05 / 05 / 2024

tika pakistan konaklama tesisi açılışı

tika pakistan konaklama tesisi açılışı

TİKA'nın Pakistan'daki ihtiyaç sahiplerinin ücretsiz konaklamasına imkan sunmak için geçen sene ekimde inşasına başladığı "Kimsesizler Evi" (Panahgah) tesisi açıldı.

TİKA'nın Pakistan'da evsizler için yaptığı konaklama tesisi açıldı!

TİKA'nın Pakistan'daki ihtiyaç sahiplerinin ücretsiz konaklamasına imkan sunmak için geçen sene ekimde inşasına başladığı "Kimsesizler Evi" (Panahgah) tesisi açıldı.

TİKA'dan Pakistan'da evsizler için konaklama tesisi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) "Kimsesizler Evi" (Panahgah) Projesi'ne katılarak İslamabad'da ilk ücretsiz konaklama tesisinin temelini attı.

TİKA Pakistan'da okul ve hastane yaptırdı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından Muzaffargah bölgesinde yaptırılan ve geçtiğimiz aylarda hizmete giren okul ve hastanede bölge halkına en modern koşullarda hizmet veriliyor.

TİKA Pakistan'a altyapı desteği verecek!

Pakistan'ın başkenti İslamabad’da bulunan 4 içme suyu filtre istasyonunun ihtiyaçları bir yıl boyunca Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından karşılanacak.

Coca Cola'dan Pakistan'a 300 milyon dolarlık yatırım!

Anadolu Grubu ve Coca-Cola İçecek Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Pakistan'a 3 yılda 300 milyon doların üzerinde yatırım yapacaklarını açıkladı...

Avanos Houses Konaklama ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Avanos Houses Konaklama ve Turizm Anonim Şirketi 9 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Şişli Fulya Mahallesi'nde, D.Francine Üçbaşaran Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Turizm desteği konaklama sektörünü de kapsamalı!

Turizm sektörü temsilcileri, planlanan devlet teşviklerinin sadece tur operatörleriyle sınırlı kalmaması, konaklama sektörünün de desteklenmesi gerektiğini bildirdi. Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık açıklamalarda bulundu.

İnsani Yardım Vakfı Pakistan'a okul açtı!

İnsani Yardım Vakfı, Pakistan’ın başkenti İslamabad’a 70 kilometre uzaklıktaki Haripur kampüsünde 750 öğrenci kapasiteli bir okul daha açtı. Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nun bilgisayar, fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarları bulunuyor.

Zorlu Enerji Pakistan'da şirket kuruyor!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Pakistan'da şirket kuracağını bildirdi. Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş tarafından yapılan açıklama heberimizin içinde yer alıyor.

Zorlu Enerji Pakistan'da bir şirket kurdu!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. Pakistan'da bir şirket kurdu.

Alanya'da kış döneminde konaklama ücreti 10 euroya kadar düşüyor!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Alanya'da bulunan 582 tesisten sadece 55'i kış döneminde açık. Alanya'da, yaz sezonunda ortalama 100 euro olan kişi başı konaklama ücreti, 10 euroya kadar düşüyor.

Tav Airport Hotel İzmir’de saatlik konaklama hizmeti verecek!

2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini Ocak ayında İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda açacak. Tav Airport Hotel İzmir’de saatlik konaklama hizmeti verecek.

Atlas Konaklama Hizmetleri Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Atlas Konaklama Hizmetleri Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi, Burak Güneş Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 9 Aralık'ta Beykoz'da kuruldu.

tika pakistan konaklama tesisi açılışı Haberi

tika pakistan konaklama tesisi açılışı

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının (TİKA) Pakistan'daki ihtiyaç sahiplerinin ücretsiz konaklamasına imkan sunmak için geçen sene ekimde inşasına başladığı "Kimsesizler Evi" (Panahgah) tesisinin açılışı yapıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Başkent İslamabad'ın Tarnol bölgesinde yapılan açılış törenine Pakistan Başbakanı İmran Han, Türkiye'nin İslamabad Büyükelçisi İhsan Mustafa Yurdakul, TİKA Pakistan Koordinatörü Gökhan Umut ile çok sayıda üst düzey isim katılım gösterdi. Han, Panahgah'ı gezerek Türk yetkililerden bilgi aldı. Burada yaptığı açıklamada Han, Türkiye'nin desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini belirtti. Han'ın Fakirliğin Azaltılması ve Sosyal Koruma'dan Sorumlu Danışmanı Sania Nishtar ise Panahgah tesisinin iki ülke arasındaki dostluğun önemli bir simgesi olarak kalacağına dikkat çekti. 

Diğer yandan, Türkiye'nin İslamabad Büyükelçisi Yurdakul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "TİKA'nın çok faydalı yeni bir projesinin açılışı için buradayız. Ben 40-45...