27 / 04 / 2024

Tinhy House avantajları 

Tinhy House avantajları 

Kemal Deniz Demirtaş isimli öğrenci Sapanca'da kendisine tiny house inşa etti. Tiny House için 100 bin TL harcama yaptı. 

Kendi evini inşa etti, kira ödemekten kurtuldu!

Kalabalık ve büyük bir şehirde yaşamak istemeyen bir kadın kırsal bir kasabaya yerleşerek kendi evini inşa etti. Hayatını tümden değiştiren kadın 1500 dolar kira ödemekten kurtuldu.

Hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi artırdı!

Tiny house’lar, arsa sahipleri, turizmciler için hem ekonomik hem doğa dostu yatırım alternatifleri sağlıyor. Son dönemde hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi arttırıyor.

Taşınabilir ve ergonomik Tiny House'lara talep arttı! Tiny House fiyatları ne kadar? Tiny House avantajları neler?

Taşınabilir, ergonomik, ekolojik ve maliyetsiz oluşlarıyla son zamanlarda milyonların göz bebeği olan Tiny House'lar uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Peki Tiny House fiyatları ne kadar? Tiny House avantajları ve dezavantajları neler?

Dumankaya D planı avantajları!

Dumankaya İnşaat yeni bir uygulamaya başladı. Uygulama kapsamında çeşitli avantajlar sunuluyor. Dumankaya Hi-Fit ve Dumankaya Mozaik projelerinde geçerli olan Dumankaya D planı avantajları şu şekilde...

Nef kolay yatırım avantajları!

Nef Kağıthane 03 ile Nef Merter 14 projelerinde kolay yatırım kampanyaları başladı. Kolay yatırım başlığı altında çeşitli fırsatlar sunuluyor. İşte Nef kolay yatırım avantajları...

Lokum Evler'de özel avantajlar ve indirimler!

Lokum Evler'de özel avantajlar ve indirimler sunuluyor. 2016 yılında teslim edilecek olan projede toplam 722 tane daireye yer veriliyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.

İncek Life'ta 40. yıla özel fırsatlar ve ödeme avantajları!

İncek Life'ta 40. yıla özel fırsatlar ve ödeme avantajları sunuluyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon ve villalar bulunuyor.

5 yılda Waffle House şubelerinin sayısı 100'e çıkacak!

Blue jean ve spor giyim üreten Fashion Point Giyim’in ortaklarının kısa süre önce hayata geçirdiği Waffle House’ların sayısı 10’a ulaştı. Ortakların 5 yıl içindeki hedefi ise 100 Waffle House açmak.

Sayfiye projesinde yılın son ödeme avantajları sunuluyor!

Rönesans Konut'un İstanbul'da gerçekleştirdiği konut projesi Sayfiye'de daire sahibi olmak isteyenler için yılın son ödeme avantajları sunuluyor. Esnek ödeme kampanyasında dört farklı seçenek bulunuyor.

Orhan Düzgün: Turizmdeki avantajlar iyi değerlendirilmeli!

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, turizm konusunda Kayseri ve Nevşehir işbirliğinin sağlanması ve her iki ilin turizm imkanlarının entegre edilmesi için düzenlenen toplantıya katıldı. Düzgün turizm avantajlarının daha iyi değerlendirilmesi gerektiğine işaret e

Hill House Yunuseli projesinde 200 bin TL'ye 3+1!

Atış Yapı imzasıyla Bursa Mudanya'da hayata geçirilen Hill House Yunuseli projesinde 3+1 normal kat ve 5+1 dubleks dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 200 bin TL'den başlıyor.

Uğur Dumankaya: Türkiye'nin önünde olmanın avantajlarını kullanın!

Almanya'da konferanslar veren Dumankaya inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konulardaki deneyimlerini paylaştı. Dumankaya; "'Türkiye'nin önünde olmanın avantajlarını kullanın" dedi...

Soho House'dan tarih çıktı!

Serdar Bilgili’nin kiralayıp ‘Soho House’ isimli özel bir kulüp yapacağı eski ABD konsolosluğunun bulunduğu binanın restorasyonunda şaşırtan gelişmeler yaşandı. Boyalı duvarın ardından tarihi resimler çıktı.

Home ofis avantajları ve dezavantajları nelerdir?

İçerisinde hem ofis ortamının hem de ev ortamının yer aldığı daireler olarak tasarlanan home ofisi, işi gereği serbest çalışanlar tercih ediyor. Peki, home ofis avantajları ve dezavantajları nelerdir?

Tinhy House avantajları  Haberi

Tinhy House avantajları 

Kemal Deniz Demirtaş isimli genç eğitim için gittiği Amerika’da gördüğü evleri Türkiye'de inşa etmek için harekete geçti. Demirtaş tiny house inşa sürecini Milliyet'ten Gonca Kocabaş'a anlattı. İşte Kemal Deniz Demirtaş'ın o röportajı...

1.Öncelikle tiny house nedir? Tanım olarak bize ne anlatıyor?

Tiny house, İngilizce kökenli bir kelime. Tiny; Çok küçük , House: Ev yani Türkçe’deki tam karşılığı çok küçük ev olarak tanımlamamız doğru olacaktır. Tiny house, Amerika ve Avrupa’da ev fiyatlarının aşırı pahalı olmasından dolayı insanların alternatif olarak kendileri için ürettikleri taşınabilir nitelikteki evlere verilen isimdir.

Tiny house yapmak için, ülkemizde uygulanan yasal süreçler neler? İlk olarak nereden başlanması gerekiyor? 
Tiny house yapmak için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen sınırlar dahilinde olması gerekmektedir. Bu azami sınırlar yükseklik:400 en:255 boy:900 santimetreyi geçmemelidir.

İlk...