04 / 05 / 2024

tire toki konutları kura çekilişi

tire toki konutları kura çekilişi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Tire'de dar gelirli vatandaşlar için yaptırılan 280 konutun sahibi kura ile belirlendi. Törende gerçekleştirilen kura çekiminde ilk olarak 16 engelli kura çekti....

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

İzmir Tire TOKİ Evleri başvuruları 2016!

TOKİ İzmir Tire Konutları fiyatları 134 bin 657 TL'den başlıyor. Projede yüzde 25 peşinatta kalan bedel için 120 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte İzmir Tire TOKİ Evleri başvuruları 2016 detayları...

Antakya Akasya'daki TOKİ konutlarına pazar yeri yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

TOKİ Amasya Ziyaret Konutları'na spor alanı inşa ediliyor!

Amasya Ziyaret Kasabası Aşağı Mahalle Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan Ziyaret Toki Konutlarına çocuk oyun alanı ve spor alanı yapımına başlandı. Modern bir yer olan Ziyaret'in ihtiyaçları bir bir gideriliyor.

Adıyaman Gerger Toki Konutları'nın kura çekimi gerçekleşecek!

Toplu Konut İdaresi (Toki) ve Adıyaman Gerger Kaymakamlığı tarafından yaklaşık 2 yıl önce projelendirerek hayata geçirilen Gerger Toki Konutlarının hak sahiplerine kura ile belirlenmesi bu hafta gerçekleşiyor.

Erzican Tercan'da 288 TOKİ konutları sahiplerine kavuştu!

Tercan’da 2012 yılında yapımına başlanan 288 Toki konutları tamamlanarak hak sahiplerine verildi. Vatandaşlar gerekli olan resmi işlemlerin ardından anahtarların firma yetkililerinden aldılar.

Ermenek'te TOKİ konutları için kura çekilişi yapılacak!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde son ihalesi 19 Şubat 2014 tarihinde yapılan TOKİ toplu konut uygulaması tamamlanıyor. TOKI tarafından Ermenek'te yaptırılan toplu konutların kura çekimi 14 Ekim 2015 Perşembe günü yapılacak.

İzmir Tire TOKİ başvuruları bugün bitiyor!

Aylık taksitlerin 604,72 TL'den başlangıç gösterdiği İzmir Tire TOKİ Konutları'nda toplam 11 adet konut satılıyor. İzmir Tire TOKİ başvuruları bugün bitiyor.

İzmir Tire TOKİ başvuruları yarın bitiyor!

Aylık taksit ödemelerin 273,43 TL ile yapılabildiği İzmir Tire TOKİ Konutları'nda toplam 2 adet konut satışa sunuluyor. İzmir Tire TOKİ başvuruları yarın bitiyor.

tire toki konutları kura çekilişi Haberi

tire toki konutları kura çekilişi


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Tire'de dar gelirli vatandaşlar için yaptırılan 280 konutun sahibi kura ile belirlendi.


Tire Spor Salonu’ndaki kura çekilişi öncesi konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" diyerek, Türkiye'de ihtiyacı olan vatandaşlar yararına projeler geliştirdiklerini söyledi.


Bireyin mutlu olmasının topluma ve devletin kalkınmasına yansıyacağını ifade eden Ulema, şöyle konuştu:


"11 yıldır birçok uygulamayı hayata geçirdik. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nı icracı bakanlık yaptık. Bakanlığın 1,5 milyar olan bütçesini 2014 yılında 18 milyara yükselttik. Peki, bu rakam vatandaşlarımıza nasıl yansıdı? Bugüne kadar 1 milyon 250 bin engelli vatandaşımıza ve yaşlımıza ekonomik destek sağladık. 440 bin engellimizin ailesine evde bakım ücreti desteği sağlandı. Eşi vefat eden kadınlarımıza 2 ayda bir 500 liralık ödeme ayrıldı. Askere...