05 / 05 / 2024

Timsah Arena sona yaklaşıldı

Timsah Arena sona yaklaşıldı

İnşaatına başlandığı günden beri spor kamuoyunun ilgisini çeken timsah şeklindeki stadın yapımında sona yaklaşıldı. Başkan Altepe sahanın çimlerini kendi elleriyle serdi.

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

Bursa Timsah Arena Mart'ta tamam!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Timsah Arena Stadı'nda sona yaklaşıldı. Stadyumun çenesinin Mart ayında tamamlanacağı açıklandı.  

Bursa Timsah Arena'da son durum!

Bursa Timsah Arena'da ‘timsah kafası’nda imalatlar tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan Bayramı’ndan sonra kafanın olduğu bölümün de yeşil örtü ile kaplanacağını söyledi.

Diyarbakır Arena'da sona gelindi!

Türkiye'nin en modem stadyumlarından biri sayılan Diyarbakır Arena'da sona gelindi. Statta koltuk montajları takılmaya başlandı.

Eski kaptanlar 66 yıllık Bursa Atatürk Stadı'na veda etti!

Bursaspor'un bugüne kadar görev yapan takım kaptanlarından Mesut Şen, Sedat Özbağ, Sedat Özden, Beyhan Çalışkan ve Ömer Erdoğan, "Timsah Arena"nın tamamlanmasının ardından yıkımına başlanan 66 yıllık Atatürk Stadı'nda bir araya geldi.

Yıkımı devam eden Bursa Atatürk Stadı'nda yangın!

Bursaspor'un maçlarını yaptığı "Timsah Arena"nın tamamlanarak hizmete açılmasının ardından yıkımına başlanan Atatürk Stadı'nın güney kale arkası tribünlerinde yangın çıktı

Malatya Arena Stadı’nda sona doğru!

Sosyal ve sportif tesislerin değişim dönüşümü kapsamında 2012 yılında yapımına başlanan Malatya Arena Stadı’nın çimleri serilmeye başlandı.

Malatya Arena Stadı’nda sona yaklaşıldı!

Yapımına büyük bir hızla devam edilen Malatya Arena Stadı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor.

Gaziantep Arena Stadı'nda sona gelindi!

Gaziantepspor’un 2016-2107 sezonunda maçlarını oynamayı hedeflediği yeni stadı Gaziantep Arena’nın inşaatında sona geliniyor.

Timsah Arena vinç kazası davasında karar çıktı!

BURSA’da, geçen şubat ayında lodos nedeniyle Timsah Arena Stadı inşaatında devrilen vinç altında kalan taksi şoförü 28 yaşındaki Fatih Demirkıran’ın ölümü, yolcu Kübra A.’nın ağır yaralanması davasında karar verildi.

Kocaeli Arena Stadyumu'nda sona doğru!

Türkiye bir stadına daha kavuşuyor. Mimarisi ile dünyada bir ilk olan Kocaeli Arena Stadyumu'nun bitimine az bir süre kaldı..

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonuna yetişecek!

İzmit'te 33 bin seyirci kapasiteli Kocaeli Arena Stadyumu inşaatında sona gelindi. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ''Yıl sonuna kadar yüzde 99 ihtimalle stadyum bitmiş olacak'' dedi.

Timsah Arena Bursastore açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve taraftarlar arasında "Timsah Arena" olarak adlandırılan Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda, Bursastore açıldı.

Timsah Arena sona yaklaşıldı Haberi

Timsah Arena sona yaklaşıldı

İnşaatına başlandığı günden beri spor kamuoyunun ilgisini çeken timsah şeklindeki stadın yapımında sona yaklaşıldı. Başkan Altepe sahanın çimlerini kendi elleriyle serdi. Bursaspor için yeni yapılan ve dünyanın en heyecan verici 10 stadyumundan biri olarak gösterilen Bursa Büyükşehir Stadyumu'nun çimleri serilmeye başladı. Büyükşehir tarafından yaptırılan ve Türkiye'de ilk kez bir takımın sembolüne uygun olarak tasarlanan 45 bin kişilik stadyum ile Bursaspor'un ikinci kez lig şampiyonluğuna ulaşması hedefleniyor. İnşaatına başlandığı günden itibaren spor kamuoyunun dikkatini çeken ve sürekli takip edilen timsah şeklindeki Bursaspor'un yeni stadyumunda sona gelindi. Sahanın çimlerini kendi elleriyle seren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, UEFA kriterlerine uygun olarak yapılan yaklaşık 45 bin kişi kapasiteli yeni stadyumun çok kısa bir süre sonra futbol oynanacak hale geleceğini belirtti. Altepe,...