15 / 05 / 2024

TİKA Ürdün Üniversitesi derslik

TİKA Ürdün Üniversitesi derslik

TİKA'nın katkılarıyla Ürdün Üniversitesi'nde Türkçe dili eğitimi için yaptırılan son teknolojiyle donatılmış 4 dersliğin açılışı yapıldı.

İslam Memiş gram altında Nisan 2024 rotasını çizerek, 'Bilmiyordum, kaçırdım diyenlere geçmiş olsun' dedi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Finans analisti İslam Memiş, yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altında yeni rotayı çizerek, '15 gün' uyarısı yaptı. İslam Memiş açıklamasında "Bilmiyordum, görmedim, kaçırdım diyenlere şimdiden geçmiş olsun" dedi.

Otomobil satışları Şubat ayında tüm zamanların rekorunu kırdı. Ekonomide bu nasıl yavaşlama?

Türkiye genelinde otomotiv satışları geçen ay 2023'ün aynı dönemine göre yüzde 30,6 artarak 105 bin 990 adet oldu ve tüm zamanların şubat ayı rekorunu kırdı. Gazeteci Barış Esen otomotiv satış rakamlarını paylaşarak, “Ekonomide bu nasıl yavaşlama” diye sordu.

Akaryakıt alacaklara tam 200 TL indirim! Sakın kaçırmayın!

Akaryakıt alacaklar için yeni bir kampanya başlatan TEB, tam tamına 200 TL indirim fırsatı sunuyor. Bu kampanyayı sakın kaçırmayın...

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Arabasına akaryakıt alacaklara son dakika müjdesi az evvel geldi! Bu indirim kampanyasını sakın kaçırmayın!

Otomobiline akaryakıt almak isteyenlere son dakika müjdesi az evvel geldi. Resmen açıklanan bu indirim kampanyasını sakın kaçırmayın...

Akaryakıt alacaklar dikkat! 125 TL'lik bu son dakika fırsatını kaçırmayın!

Akaryakıt almak isteyenleri yakından ilgilendiren kampanyada son 2 güne girildi. 125 TL'lik bu son dakika fırsatını sakın kaçırmayın...

İŞKUR'dan son dakika Eylül 2023 fırsatı! 18 bin 500 TL maaşla KPSS şartsız bekçi alımı yapılacak! Kaçırmayın!

Pek çok kişinin en çok araştırdığı konular arasında yer alan bekçi alımları için Eylül 2023 müjdesi geldi. İŞKUR'un yayımladığı ilana göre 18 bin 500 TL maaşla KPSS şartsız bekçi alımı yapılacağı belirtildi. Kaçırmayın...

Borsa tüm zamanların rekorunu kırdı! İşte en çok prim yapan hisseler!

Borsa endeksi bugün tüm zamanların rekorunu kırdı. BIST 100 endeksi günü 7 bin 714 puandan tamamlarken, yüzde 3,67 oranında değer kazandı.

Dolar tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı!

Türkiye ekonomisine yönelik belirsizlikler artmaya devam ederken dolar/TL yukarı bugün yönlü hareketini hızlandırarak tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı! Peki bugün dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç lira?

Ne zaman altın alalım? sorusuna net yanıt Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan geldi! Bu rakamı gören kaçırmasın

Son günlerde ani iniş çıkış sergileyen altın fiyatlarında sular durulmuyor. Yatırımcılar ise ne zaman altın alalım? sorusunu araştırıyor.  Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan altın alımı için rakam açıklaması geldi. Bu rakamı gören kaçırmasın...

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinde tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatı gerçekleştirildi!

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektörü geçen ay gerçekleştirdiği 731 milyon dolarlık ihracatla tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatına imza attı.

Teknoloji düşkünü babalara Teknosa'dan bomba kampanya! İndirimi kaçırmayın ürünler tükenebilir!

Teknosa'dan babalar gününe özel kampanya bütün teknoloji düşkünü babaları sevindirmek isteyenlerin ilgisini çekti. Tekno Club karta özel sepette alımlarda  yüzde 30 indirim fırsatını kaçırmayın. telefon, tablet, akıllı saat ve bir çok üründe kampanya yapıldı.

TİKA Ürdün Üniversitesi derslik Haberi

TİKA Ürdün Üniversitesi derslik

TİKA'nın katkılarıyla Ürdün Üniversitesi'nde Türkçe dili eğitimi için yaptırılan son teknolojiyle donatılmış 4 dersliğin açılışı yapıldı


Ürdün'de ofis açan Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nın (TİKA) katkılarıyla Ürdün Üniversitesi'nde Türkçe dili eğitimi için yaptırılan 4 derslik açıldı. 


TİKA Başkan Yardımcısı Ali Maskan, başkent Amman'da, Ürdün Üniversitesi Rektör Yardımcısı Musa el-Levzi ile yüzlerce Arap ve Türk öğrencinin katılımıyla dersliklerin açılışını yaptı. Maskan, açılışta yaptığı konuşmada, "Derin bağlarla birbirimize bağlandığımız bölgemizde dil öğrenmeniz, tarihi ve sosyal bağları ile geçmişi bir araya getirme anlamına gelir. TİKA'nın projelerinin öğrencilere faydalı olmasını diliyorum" dedi.


Rektör Yardımcısı Levzi de İslam toplumlarından Ürdün halkının Türk halkı ve hükümetine şükranlarını dile getirerek, TİKA'nın Türk kültürü ve dilini yaymak için gösterdiği çabadan övgüyle söz etti. Levzi, Türkiye'nin Arap ülkelerinin sorunlarıyla yakından...