13 / 05 / 2024

tikanın yurtdışı restorasyon projeleri

tikanın yurtdışı restorasyon projeleri

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, sadece 2012 yılında TİKA tarafından yapılan proje sayısının bin 800 küsur olduğunu belirterek, "TİKA tarafından bugün 1 yılda bin 800 küsür proje hayata geçirildi." dedi...

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Konut alma umudunu yitirenler evini yeniledi, satışlar fırladı!

2022 yılında konut alma umudunu yitirenler evlerini yeniledi. Bu trendin etkisi ile satışlarını yüzde 80 yükselten Kalekim, 50’nci yılında planlarını yurtdışında da büyüme üzerine yapıyor. 

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Şahin tarafından kuruldu.

İb İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İb İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 750 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Borsa tarafından kuruldu.

Zor Art Yapı Mimarlık Ve İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zor Art Yapı Mimarlık Ve İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Zor tarafından kuruldu.

Ustaoğlu 57 İnşaat Restorasyon Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ustaoğlu 57 İnşaat Restorasyon Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Adem Tekeş, Aydın Tekeş ve Samet Tekeş ortaklığında kuruldu.

Taştepeler Proje Danışmanlık İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştepeler Proje Danışmanlık İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Marufi ve Said Dusak tarafından kuruldu.

Özel sektörün yurtdışı kredi borcu azalmaya devam ediyor!

Özel sektörün Temmuz ayı yurtdışı kredi borcu açıklandı. Verilere göre borcun toplam tutarı temmuzda 2021 sonuna kıyasla 7 milyar dolar azalışla 162 milyar dolar oldu.

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hidayet Birşey, İbrahim Özcan Aydın, Muhammed Akdemir ve Sacide Tanseli Özer ortaklığında kuruldu.

Asmed İnşaat Restorasyon Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Asmed İnşaat Restorasyon Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Asmed İnşaat Restorasyon Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünü sınır ötesine taşımaya hazırlanıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu GYODER, düzenlediği toplantıda piyasanın yurtdışındaki gücünü artırmak amacıyla hedeflerini ve 15-18 Mart tarihlerinde yapılacak "MIPIM 2022"deki stratejisini açıkladı.

İsensa İnşaat Restorasyon Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

İsensa İnşaat Restorasyon Ve Otelcilik Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enis Hisarlı ve Sarp Akgönül ortaklığında kuruldu.

Akkoç Altyapı İnşaat Restorasyon Madencilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkoç Altyapı İnşaat Restorasyon Madencilik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İnan Koç tarafından kuruldu.

tikanın yurtdışı restorasyon projeleri Haberi

tikanın yurtdışı restorasyon projeleri


Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, sadece 2012 yılında TİKA tarafından yapılan proje sayısının bin 800 küsur olduğunu belirterek, "TİKA tarafından 1992-2002 yıllarında, 10 yılda toplam 2 bin 241 proje yapılırken, bugün 1 yılda bin 800 küsür proje hayata geçirildi. İşte eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki fark bu" dedi.


İşler, yerel seçim çalışmaları kapsamında gittiği Konya'nın Ereğli ilçesinde bir düğün salonunda partililerle bir araya geldi.


İşler, burada yaptığı konuşmada,  İstanbul'daki 3. havalimanı ihalesinin, Türkiye'nin 12 yılda marka haline geldiğinin ispatlandığı bir ihale olduğunu belirtti.


-"Türkiye'yi biz marka haline getirdik"


Başbakan Erdoğan'a, iktidarın ilk yıllarında söylediği, "Biz Türkiyeyi pazarlıyoruz" ifadesi nedeniyle bazı kesimlerin, "Sen Türkiyeyi satıyorsun" şeklinde ithamlarda bulunduğunu ifade eden İşler, "Bu sözde milliyetçilerin bu sözden anladıkları bu. Halbuki Sayın Başbakanımız bu ifade ile...