03 / 05 / 2024

timsah stad

timsah stad

Dünyada takımın simgesiyle projelendirilen ender stadyumlardan biri olan ve çatısı ''Timsah'' görünümünde planlanan 45 bin kişilik Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nun kaba inşaatında gerçekleşme oranı yüzde 95'e ulaştı.

Bursa Timsah Arena Mart'ta tamam!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Timsah Arena Stadı'nda sona yaklaşıldı. Stadyumun çenesinin Mart ayında tamamlanacağı açıklandı.  

Eski kaptanlar 66 yıllık Bursa Atatürk Stadı'na veda etti!

Bursaspor'un bugüne kadar görev yapan takım kaptanlarından Mesut Şen, Sedat Özbağ, Sedat Özden, Beyhan Çalışkan ve Ömer Erdoğan, "Timsah Arena"nın tamamlanmasının ardından yıkımına başlanan 66 yıllık Atatürk Stadı'nda bir araya geldi.

Yıkımı devam eden Bursa Atatürk Stadı'nda yangın!

Bursaspor'un maçlarını yaptığı "Timsah Arena"nın tamamlanarak hizmete açılmasının ardından yıkımına başlanan Atatürk Stadı'nın güney kale arkası tribünlerinde yangın çıktı

Timsah Arena vinç kazası davasında karar çıktı!

BURSA’da, geçen şubat ayında lodos nedeniyle Timsah Arena Stadı inşaatında devrilen vinç altında kalan taksi şoförü 28 yaşındaki Fatih Demirkıran’ın ölümü, yolcu Kübra A.’nın ağır yaralanması davasında karar verildi.

Timsah Arena Bursastore açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve taraftarlar arasında "Timsah Arena" olarak adlandırılan Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda, Bursastore açıldı.

Timsah Arena'da eksikler tamamlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre ve Bursaspor'a kazandırılan 44 bin kişilik Timsah Arena Stadı'nda yeni sezon öncesinde eksik kalan bölümler masaya yatırıldı

Bursa Timsah Arena Stadı'ndaki önlemler alındı!

Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'daki güvenlik açığıyla ilgili 'Aman Dikkat başlıklı haberi yetkilileri harekete geçirdi. Yüklenici firma GİNTAŞ'ı güvenlik önlemlerini alması konusunda uyardı.

Timsah Arena dünyanın en önemli stadı olacak!

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Ali Ademoğlu, Timsah Arena’nın 5 yıl sonra dünyanın en önemli stadı olacağını belirterek, "Milli maçların Bursa’da oynanmasını istiyoruz" dedi.

Timsah Arena karşılamalara hazır değil!

Bursa Kent Gazetesi köşe yazarı olan Sevinç Çelebi bugünkü köşe yazısında Bursa'da açılışı gerçekleşen Timsah Arena Stadı'nı anlattı. Çelebi, hala şantiye alanı durumunda olan stadın karşılamalara hazır olmadığını belirtti.

Bursa'nın yeni stadı Timsah Arena açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, taraftarların "Timsah Arena" olarak adlandırdığı stadın açılış kurdelesini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kesti. Erdoğan, gösteri maçının başlama vuruşunu da yaptı

Timsah Arena yarın açılıyor!

Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandırdığı dünyanın en heyecan verici 10 stadından biri olan Timsah Arena yarın açılıyor Görkemli bir törenle hizmete girecek olan stadın açılışındaki özel maçta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da forma giyecek

Azim Tuna: Eskişehir Stadı, Timsah Arena'yı örnek alacak!

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen 45 bin seyirci kapasiteli Timsah Arena Stadyum'unda incelemelerde bulundu.

Bursa Timsah Arena Stadı'nda tribünlere kafes konuldu!

Geçtiğimiz sezon Torku Konyaspor, bu sene Antalyaspor'dan sonra Bursaspor'un da Timsah Arena adı verdiği yeni stadına kavuşmasına az bir zaman kaldı.

timsah stad Haberi

timsah stad

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, stadyum inşaatının, Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük inşaatı olduğuna dikkati çekti.


Altepe, geçtiğimiz yıl başlanan stat inşaatının hızlı bir gelişim gösterdiğini belirterek, artık sadece kuzey tarafındaki kale arkası tribünün inşaatının yarım olduğunu, onun da hızla yükseldiğini ve kaba inşaatın gerçekleşme oranının şu anda yüzde 90'ın üzerinde, yüzde 95 seviyesinde olduğunu belirtti.


Stadın, ince inşaat çalışmalarının başladığını, çatı ve dış kaplama sistemlerinin inşaatına ise önümüzdeki günlerde başlanacağını anlatan Altepe, Timsah Arena'nın inşaatı için dünyadaki örneklerin çok iyi bir şekilde incelendiğini anlattı.


Altepe, en uygun fiyata en kaliteli stadı Bursa'ya kazandırma hedefiyle yola çıktıklarını ifade ederek, ''Türkiye'nin en güzel stadı olmuş oluyor bu. Avrupa'da da bu ayarda stat parmakla sayılacak kadar az. Biz de tabii...