16 / 05 / 2024

Timsah Arena ulaşım

Timsah Arena ulaşım

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe stadyumun 185 bin metrekarelik inşaat alanıyla Bursa’nın en büyük anıtsal yapısı olduğunu belirterek, “Biz ucuza değil, kaliteye talibiz. İddialı kent, eserleriyle de iddialı olmalı” dedi.

Bursa Timsah Arena'da son durum!

Bursa Timsah Arena'da ‘timsah kafası’nda imalatlar tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan Bayramı’ndan sonra kafanın olduğu bölümün de yeşil örtü ile kaplanacağını söyledi.

Timsah Arena vinç kazası davasında karar çıktı!

BURSA’da, geçen şubat ayında lodos nedeniyle Timsah Arena Stadı inşaatında devrilen vinç altında kalan taksi şoförü 28 yaşındaki Fatih Demirkıran’ın ölümü, yolcu Kübra A.’nın ağır yaralanması davasında karar verildi.

Timsah Arena'nın eksikleri görüşüldü!

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve beraberindeki yöneticiler Timsah Arena için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya geldi. Görüşmede tattaki eksikler görüşüldü, çözüm formülleri ele alındı.

Timsah Arena'da asansör kazası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiği Timsah Arena'da Bursaspor- Galatasaray mücadelesi sonunda stadyumdan ayrılmaya hazırlanan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin bindiği asansör zemine çakıldı.

Timsah Arena'nın zemini yenilendi!

Bursaspor, Fenerbahçe ile oynayacakları dev maç öncesi Timsah Arena'daki zemin problemini çözdü. Kritik Fenerbahçe mücadelesi öncesi bozuk zemin için yenileme işlemi yapılırken, stadyumdaki diğer çalışmalar da hummalı şekilde devam ediyor.

Selim Yağcı, Timsah Arena’yı gezdi!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bursa Büyükşehir tarafından yapımı tamamlanan Timsah Arena’yı gezdi.

Bursa Timsah Arena'nın inşaatı tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yapımı tamamlanan 45 bin kişilik Timsah Arena'daki müsabaka oynanmasına Türkiye Futbol Federasyonu'nun yapacağı elektronik cihaz montajlarının ardından başlayacağını söyledi.

Recep Altepe Timsah Arena'yı inceledi!

Timsah Arena’da incelemelerde bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın en prestijli yatırımı olan stadyumdaki müsabakaların Türkiye Futbol Federasyonu’nun yapacağı elektronik cihaz montajlarının ardından başlayacağını söyledi.

Timsah Arena açılış için Federasyonu bekliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yapımı tamamlanan 45 bin kişilik Timsah Arena'daki müsabaka oynanmasına Türkiye Futbol Federasyonu'nun yapacağı elektronik cihaz montajlarının ardından başlayacağını söyledi.

Timsah Arena'ya maç oynanabilir raporu verilmedi!

Timsah Arena'nın yapımını üstlenen GİNTAŞ Firması'nın işi yıllardır ağırdan alması Bursaspor'a pahalıya patladı. TFF ve UEFA yetkilileri Eskişehir ve İzlanda maçları için Timsah Arena'ya 'maç oynanabilir raporu' vermedi.

Timsah Arena Stadı'nın açılışı ertelendi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, taraftarın "Timsah Arena" olarak adlandırdığı yeni statta, tüm eksikler giderilene kadar maç oynanmamasına karar verildi.

Timsah Arena Stadı'nın açılışı neden ertelendi?

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, taraftarın "Timsah Arena" olarak adlandırdığı yeni statta, tüm eksikler giderilene kadar maç oynanmamasına karar verildi.

Timsah Arena Stadı Eylül'de açılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanma aşamasına getirilen "Timsah Arena"nın, Spor Toto Süper Lig'de eylül ayında oynanacak Bursaspor-Eskişehirspor maçıyla hizmete gireceği bildirildi.

Timsah Arena ulaşım Haberi

Timsah Arena ulaşım


İnşaat sektörünün önde gelen isimleri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stadyum inşaatında incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, çatısından localarına kadar birçok ilki bünyesinde barındıran stadyumun 185 bin metrekarelik inşaat alanıyla Bursa’nın en büyük anıtsal yapısı olduğunu belirterek, “Biz ucuza değil, kaliteye talibiz. İddialı kent, eserleriyle de iddialı olmalı” dedi.


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve teknik özellikleri bakımından Türkiye’de birçok ilki bünyesinde barındıran yeni stadyum, İnşaat Müteahhitleri ve İşadamları Derneği (İMSİAD) yönetimini ağırladı. Halen çatı montajının sürdüğü stadyumdaki özel localardan birinde düzenlenen kahvaltılı bilgilendirme toplantısında İMSİAD üyelerine stadyumla ilgili bir sunum yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, konuşmasına Soma’da meydana gelen maden kazasında yaşamını yitiren madencilere rahmet, yakınlarına ise sabırlar dileyerek başladı.


Bursa’nın en büyük yapısı

Bu yıl içinde tamamlanması...