29 / 04 / 2024

TİKA malzeme desteği

TİKA malzeme desteği

Afganistan'da çok sayıda projeyi hayata geçiren Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), ülkenin kuzeyindeki Belh vilayetinin Çemtal ilçesinde bir liseye malzeme desteği sağladı.

Bakan Özhaseki Yerinde Dönüşüm desteği ile evini yapan depremzedeyi paylaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 'Yerinde Dönüşüm' projesinden hibe desteği alan vatandaşın evini paylaştı.

Devlet hibe desteği ne kadar oldu? KOOPDES hibe desteği ne kadar, kaç TL?

Ticaret Bakanı Bolat, KOOP-DES'te kadın kooperatiflerine ilişkin hibe tutarlarının artırıldığını açıkladı. Peki, Devlet hibe desteği ne kadar oldu? KOOPDES hibe desteği ne kadar, kaç TL?

Depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak? İşte şartlar...

Depremde ev ve iş yeri yıkılan vatandaş için son dakika bir adım atan hükümet, yeni destek paketini duyurdu. Peki depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak?

Mazot ve gübre desteğinde Haziran 2023 şoku! Çiftçiler şimdi göz atın! Kaç TL mazot gübre desteği veriliyor?

Geçtiğimiz günlerde Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan, tarımsal destekleme ödemeleri ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. Bunun ardından mazot ve gübre desteği gündem oldu. Peki kaç TL mazot gübre desteği veriliyor?

Bu desteği kaçıran çok üzülür! Tek seferde 150 bin TL verilecek

KOSGEB ve Halkbank ortaklığı ile bir kereye mahsus olmak koşuluyla geri ödemesiz 150.000 TL kira desteği sunulacak. Bunu duyar duymaz ayrıntılarla alakalı araştırmalar başladı. Tek seferlik olmak üzere 150 bin TL kira desteği detayları haberimizde. 

Aile Bakanlığından elektrik tüketim desteği! Kimlik Kartı ve elektrik faturası ile PTT'ye gitmek yeterli!

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı dar gelirli vatandaşlara sosyal destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu desteklerden biri de Elektrik Tüketim desteği. Peki, ETD'den kimler faydalanıyor.

YÖK'den deprem bölgesi için dil desteği geldi! Tüm akademisyenler yararlanabilir!

YÖK 2022 yılında Akademik Yabancı Dil desteği projesini başlatmıştı. Bu yıl yaşanan deprem felaketinin ardından deprem bölgelerindeki 16 üniversite, toplamda 240 kontenjanı olan bir program düzenlediğini duyurdu. Bu programdan faydalanmak isteyen doktor öğretim üyeleri, araştırma görevlileri ve öğre

2023 mazot ve gübre desteği kaç TL oldu? Çiftçiler şimdi bu rakamlara bakın! İl il hesaplara yatırıldı! 

Çiftçiler mazot gübre desteği ödemesine ilişkin son dakika detaylarını merakla araştırıyor. 2023 mazot ve gübre desteği kaç TL oldu? Mazot gübre destek ödemesi hangi illerde yattı? 

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği peş peşe hesaplara yattı! 2023 mazot gübre desteğinde son dakika! 

Mazot ve gübre desteği ödemeleri Nisan ayına girilmesiyle beraber sık sık araştırılmaya başlandı. Peki mazot ve gübre desteği hangi şehirlerde hesaplara yattı? 2023 mazot gübre destek ödemesi kaç lira oldu? 

Mazot ve gübre desteği il il hesaplara yatırıldı! 2023 mazot gübre ödemelerinde son dakika! Çiftçiler hemen bakın! 

Çiftçiler sık sık mazot ve gübre desteği ödemelerindeki son durumu araştırıyor. Peki mazot ve gübre desteği hangi illerde yattı? 2023 mazot gübre destek ödemesi kaç TL? 

Mazot ve gübre desteği bu yıl kaç TL? Mazot gübre desteği il il hesaplara yattı! Çiftçiler hemen kontrol edin! 

Milyonlarca çiftçi mazot ve gübre desteği ödemelerini araştırıyor. Peki mazot ve gübre desteği bu yıl kaç TL? Mazot gübre desteği il il hesaplara yatırıldı mı? 

Mazot ve gübre desteği 2023 kaç lira? Çiftçiler hemen bakın! İl il hesaplara resmen yattı! 

Milyonlarca çiftçi tarımsal destek ödemeleri ile ilgili gelişmeleri merakla takip ediyor. Mazot ve gübre desteği 2023 kaç lira? Çiftçiler hemen bakın! İl il hesaplara resmen yattı! 

Asgari ücretli çalışanlara yeni teşvikler: Brüt yerine net ödeme ve prim Desteği! Kimse bunu beklemiyordu!

Asgari ücretliye 11  bin 760 lira maaş! Brüt yerine Net ödeme, 10 senelik prim desteği ve vergide yüzde 90 indirimi de ek! İşte bütün ayrıntılar...

TİKA malzeme desteği Haberi

TİKA malzeme desteği

Afganistan'da çok sayıda projeyi hayata geçiren Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), ülkenin kuzeyindeki Belh vilayetinin Çemtal ilçesinde bir liseye malzeme desteği sağladı.


Afganistan genelinde eğitimden sağlığa, tarımdan kapasite geliştirme kurslarına kadar yüzlerce projeyi hayata geçiren TİKA, Belh vilayetinin Çemtal ilçesindeki liseye masa ve sıra yardımı yaptı.


AA muhabirine konuşan TİKA Mezar-ı Şerif Koordinatörü Kemal Kadir Karadoğan, Türkiye'nin TİKA aracılığıyla Afganistan halkına hiçbir karşılık beklemeden yaptığı yardımların bundan sonra da devam edeceğini belirtti. Yardımların Afganistan ve Türkiye arasındaki dostluk gereği gerçekleştirildiğini ifade eden Karadoğan, bu dostluğun bitmeyeceğini vurguladı.


Karadoğan, TİKA'nın eğitime destek projeleri kapsamında Çemtal ilçesindeki erkek ve kız öğrencilerin birlikte eğitim gördüğü liseye 200 masa ve sıra desteği yaptıklarını aktardı. Karadoğan, 3 bin 760 öğrencisi bulunan liseye ayrıca 8 öğretmen...