05 / 05 / 2024

Timtaş Yönetim Özel Esencan hastanesi anlaşması

Timtaş Yönetim Özel Esencan hastanesi anlaşması

Hizmet verdiği alanlarda özverili bir anlayış ile çalışmayı kendine amaç edinen Timtaş, Özel Esencan hastanesi ile yaptığı anlaşma ile hizmet verdiği site sakinlerinin sağlık alanında özel hizmetler almasını sağlıyor...

Anadolu Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Koral Özel ve Serhat Şahin ortaklığında kuruldu.

Sezai Şaklaroğlu, Kiler GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Kiler GYO'nun Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve tüzel kişi temsilcisi olarak Sezai Şaklaroğlu atandı. 

Hüsnü Akhan, Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Doğuş GYO Olağan Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına Hüsnü Akhan'ın seçilmesine, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Nevzat Öztangut, Hasan Hüsnü Güzelöz'ün yetkilerinin aynen devam etmesine karar verildi. 

Cabriole Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Cabriole Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Güzel tarafından kuruldu.

Alfa1 Gayrimenkul Danışmanlık Aracılık Yatırım Ve Yönetim Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa1 Gayrimenkul Danışmanlık Aracılık Yatırım Ve Yönetim Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 60 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Günlübeyaz, Ali Necati Günlübeyaz ve İzel Şarhon ortaklığında kuruldu. 

Trabzon Ahmet Yılmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi açıldı!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın desteğiyle Trabzon Sürmene’de yaptırılan “Ahmet Yılmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi”, Emine Erdoğan Hanımefendi’nin teşrifleriyle düzenlenen törenle hizmete girdi.

Halk GYO yönetim kurulunun bağımsız üye seçimi sonrası güncel bilgileri!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 1 Nisan 2016 yönetim kurulu bağımsız üye seçimi olarak belirlenen kararın özel durum açıklamasıyla yeniden gündeme getirilerek yeniden yayımlandı.

Meram Toki Sosyal Konutları Timtaş Yönetim'i seçti!

TOKİ’ nin Konya’ daki ilk sosyal konut uygulaması olan Meram Toki Sosyal Konutları, 32 blokta toplam 880 daireden oluşuyor. Meram Toki Sosyal Konutları profesyonel yönetim hizmetlerini Timtaş Yönetim’den alıyor.

Konya Candan Sitesi Timtaş Yönetim'i seçti!

Konya nın gelişen yüzü Selçuklu’da Şefik Can Caddesi üzerinde bulunan Candan Sitesi 3 blokta toplam 54 daireden meydana geliyor. Site profesyonel yönetim hizmetlerini Timtaş Yönetim’den almaya devam ediyor.

Megaron Rezidans Timtaş Yönetim'i seçti!

Ankara’nın yükselen değerlerinden Yaşamkent semtinde yer alan Megaron Rezidans; tek blokta toplam 73 daireden oluşuyor. Megaron Rezidans’ın profesyonel yönetim hizmetleri Timtaş Yönetim tarafından veriliyor.

Bağlıca Doğa Park Konutları Timtaş Yönetim'i seçti!

Ankara’nın hızla gelişen bölgesi Bağlıca’da bulunan lüks proje Bağlıca Doğa Park Konutları profesyonel yönetim hizmetlerini Timtaş Yönetim’den alıyor.

Timtaş Yönetim Elit Konutları'nı gezdi!

Timtaş Yönetim’in Ankara’da profesyonel yönetim hizmetleri görevine geldiği ve halen çalışmlarına devam ettiği Yenimahalle’de, “Urankent” adıyla bilinen mevkide bulunan Elit Konutları'nı ikinci sayısında ziyaret etti.

Ihlara Özel Çevre Koruma Bölgesi Yönetim Planı tamamlandı!

Ihlara Özel Çevre Koruma Bölgesinin 20 yıllık vizyonu oluşturularak ve önümüzdeki 5 yıl içerisinde etkin yönetimini sağlayacak kararların tespiti ile birlikte Ihlara ÖÇK Bölgesi Yönetim Planı uygulama süreci etkin bir şekilde başlatıldı.

Timtaş Yönetim Özel Esencan hastanesi anlaşması Haberi

Timtaş Yönetim Özel Esencan hastanesi anlaşması

Profesyonel site ve bina yöneticiliği alanında hizmet veren Timtaş Yönetim bir yeniliğe daha imza attı. Hizmet verdiği alanlarda özverili bir anlayış ile çalışmayı kendine amaç edinen Timtaş, Özel Esencan hastanesi ile yaptığı anlaşma ile hizmet verdiği site sakinlerinin sağlık alanında özel hizmetler almasını sağlıyor. 


Hizmetten site sakinleri, yöneticileri ve personeli yararlanabilecek


Hizmet sektörü alanında faaliyet gösteren, merkezi İstanbul’da bulunan ve Türkiye genelinde 16 ilde hizmet veren Timtaş Yönetim, yeni yaşam düzeninde gerek duyulan tüm ihtiyaçlara cevap olabilmek adına çalışmalarını ve çözümlerini giderek arttırıyor. Aidat takip – muhasebe, danışmanlık, peyzaj ve bakım, güvenlik, halkla ilişkiler, hukuk, idari işler, personel, temizlik ve teknik alanlar ile ilgili hizmet veren Timtaş Yönetim hizmet götürdüğü alanlarda yaptığı başarılı çalışmalarla adına hızla duyuruyor. Ar-Ge çalışmalarına oldukça önem...