29 / 04 / 2024

TİKA yeni okul

TİKA yeni okul

TİKA Kamboçya’da okul inşa edecek! Haziran ayının sonuna kadar bitirilecek iki katlı ve sekiz sınıftan oluşan okul, gelecek eğitim öğretim yılında kullanıma açılacak.

TİKA sözleşmeli personel alımı yapacak

TİKA yeni personel alımını yapılacağını açıkladı. Personel alımlarını yakından takip eden adaylar için TİKA yeni personel alımı yapılacağını belirtti. İşte haberin merak edilen ayrıntıları...

BİM'de İçim tereyağı 195 TL'ye, tam yağlı TekSüt kaşar peyniri 189 TL'ye düştü! BİM 14 Kasım 2023 aktüel kataloğu...

BİM'in 14 Kasın Salı 2023 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda BİM'de İçim tereyağı 195 TL'ye, tam yağlı Tek Süt kaşar peyniri 189 TL'ye düştü. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi! Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi... Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor... İşte TOKİ Erzincan 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı! Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı... Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor...

A101'de yumurta 28 TL, Selpak 118 TL yerine 54 TL'ye düştü! A101 yeni kataloğu 28 Mart  2023 fiyat listesi

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. A101'de yumurta 28 TL, Selpak 118 TL yerine 54 TL'ye düştü! A101 yeni kataloğu 28 Mart  2023 fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Rakamlar peş peşe düştü! BP, PO, Opet 6 Şubat 2023 fiyat listesi

Akaryakıt fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Rakamlar peş peşe düştü! BP, PO, Opet 6 Şubat 2023 fiyat listesi... Hemen siz de bakın!

Cepte IMEI kayıt ücretine büyük zam geliyor! IMEI kayıt ücreti yeni yılda kaç TL olacak?

IMEI kayıt ücretine yeni yılla birlikte büyük zam geliyor. Mobil telefonlarda IMEI ücretleri şimdi ne kadar? 2023’te IMEI ücretleri kaç TL zamlanacak?

Tüketiciler için yeni zırh! Bugünden itibaren başladı! 12 maddede tüketicilerin yeni hakları...

Nisan'da yapılan kanun değişikliklerinin yürürlük tarihi 1 Ekim şeklinde açıklanmıştı. Bu nedenle, bugünden itibaren ayıplı mal ve hizmet satışı’ karşısında korunma zırhının arttığı bir döneme girildi. Peki tüketicilerin yeni hakları neler?

Tüketicide yeni korku: indirim kaçırma

İki buçuk yıl süren pandemi ve ardından gelen ağır ekonomik koşullar nedeniyle zincir marketlerin indirim kataloglarıyla yatıp kalkan tüketicide yeni bir korku gelişti. İndirim kaçırma korkusu olarak nitelendirilebilecek bu korku, fiyatı düştüğünde alamayıp daha sonra yüksek fiyat ödemeyi anlatıyor.

TOKİ Çorlu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Konya'da 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 4 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TİKA yeni okul Haberi

TİKA yeni okul

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kamboçya’nın Kampong Cham şehrine bağlı Angkor Ban köyünde yaşayan Müslüman çocuklar için okul yapacak.


TİKA'dan yapılan yazılı açıklamada, Güney Asya ülkelerinden Kamboçya’nın, Müslüman çocuklar için okul yapılması talebi üzerine proje çalışmalarının başlatıldığı belirtildi.


TİKA uzmanlarından oluşan bir heyetin Mart ayında Angkor Ban köyünü ziyaret ettiği ve yapılan görüşmelerin ardından projeye başlandığı ifade edilen açıklamada, Haziran ayının sonuna kadar bitirilecek iki katlı ve sekiz sınıftan oluşan okulun, gelecek eğitim öğretim yılında kullanıma açılacağı kaydedildi....