29 / 07 / 2024

Timtaş Yönetim projesi

Timtaş Yönetim projesi

Timtaş Yönetim Çukurova'da. İnşaat ve yapılaşma anlamında büyük yatırımların olduğu şehirlerin başında gelen Adana’ya, profesyonel site yöneticiliği alanında hizmet veren Timtaş Yönetim bölge müdürlüğü açtı.

Samsun'da 153 Kent Yönetim Merkezi’nin temeli atıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, vatandaş ve belediye arasındaki iletişim sorununu çözmek için hayata geçirdiği 153 Kent Yönetim Merkezi projesi için temel atma törenini bugün gerçekleştirdi. Yönetim merkezi 19 Mayıs 2021'de hizmete girecek.

Vakıf GYO İzmir projesi yönetim sözleşmesini feshetti!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İzmir Projesi proje yönetim sözleşmesini Proplan Proje Yönetim ile imzalamıştı. Ancak proje yönetim işinin Vakıf GYO nezdinde yürütülmesine karar verilmesi sebebiyle sözleşme fesedildi...

S2OSB’nin ikonik yönetim binasında Daikin konforu!

Sakarya 2. OSB Yönetim Binası ve Konferans Salonu Projesi’nin de iklimlendirme tercihi Daikin’den yana oldu. Tasarımı BİNAA tarafından yapılan ikonik yapı, aynı anda ısıtma ve soğutma yapabilen VRV IV Heat Recovery sistemi ile yaz kış kesintisiz konfora kavuştu.

TOKİ Emlak Yönetim AŞ'den Ürgüp Belediyesi'ne ziyaret!

TOKİ iştiraki Emlak Planlama İnşaat Projesi’nin (EPP) bir kuruluşu olarak 2009’da kurulan Emlak Yönetim A.Ş. yetkilileri Ürgüp TOKİ Konutları ile ilgili Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı ziyaret etti.

Diyarbakır Katı Atık Yönetim Projesi'nin başlangıç toplantısı 3 Temmuz'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla başlatılan “Diyarbakır Katı Atık Yönetim Projesi”nin başlangıç toplantısı düzenlenecek. Başlangıç toplantısına eş finansman sağlayan Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu yetkilisi de iştirak edecek.

Diyarbakır katı atık yönetim projesi başlıyor!

Diyarbakır katı atık yönetim projesinin başlangıç toplantısı 3 Temmuz 2015 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Dairesi Başkanı Ferruh Parmaksız’ın ve teknik ekibin katılımıyla yapılacak.

2001 yılında İstanbul'a özgü yönetim modeli oluşturulacakmış!

2001 yılında İçişleri Bakanlığı'nın 'İstanbul İçin Yeni Bir Yönetim Modeli Projesi' hazırlaması için görevlendirdiği MBBB ilk raporunu tamamlamış. Hazırlanan yeni yönetim modeline göre Büyükşehir, dünyanın en büyük ve pahalı şehirlerini örnek alacakmış.

Meram Toki Sosyal Konutları Timtaş Yönetim'i seçti!

TOKİ’ nin Konya’ daki ilk sosyal konut uygulaması olan Meram Toki Sosyal Konutları, 32 blokta toplam 880 daireden oluşuyor. Meram Toki Sosyal Konutları profesyonel yönetim hizmetlerini Timtaş Yönetim’den alıyor.

Konya Candan Sitesi Timtaş Yönetim'i seçti!

Konya nın gelişen yüzü Selçuklu’da Şefik Can Caddesi üzerinde bulunan Candan Sitesi 3 blokta toplam 54 daireden meydana geliyor. Site profesyonel yönetim hizmetlerini Timtaş Yönetim’den almaya devam ediyor.

Megaron Rezidans Timtaş Yönetim'i seçti!

Ankara’nın yükselen değerlerinden Yaşamkent semtinde yer alan Megaron Rezidans; tek blokta toplam 73 daireden oluşuyor. Megaron Rezidans’ın profesyonel yönetim hizmetleri Timtaş Yönetim tarafından veriliyor.

Bağlıca Doğa Park Konutları Timtaş Yönetim'i seçti!

Ankara’nın hızla gelişen bölgesi Bağlıca’da bulunan lüks proje Bağlıca Doğa Park Konutları profesyonel yönetim hizmetlerini Timtaş Yönetim’den alıyor.

Timtaş Yönetim Elit Konutları'nı gezdi!

Timtaş Yönetim’in Ankara’da profesyonel yönetim hizmetleri görevine geldiği ve halen çalışmlarına devam ettiği Yenimahalle’de, “Urankent” adıyla bilinen mevkide bulunan Elit Konutları'nı ikinci sayısında ziyaret etti.

Emlak Çadırı projesi İlgi Yönetim!

Emlak Çadırı projesi İlgi Yönetim tarafından hayata geçiriliyor. Emlak Çadırı projesinde 220 adet daire, 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak.

Timtaş Yönetim projesi Haberi

Timtaş Yönetim projesi

İnşaat ve yapılaşma anlamında büyük yatırımların olduğu şehirlerin başında gelen Adana’ya, profesyonel site yöneticiliği alanında hizmet veren Timtaş Yönetim bölge müdürlüğü açtı.


Çukuroava’ya Yerinden Hizmet


Mekezi İstanbul’da bulunan ve Türkiye genelinde 16 ilde çalışmalarına devam eden Timtaş Yönetim Ankara, Konya ve Trabzon’un ardından dördüncü bölge müdürlüğünü Adana’ya açtı. İnşaat sektörünün büyük yatırımlar yaptığı bölgelerin başında gelen Çukurova bölgesinde hızla yükselen konutlar ve tesislerin profesyonel yönetim hizmetine duyduğu ihtiyacın artması ile Timtaş Yönetim açtığı bölge müdürlüğü ile Adana ve çevresine yerinden hizmet verebilmek adına çalışmalara başladı. 


“Emin Adımlarla İlerliyoruz”

Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Timtaş Yönetim - Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akay: “Kamudan özel sektöre uzanan geniş bir hizmet ağına ulaşan Timtaş Yönetim’in profesyonel yönetim hizmetlerini Türkiye’nin dört bir yanına götürmek için çalışmalarımıza hızla...