AFAD, Myanmar Büyükelçiliği ve Arakan Yerel Hükümeti işbirliğiyle 7 ilçeye bambu türü kalıcı konutlar yapıyor.

Konut sektörü toparlanıyor ve işletmeler yeniden yatırım yapıyor!

AMP Capital Yatırım Strateji Başkanı ve Başekonomisti Shane Oliver, "Şu anda istihdam 2008 yılına kıyasla daha iyi seviyede, işsizlik yüzde 5 azaldı, güven arttı, konut sektörü toparlanıyor ve işletmeler yeniden yatırım yapıyor" diye konuştu.

TOKİ, Kastamonu'ya yeni hastane yapıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Kastamonu'da yapımı devam eden 400 yataklı yeni devlet hastanesinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Hastane inşaatında yüzde 50 fiziki gerçekleşme sağlandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi evi yanan vatandaşa ev yapıyor!

İzmit Ortaburun Köyü’nde evi yanan İbrahim Fidan’a büyükşehir belediyesi yeni ev yapıyor. Ev sahibi İbrahim Fidan, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bize gereken desteği verdi Allah razı olsun. İnşallah bir ay sonra evimize yerleşeceğiz” dedi.

Antalya'daki Göktepe Yaylası'na kayak merkezi yapıyor!

Akseki Belediyesi Göktepe Yaylası'na kayak merkezi yapıyor. Alt yapısı tamamlanan projenin en geç 1-2 yıl içinde hizmete açılması planlanıyor.

Kocaeli Körfez Sevindikli köyüne imamevi yapıyor!

Körfez Belediyesi, kent genelindeki cami, Kur’an Kursu ve imam evlerini onarımdan geçiriyor. Yapılan incelemelerin neticesinde eksik olan yapılar ve projeleri de hayata geçiren Körfez Belediyesi, Sevindikli köyüne imamevi yapıyor.

Elysium Serenity Kandilli yüzde 5 peşinle ev sahibi yapıyor!

Ofton İnşaat, eşsiz konumu, ulaşım olanakları, az katlı ve bahçe kullanımlı mimari yapısı ile büyük ilgi gören Elysium Serenity Kandilli Projesi’nde yüzde 5 peşinat ile daire sahibi yapıyor.

tika hastane yapıyor mu Haberi

tika hastane yapıyor mu

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kırgızistan Sağlık Bakanlığı'na tam donanımlı beş ambulans hibe etti.


Türkiye'nin Bişkek Büyükelçiliği'nde düzenlenen törende, Büyükelçi Metin Kılıç, TİKA Orta Asya ve Kafkasya Dairesi Başkanı Dr. Ali Özgün Öztürk, ambulansların anahtarlarını Kırgızistan Sağlık Bakanı Talantbek Batıraliyev’e teslim etti.


Büyükelçi Kılıç törende yaptığı konuşmada, Türkiye ile Kırgızistan arasındaki sağlık alanında işbirliği faaliyetlerine değinerek, "Türkiye tarafından Kırgızistan'daki sağlık çalışanlarına eğitim verildi. Ambulanslar hibe edildi. Ülkede tedavisi mümkün olmayan 90 Kırgızistan vatandaşı, Türkiye'de ücretsiz tedavi edildi" dedi.


Sağlık Bakanı Batıraliyev, "TİKA'nın logosunu tüm dünyada görmek mümkün. TİKA, yeni teknoloji, eğitim ve sağlık sektörlerine destek demektir" şeklinde konuştu.


Türkiye ile Kırgızistan arasındaki kültürel bağların her zaman gelişerek devam etmesini istediğini belirten Bakan Batıraliyev, "Dini ve dili bir olan iki halkın tarihsel...