09 / 05 / 2024

tiran Namazgah Camii

tiran Namazgah Camii

Arnavutluk’un başkenti Tiran merkezinde Balkanların en büyük Namazgah Camii’nin yapımının bu ay içerisinde inşasına başlanması bekleniyor...

Namazgah Cami yıl sonu ibadete açılacak!

Diyanet İşleri Başkanlığı ve TDV, Arnavutluk'un başkenti Tiran'da yapılan Balkanlar'ın en büyük camisi, "Namazgah Cami" 2019 sonunda ibadete açılacak...

Namazgah Camisi yıl sonu ibadete açılacak!

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfınca, Arnavutluk'un başkenti Tiran'da hayata geçirilen Balkanlar'ın en büyük camisi, "Namazgah Camisi" yıl sonu ibadete açılacak.

Namazgah Camisi'nin inşaatı 2018'de tamamlanacak!

Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının Arnavutluk'un başkenti Tiran'da yaptırdığı Namazgah Camisi, Balkanlar'ın en büyük camisi olacak.

Arnavutluk Namazgah Camii 2018'de açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan temeli atılan, Arnavutluk Tiran'da yapımı süren Balkanlar'ın en büyük camisi, Namazgah Camii, 2018'in sonunda bitmiş olacak...

Arnavutluk Namazgah Camisi'ndeki çalışmalar tam gaz!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından Arnavutluk'un başkenti Tiran'da inşa edilen Balkanlar'ın en büyük camisi olacak Namazgah Camisi'ndeki çalışmalar aralıksız sürüyor.

Arnavutluk Ethem Bey Camii restore edilecek!

TİKA, Arnavutluk Diyanet İşleri Başkanlığı İşbirliğiyle, başkent Tiran'ın sembollerinden Ethem Bey Camii'nin restorasyon projesini de gündeme aldı. 19’uncu yüzyılda inşa edilen cami, uzun yıllar müze olarak kullanılsa da 26 yıldır ibadete açık.

Arnavutluk Namazgah Camii inşaatında son durum!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından Arnavutluk'un başkenti Tiran'da inşa edilen Balkanlar'ın en büyük camisi olacak Namazgah Camisi'ndeki çalışmalar aralıksız sürüyor.

Namazgah Cami'nin inşaatı 24 ay içinde tamamlanacak!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından Arnavutluk'un başkenti Tiran'da yapımına başlanan Namazgah Camisi'nde çalışmalar sürüyor.

Vezirköprü Namazgah Camii'nin restorasyonu tamamlandı!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde, 13 yıl önce yanına Köprülü Mehmet Paşa Camisi'nin yapılmasıyla Aile İrşad Bürosu şeklinde hizmet veren 90 yıllık Namazgah Cami , ramazan aylarında ibadete açılıyor.

Tiran Camii’nin temel atma töreni gerçekleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bujar Nishani, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından inşa edilecek olan Tiran Namazgâh Camii’nin temel atma törenine katıldı.

Kırıkkale Nur Camii ve 71 tesisin açılışı yarın!

Dün Arnavutluk'ta Namazgah Camii'nin temelini atan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma günü Selimiye Camisi’nden esinlenerek Kırıkkale’de yaptırılan Nur Camisi ile 71 tesisin toplu açılışını yapacak.

Balkanların en büyük camisinin inşaatı başlıyor!

Arnavutluk’un başkenti Tiran merkezinde Balkanların en büyük Namazgah Camii’nin yapımının bu ay içerisinde inşasına başlanması bekleniyor...

Öğrenciler Namazgah Barajı'nı gezdi!

İSU Genel Müdürlüğü ile İzmit Müftülüğü'nün ortaklaşa düzenlediği proje kapsamında su bilincinin artırılması için İzmit Merkez Rahmet Camii Yaz Kuran Kursu öğrencileri Kandıra Namazgah Barajı'nı gezdi.

tiran Namazgah Camii Haberi

tiran Namazgah Camii

Arnavutluk’un başkenti Tiran merkezinde Balkanların en büyük Namazgah Camii’nin yapımının bu ay içerisinde inşasına başlanması bekleniyor.


Caminin yapımı Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından yapılacak. Namazgah camii’nin yapımı 3 yıl sürecek. Başbakan Edi Rama caminin inşa edilecek arazi tapusunu Arnavutluk Müslümanları  Cemaati Başkanı Skender Bruçay’a teslim etti. 


Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından inşa edilecek camini arazisinin tapularını düzenlenen törende Arnavutluk Müslümanları  Cemaati Başkanı Skender Bruçay’a teslim etikten  sonra, yaptığı konuşmada, “Bundan böyle başkent Tiran, Balkanların en büyük camisine sahip olacak” dedi. 


Rama, “Bizden önceki hükümetler, cami inşalarına onay ve tapu vermekten kaçınırken başında bulunduğum Hükümet Arnavutluk Müslümanları için elinden geleni yapıyor” ifadelerini kullandı. Edi Rama, Türkiye Diyanet Vakfı’na da teşekkürlerini sundu . Arnavutluk Müslümanları  Cemaati Başkanı Skender Bruçay  ise,...