15 / 05 / 2024

Timur Beykoz 4 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi

Timur Beykoz 4 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi

Timur Beykoz 4 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Meltem Sokak, İş Kuleleri'nde kuruldu.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in 'saray yavrusu' evi görenleri büyüledi! İşte Beykoz'daki 4 katlı havuzlu lüks villa...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yaşamlarını sürdürdükleri evleriyle dikkat çekiyor. 4 katlı, bahçeli ve havuzlu villaları, görenleri hayran bırakıyor. İşte ünlü çiftin 'saray yavrusu' villası....

Halk GYO'nun Beykoz'daki arsalarının toplam değeri 319 milyon TL!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İstanbul Beykoz'daki 4 adet arsasının değerleme raporu yayınlandı. Bu kapsamda Halk GYO'nun Beykoz'daki 4 adet arsasının değeri KDV dahil 319 milyon TL oldu.

Beykoz Çengeldere Mahallesi 4. Etap imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Çengeldere Mahallesi (4. Etap) 1451 Ada Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu 18. Madde Uygulaması askıya çıkarıldı.

Beykoz Çiftlik imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Çiftlik Mahallesi 1627 Ada 1 Parsel, 1628 Ada 1, 2, 3, 4, 5, 6 Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması Askı Tutanağı yayımlandı.

Beykoz Çengeldere imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Çengeldere Mahallesi 1521 Ada 1,2,3,4,5,6,7,8 Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması Askı Tutanağı yayımlandı.

46 karede Envoy Beykoz projeleri! 

Envoy Gayrimenkul'den İstanbul'un gözde lokasyonu Beykoz'da 4 yeni proje geliyor. İşte 46 karede Envoy Beykoz projeleri! 

Envoy Gayrimenkul'den Beykoz'a 4 yeni proje! 

5 yıllı aşan gayrimenkul tecrübesiyle dikkatleri çeken Envoy Gayrimenkul'den Beykoz'a 4 yeni proje geliyor. İşte ayrıntılar...

Beykoz 1. Etap Fatih Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Beykoz İlçesi 1. Etap Fatih Mahallesi 1295 Ada 1, 2, 3, 4, 5, 6 ve 1296 Ada 1, 2, 3, 4, 5 Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıkarıldı.

Beykoz Acarkent'te 9.1 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

Beykoz İcra Dairesi, Beykoz Acarkent'te yer alan 4 adet gayrimenkulü 9 milyon 69 bin 474 TL bedelle satışa çıkardı.

Reysaş GYO Gebze'den 4.7 milyon TL'ye arsa aldı!

Reysaş GYO, İmpa Yapı Endüstri ve Ticaret A.Ş. ve Timur Alperen Adan'a ait Gebze'deki arsa üzerine lojistik merkezi kuracak. Şirket arsa için 4 milyon 796 bin 796,20 TL ödedi.

İBB, Beykoz'daki inşaatı bitmeyen film platosu için 4 yıldır kira ödüyor!

Sayıştay, İBB’nin Beykoz’da inşaatı yarım kaldığı için hayata geçirilemeyen “Yeşilçam Film Platosu” projesi için 2016'dan beri kira ödediğini belirledi. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Beykoz Şubesi açıldı! 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Beykoz Şubesi bugün Beykoz'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Beykoz'da 8.6 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Beykoz İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi 168 ada 6 parsel ve 185 ada 5 parsel ile Anadolu Hisarı Mahallesi, 853 ada 4 parselde yer alan gayrimenkulleri toplam 8 milyon 648 bin 775 TL'ye icradan satıyor...

Timur Beykoz 4 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Timur Beykoz 4 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi

Timur Beykoz 4 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Meltem Sokak, İş Kuleleri'nde kuruldu. 


Timur Beykoz 4 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Arsa, arazi mesken ve işyeri niteliğinde her türlü gayrimenkulün inşası, ihyası, satın alınması, kiralanması, işletilmesi, yerli yabancı özel resmi gerçek ve tüzel kişilere kiraya verilmesi ve satılması bu amaçlarla yurt içinde ve yurt dışında ticari/idari/teknik tesisler kurulması, her türlü emlak ve özellikle konut, siteler, ticari ve sınai iş merkezleri, okul, dershane, sağlık tesisleri, depolar, villa, tatil köyü, otel, motel kamping gibi turistik tesisler, ev, apartman, iş yerleri, ticaret merkezleri, arsa, arazi, fabrika, fabrika tesisleri, veya sair üretim birimleri ve sair her türlü...