29 / 04 / 2024

timsah arenada çalışmalar devam ediyor

timsah arenada çalışmalar devam ediyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Timsah Arena Stadyumu’nun zemin çalışmalarında alttan ısıtma sisteminin montajının da tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.

Timsah Arena'nın inşaat çalışmaları tamamlandı!

Bursa belediye tarihinin en büyük anıtsal yapılarından biri olan Timsah Arena'nın inşaat çalışmaları tamamlandı. Recep Altepe, fiziki çalışmaları tamamlanan stadyumun bağlantı yolları ile köprülerin de 15 Ağustos’a kadar tamamlanacağını bildirdi.

Timsah Arena'da çalışmalar son aşamada!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan ve dünyanın en heyecan veren 10 stadyumu arasında gösterilen yeni stadyumda çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

Timsah Arena Stadyumu çalışmaları son aşama!

Bursaspor’un yapımı süren Timsah Arena Stadyumu’nun son görüntüsü taraftarları büyülüyor. Bursa’nın yaklaşık 185 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan yeni stadyumunda çalışmalar son aşamaya geldi.

Timsah Arena'da çim serme çalışmaları başladı!

"Timsah Arena" olarak adlandırdığı statta çim serme çalışmaları başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen stadın zemini 8 günde çimle kaplanacak.

Timsah Arena'da çalışmalar hızla devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Timsah Arena Stadyumu’nun zemin çalışmalarında alttan ısıtma sisteminin montajının da tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.

Timsah Arena Stadı'nın çalışmaları 24 saat devam ediyor!

Bursaspor'un önümüzdeki sezon maçlarını oynayacağı Timsah Arena'da sona yaklaşırken stadı ziyaret eden taraftarlar stada hayran kaldı. Gece gündüz ayrımı yapılmadan 180 işçiyle 24 saat aralıksız çalışmalar devam ediyor.

Bursa Timsah Arena'da zemin çalışmaları başladı!

BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve tüm geliri Bursaspor'a devredilen Timsah Arena'da çalışmalar son hızla devam ediyor. Tribün inşaatı tamamlanan ve koltukları dizilen Timsah Arena'da zemin çalışmaları da başladı.

Vodafone Arena'da zemin çalışmaları Mayıs ayında başlayacak!

VODAFONE Arenada sona yaklaşılıyor. Yönetimin her fırsatta yeni sezona yetişeceğini söylediği statta önemli bir aşama yaklaşıyor. Çatı inşaatı devam eden Arena'nın zemin çalışmalarına mayıs ayı sonunda başlanacak.

Timsah Arena Stadı'nda çalışmalar devam ediyor!

Bursa' da inşa edilen ve Bursa Büyükşehir Belediyesince kaba inşaatı tamamlanarak çatı montajına başlanan 45 bin kişilik " Timsah Arena Stadı "nda çalışmalar devam ediyor...

Timsah Arena’da çalışmalar sürüyor!

Bursalı futbolseverlerin heyecanla bitmesini beklediği Timsah Arena’daki çalışmalar ağırda olsa da ilerliyor. Ligin ikinci yarısına yetiştirileceği söylenen ancak henüz tamamlanamayan yeni stadyumda çatı montaj çalışmaları yapılıyor...

Tuzla Konakları 2'nin inşaat çalışmaları başladı!

Ane İnşaat'ın hayata geçirdiği Tuzla Konakları projesinin ikincisi için çalışmalar başladı. Tuzla Konakları 2, Tuzla Konakları'nın hemen yanında yükselecek

Halikarnas Disco'ya inşaat yasağı geldi, çalışmalar devam ediyor!

Halikarnas Disco, 2 yılın ardından 18 Temmuz’da açılacak. Ancak Halikarnas’taki tadilat çalışmalarının izinsiz olduğu ortaya çıktı. Diskodaki inşaat faaliyetleri, inşaat yasağı başlamış olmasına rağmen son sürat devam ediyor

FSM ve Haliç köprüleri bakım çalışmaları azalarak sürüyor!

İstanbul’da FSM Köprüsü’ndeki bakım çalışmaları nedeniyle yaşanan çile, biraz azalarak da olsa sürüyor

timsah arenada çalışmalar devam ediyor Haberi

timsah arenada çalışmalar devam ediyor


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Timsah Arena Stadyumu’nun zemin çalışmalarında alttan ısıtma sisteminin montajının da tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.


Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırdığı Timsah Arena'da zemin çalışmalarında son noktaya gelindi. Dranaj çalışmasının tamamlanmasının ardından, zeminin ısıtma sisteminin montajının önümüzdeki günlerde tamamlanacağı, gelecek hafta da Özlüce Tesisleri'ndeki çimlerin getirilerek zemine döşenme işlemine geçileceği bildirildi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, Timsah Arena Stadyumu'ndaki çalışmalarla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:


"Zeminin dranajının bitmesinin ardından ısıtma sisteminin imalatına geçildi. Zeminin büyük bir bölümü bitti. İki gün içerisinde de ısıtma sistemi tamamen bitecek. Bursaspor'un Özlüce tesislerin de yetiştirilen çimler ise önümüzdeki hafta buradan sökülerek montajına...