20 / 05 / 2024

tika ürdünde ofis mi açtı

tika ürdünde ofis mi açtı

Ürdün ile Türkiye arasında varılan anlaşma gereğince Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nın (TİKA) Ürdün'deki ofisi açıldı.

ABD'de ofis boşluklarının rekor seviyelere çıkması endişeleri artırdı!

Pandemiyle hayatımıza giren uzaktan çalışma modelinin yaygınlaşması, ABD'de ofis boşluklarını da rekor seviyelere çıkarırken yaşanan bu durum da endişeleri artırdı.

Dolar yılın son işlem gününde rekor kırdı! Bugün dolar kaç TL oldu? 

Dolar/TL kuru haftanın ve yılın son işlem gününde güne yükselişle başlayarak rekor kırdı. Dolar bugün kaç TL oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı ne kadar? 29 Aralık 2023 dolar kuru...

Babanın sağlığında paylaştırdığı miras öldüğünde bozulur mu?

Babanın sağlığında paylaştırdığı mirasın öldüğünde bozulup bozulmayacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki miras paylaşımını iptal etmek mümkün mü? Miras paylaşımı nasıl bozulur?

Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi!

Hager, Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi”ne katıldı. Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi.

Euro yıl sonu rekorunu son iş gününde kırdı! Piyasaların son gününde kritik direnci aştı!

Yatırımcıların yakından takip ettiği euro, yıl sonu rekorunu kırdı. Piyasaların son gününde euro kritik direnci aştı! Euro, son 24 saat içerisinde yüzde 0,06, son bir haftada ise yüzde 0,80 oranında değişiklik gösterdi.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Shiba bir günde yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı!

Dogecoin'in rakibi olarak piyasaya çıkan Shiba bir günde yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı. 

Darphane Binaları'nda ofis yapılacak iddiası!

İstanbul Arkeoloji Müzeleri’nde meydana gelen taşınma haberleri gündemden düşmüyor. Konuya ilişkin konuşan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, müzelerden boşaltılan darphane binalarında Cumhurbaşkanlığı bürokratlarına ofis yapılacağını ileri sürdü.

Ofis kültüründe büyük dönüşüm!

Yüzyıllar öncesinden gelen iş hanı kültürümüzü tasarım ve teknolojiyle buluşturarak esnek çalışma alanları yöneten HAN Spaces ve Türkiye’nin ilk dijital etkinlik ve sektörel içerik platformu Digital Network Alkaş (DNA) ofis kültüründe değişiklik yapacak ortaklığa imza attı. 

Ürdün Vadisi'nde koronavirüse rağmen inşaatlar devam ediyor!

Filistin Kurtuluş Örgütüne (FKÖ) bağlı Yerleşim Yerleri ve Ayrım Duvarı ile Mücadele Heyeti Başkanı Velid Asaf, Yahudi yerleşimcilerin Ürdün Vadisi'nde Filistinlilere ait geniş arazilerde inşaat faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti...

İstanbullular 4 günde 40 bin deprem sigortası yaptırdı!

İstanbul’da, 26 Eylül 2019 tarihinde Marmara Denizi Silivri açıklarında meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem, vatandaşları harekete geçirdi. İstanbullular 4 günde 40 bin deprem sigortası yaptırdı...

Ankara Ofis Kulesi'nde Guardian Glass imzası! 

Anmahian Winton Architects ve rggA Mimarlık işbirliği ile tasarlanarak Ankara'nın batısını bağlayan Otoyol aksı üzerinde yükselen Ankara Ofis Kulesi'nde Guardina Glass imzası var. 

TL'nin değer kaybı, ofis kiralamalarında etkisini sürdürüyor!

Cushman & Wakefield 2018 yılının 4. çeyrek Gayrimenkul Pazar Analizleri Raporunu yayınladı. Rapora göre, Türk Lirası'nın yakın tarihli değer kaybı, ofis kiralama ve yatırım faaliyetleri üzerindeki etkisini sürdürüyor...

tika ürdünde ofis mi açtı Haberi

tika ürdünde ofis mi açtı

Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nın (TİKA) Ürdün ofisi hizmete açıldı.


Başkent Amman'daki Planlama ve İşbirliği Bakanlığı binasında, Türkiye'nin Amman Büyükelçisi Sedat Önal'ın da katılımıyla TİKA Başkan Yardımcısı Ali Maskan ve TİKA'nın Ürdün ofisi Başkanı Mehmet Sıddık Yıldırım ile Ürdün Planlama ve İşbirliği Bakanı İmad el-Fahuri arasında Kalkınma İşbirliği Anlaşması imzalandı.


Ürdün ile Türkiye arasında varılan anlaşma gereğince TİKA'nın Ürdün'deki ofisi açıldı.


TİKA Başkan Yardımcısı Maskan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin Ürdün'e mali, teknik ve diğer çeşitli alanlarda destek sağlayacağını, imzalanan anlaşmanın iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlenmesine katkı sunacağını ifade etti.


Ürdün Planlama ve İşbirliği Bakanı Fahuri de anlaşmanın iki ülke ilişkilerini derinleştireceğini belirterek, "TİKA'nın Amman'da ofis açması, Türkiye ile Ürdün arasında karşılıklı tecrübelerden yararlanmak için başlatılacak olan kalkınma ve teknik işbirliği programının...