08 / 05 / 2024

Tire Biyogaz Elektrik Santrali projesi

Tire Biyogaz Elektrik Santrali projesi

Tire Biyogaz Elektrik Üretim A.Ş tarafından, ' Tire Biyogaz Elektrik Santrali ' projesi için 3 Mart 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Senkron Efeler Biyogaz Santrali 11 bin konutun elektrik ihtiyacını karşılıyor!

Aydın’ın İncirliova ilçesinde faaliyet gösteren Senkron Efeler Biyogaz Santrali, hayvan dışkısını elektriğe dönüştürüyor. Üretilen elektrikle 11 bin konutun elektrik ihtiyacı karşılanıyor.

İzmir'de elektrik akımına kapılan inşaat işçisi hayatını kaybetti!

İzmir'in Tire ilçesinde boşaltmaya çalıştığı beton mikserine ait tahliye borusunun yüksek gerilim hattı kablosuna temas etmesi üzerine elektrik akımına kapılan inşaat işçisi Musa Şipallioğlu hayatını kaybetti.

Sütaş Aksaray Biyogaz ve Elektrik Enerjisi Üretim Tesisi açıldı!

Sütaş'ın Aksaray'daki fabrikasında, Türkiye'nin tarımsal nitelikli en büyük Biyogaz ve Elektrik Enerjisi Üretim Tesisi, düzenlenen törenle açıldı. Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, yatırımlara devam edeceklerini belirtti.

Sütaş İzmir Tire'de fabrika açacak!

Süt ve süt ürünleri firması Sütaş, İzmir'in Tire ilçesinde yem ve biyogaz tesisleri için 65 milyon dolarlık yatırım yaptı. Tesis 1,5 yıl içinde tamamlanarak hizmete açılacak.

Konya'da 3 bin 500 konut enerjisini karşılayacak biyogaz tesisi kurulacak!

Konya Yumurta Üreticileri Birliği (Konya YUM-BİR) ile Konya Biyogaz Elektrik Üretim AŞ arasında imzalanacak protokolle kurulacak 9.6 MW kapasiteli biyogaz tesisinde, tavuk gübresinden elektrik ve organik gübre üretilecek.

Afyon Biyogaz Tesisi için imzalar atıldı!

19 Milyon Liralık dev tesisin imzaları atıldı.Tavuk Gübresinden Elektrik Üretecek Dünyanın En Büyük 6 MW 'lık Afyon Biyogaz Tesisi İçin İmzalar Atıldı.

İzmir'de Tire Biyogaz Elektrik Santrali projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Tire Biyogaz Elektrik Üretim A.Ş tarafından, ' Tire Biyogaz Elektrik Santrali ' projesi için 3 Mart 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Tire rüzgar üssü oluyor!

İzmir'in Tire ilçesi, "RES" üssü oluyor. Ödemiş RES ve Tire RES projeleriyle birlikte toplam 85 bin nüfuslu ilçe, gelecek yıldan itibaren büyük oranda elektrik enerjisini rüzgar türbinlerinden sağlayacak.

Kepez'de köylüler biyogaz enerji elektrik tesisini istemiyor!

DTO Şube Başkanı, 3 köyün ortasındaki alanda hayvan gübresi ve gıda artıklarından biyogaz enerji elektrik üretim tesisi kurmaya çalıştı. "Sondaj suları kirlenecek ve kötü koku olacak" diyen köylü tesise karşı adeta savaş başlattı.

Türkiye'de ilk kez Kars'ta Biyogaz Santrali kurulacak!

Türkiye’nin ilk Biyogaz Santrali Kars’ın Selim İlçesi’nde kurulacak. Biyogaz tesisinde hammadde olarak hayvansal atıklar ve muhtelif enerji bitkileri kullanımıyla elektrik ve ısı enerjisi üretileceğini belirtildi...

Kırşehir'de biyogaz tesisi kurulacak!

Kırşehir TSO Başkanı Göçen: "Hayvan gübrelerinden biyogaz ve elektrik enerjisi elde edilmesini sağlayacak proje, AHİKA tarafından onaylanarak 5 milyon liraya varan hibe hakkı kazandı"

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, tezekten elektrik üretecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Türkiye’nin yüzde 11.9 elektriğini hayvansal atıklardan biyogazdan üretecek. Bakanlık, inşa edilecek Kırşehir-Çiçekdağ ve Balıkesir- Gönen’deki biyogaz tesislerini 2014 yılına kadar tamamlayıp elektrik üretimine başlayacak

Ataç İnşaat Akasya Elektrik Üretim'i devraldı!

Ataç İnşaat Akasya Elektrik Üretim Ltd. Şti.'ni devraldı

Tire Biyogaz Elektrik Santrali projesi Haberi

Tire Biyogaz Elektrik Santrali projesi

Tire Biyogaz Elektrik Üretim A.Ş tarafından, İzmir ili, Tire ilçesi sınırları içerisinde biyogazdan elektrik üretimi amacıyla toplam 4,96 MWm / 4,8 MWe (5,72 MWt) kurulu gücünde 'Tire Biyogaz Elektrik Santrali' projesi yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Tire OSB Konferans Salonu

Toplantı Saati: 14:00

Toplantı Tarihi: 03/03/2015

Proje Sahibi: Tire Biyogaz Elektrik Üretim...