29 / 04 / 2024

Timur Gayrimenkul bahçelievler projesi

Timur Gayrimenkul bahçelievler projesi

Mes Turkuaz ve Timur Gayrimenkul işbirliğiyle Real Merter Meydan AVM'nin yerine inşa edilecek olan Nef Bahçelievler Eylül ayında satışta olacak.

Gayrimenkul sektörüne RAMS imzası! RAMS Garden Bahçelievler'de 6 ay önceden anahtar teslimi!

RAMS Garden Bahçelievler’de anahtar teslimleri söz verilen tarihten 6 ay önce başladı.

Halk GYO Ankara Bahçelievler binalarının toplam değeri yaklaşık 99 milyon TL!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Ankara Bahçelievler 1 ve 2 binasının değerleme raporu yayınlandı. Bu kapsamda Halk GYO'nun Ankara Bahçelievler'deki 1 ve 2 gayrimenkullerinin KDV dahil toplam değeri 98 milyon 160 bin TL oldu.

Kuyumcukent Gayrimenkul İstanbul Bahçelievler arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın İstanbul Bahçelievler İlçesi Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 no.lu parseldeki 1 adet arsaya ilişkin  2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Kiler GYO Bahçelievler arsası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bahçelievler İlçesi Yenibosna Merkez Mahallesi, 272 Ada 2 Parsel üzerindeki sözleşmeye dayalı hak ve faydaya hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Halk GYO Bahçelievler 1 binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara merkezli "Bahçelievler 1" binası 2019 yılsonu değerleme raporunu yayınladı...

Halk GYO Bahçelievler 2 binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara merkezli "Bahçelievler 2" binası 2019 yılsonu değerleme raporunu yayınladı...

Bahçelievler'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul İli, Bahçelievler İlçesi, Yenibosna Mahallesi, Maslak mevkiinde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 518 bin 378 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kiler GYO Bahçelievler gayrimenkulü 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul İli Bahçelievler İlçesi Yenibosna Merkez Mahallesi, 272 Ada 2 Parsele ilişkin değerleme raporu yayınlandı...

Halk GYO Bahçelievler 1 binası 2018 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ankara merkezli "Bahçelievler 1" binasının 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Bahçelievler 2 binası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara merkezli "Bahçelievler 2" binası 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Bahçelievler Efes Pilsen bira fabrikası ve arsası satılıyor!

Investin ile CBRE, Anadolu Efes'in Merter ve Bahçelievler arasında bulunan ana oluşum aksı Mehmet Akif Caddesi üzerinde yer alan alan toplam 120 bin 175 metrekare büyüklüğündeki bira fabrikası ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satışı peşin olarak yapılacak...

Znc Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Znc Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Timur Gayrimenkul bahçelievler projesi Haberi

Timur Gayrimenkul bahçelievler projesi

Mes Turkuaz ve Timur Gayrimenkul ortaklığı imzasıyla yükselen Nef Bahçelievler projesinde konutların yanı sıra ticari ünitelerde bulunacak.


Real Meydan AVM'nin yerinde inşa edilen Nef Bahçelievler projesinde 1000'in üzerinde konutun yer alması planlanıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.


Ön talep sürecinin devam ettiği Nef Bahçelievler Eylül ayında satışta olacak. Nef Bahçelievler'de yer alan dairelerin fiyatları metrekare birim bazında 7 bin ile 8 bin TL arasında olması öngörülüyor.


Merter-Haznedar bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Nef Bahçelievler projesi  Kale Outlet AVM ve Marmara Forum AVM’ye çok yakın mesafede konumlandırılıyor. 


Nef Bahçelievler projesinde Nef'in foldome konsepti ile herkesin 5 bin metrekare evi olacak. Foldhome komsepti ile kareoke odası, müzik odası, sinema odası gibi alanlar evinize eklenip çıkarılabilecek. 


Nef Bahçelievler nerede?



Nef Bahçelievler iletişim;

Tel: 444 9...