29 / 04 / 2024

Akaryakıt alacaklara tam 200 TL indirim! Sakın kaçırmayın!

Akaryakıt alacaklara tam 200 TL indirim! Sakın kaçırmayın!

Akaryakıt alacaklar için yeni bir kampanya başlatan TEB, tam tamına 200 TL indirim fırsatı sunuyor. Bu kampanyayı sakın kaçırmayın...



Akaryakıt alacaklar bankaların güncel kampanyaları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Ekim ayının son gününe kadar geçerli olacak olan akaryakıt alımı kampanyaları ile ilgili olarak bankaların resmi internet siteleri üzerinden de bilgilendirmeler yapılıyor. 

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, son dönemlerde gündemden düşmeyen akaryakıt fiyatları küresel ve bölgesel faktörlere bağlı şekilde sürekli değişkenlik gösterirken, araç sahipleri de ekim ayının ortalarında güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları ile ilgili araştırmalar yapıyor.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre, gündemden düşmeyen akaryakıt fiyatlarındaki değişimlerin dışında, aracına akaryakıt alacak olan vatandaşlar da bankaların son dakika kampanyaları ile ilgili araştırmalar yapıyor. 

Bankalar da resmi web sitelerinden yayımlamış oldukları bilgilendirme metinleri ile akaryakıt alımları için yüzleri güldüren kampanyaların detaylarını duyuruyor.

Peki TEB tarafından başlatılmış olan akaryakıt kampanyası ne zaman sona erecek? TEB akaryakıt kampanyasına nasıl katılım sağlanır? TEB akaryakıt kampanyası ne zaman başladı? İşte merak edilen soruların yanıtları ve TEB akaryakıt kampanyası ile ilgili merak edilen detaylar...

Akaryakıt alacaklara tam 200 TL indirim! Sakın kaçırmayın!

TEB EKİM 2023 AKARYAKIT ALIMI KAMPANYASI

Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre, 2 Ekim 2023 tarihinde başlayan bir 31 Ekim 2023 tarihine kadar devam edecek olan kampanyaya ilişkin olarak yapılan açıklamaya göre, TEB banka kartları ile tek bir seferde gerçekleştirilecek olan her 500 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcamasına 50 TL, toplam 200 TL indirim yapılacak.

Paylaşılan bilgilere göre, söz konusu kampanyaya harcama yapmadan önce CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden ya da kısa mesaj kısmına AKARYAKITINDIRIM yazıp 4616’ya SMS gönderilmesi gerekli.

Verilen detaylara göre, söz konusu akaryakıt harcamalarında sunulan 200 TL indirime ve TEB'in ekim ayındaki güncel fırsatlarına erişmek, ayrıntılı bilgi edinmekler TEB'in resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar bölümünü kısmını ziyaret edebilir.

Tek kuruş zam gelmeyen Opel Combo Cargo'da düşük faiz fırsatı! 

Hatay'daki 500 konteynerli Kore-Türkiye Dostluk Kenti açıldı!

Hesaplara yatırılacak 13 bin 72 TL için bunu yapmanız yeterli! Hemen bakın!


Geri Dön