19 / 05 / 2024

tire yalıtım fabrikası yangın

tire yalıtım fabrikası yangın

Sabahın ilk ışıklarıyla beraber yangının acı tablosu ortaya çıktı. Ege Bölgesi sanayi Odası (EBSO) Başkanı Ender Yorgancılar, Tire OSB 'ye gelerek, yanan fabrikada incelemelerde bulundu.

ODE Yalıtım Eskişehir'de üretime başladı!

ODE Yalıtım, Eskişehir fabrikasında üretime başladı. Firma, Türkiye yalıtım sektörünün en büyük kapalı alana sahip üreticisi konumuna yükselecek.

ODE Yalıtım gözünü Afrika pazarına dikti!

ODE Yalıtım, Eskişehir fabrikasında Mart itibariyle başlayacak üretimle birlikte oluşacak kapasite artışını, ihracatta büyüme için kullanacak. ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, “Dünya markası olmak için önce bölgesel güç olmak gerekiyor. " dedi.

ODE Yalıtım, rotayı Afrika'ya çevirdi!

ODE Yalıtım, Eskişehir fabrikasında Mart ayından sonra üretime başlayacak. Kapasite artışını ihracatta büyüme için kullanmayı planlayan ODE Yalıtım, Kuzey Afrika ülkelerine yöneliyor.

ODE Yalıtım İstanbul ekibi satışın sırlarını anlattı!

Yalıtım sektörünün önde gelen şirketlerinden ODE, üç gün süren 2017 Satış Eğitim Toplantısı’nı Çorlu fabrikasında düzenledi.

ODE Yalıtım, Eskişehir’de fabrika kuruyor!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım, Eskişehir’de kurduğu fabrikasında yıllık 18 milyon metrekare membran üretecek.

ISOSPRING yalıtım malzemesi ile depreme karşı koruma!

Yalıtım ve zemin kaplama firması Eclectia'nın üretimini Türkiye' deki fabrikasında gerçekleştirdiği ISOSPRING yalıtım malzemesi ile “su yalıtımı yapılmış bir bina’yı depremin yıkıcı etkilerine karşı korumak mümkün.

Berkosan Yalıtım'ın Bozüyük'teki fabrikası üretime başladı!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş, Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi'nden satın aldığı fabrikasının üretime başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu araclığı ile duyurdu...

Betek Boya ve Yalıtım fabrikası en çevreci tesis ödülünü aldı!

‘2013 Çevreci Tesis Ödülleri' töreninde Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan Filli Boya ve Capatect Yalıtım olarak bilinen Betek Boya ve Yalıtım fabrikası en çevreci tesis ödülünü aldı

Elektriği 11 yaşında gördü, 2 tane yalıtım fabrikası var!

Nurcan Özdemir 39 yaşında. Bursa’da yalıtım malzemesi üreten iki fabrikanın sahibi. Garanti Bankası’nın Kadın Girişimci Ödülü’nü alan Özdemir, elektriği 11 yaşında görmüş. Özdemir, 2013’te İstanbul’da fabrika kuracak

Kızılay Etimesgut'taki arşiv binasına yalıtım ve çevre düzenlemesi yaptıracak!

Kızılay, Ankara Etimesgut'taki Türk Kızılayı Etimesgut Yerleşkesinde bulunan Arşiv Yönetimi Müdürlüğü binasının yalıtım ve çevre düzenlemesini yaptıracak

Bennu Gerede'nin Yalıtımın Mavi Yüzü fotoğraf sergisi Santral İstanbul'da!

Ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede, Blue'Safe Mavi Kale ortaklığıyla hazırladığı "Yalıtımın Mavi Yüzü" sergisinde enerji tasarrufuna dikkati fotoğrafla çekiyor

Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri'nin marka yüzü Zeki Alasya ve Metin Akpınar!

Zeki Alasya ve Metin Akpınar'ın marka yüzü olduğu Filli Boya Yalıtım Grubu 2012 iletişim kampanyası yayına başladı

İzosis, yalıtımı yeni ARGE çalışmaları ile güçlendiriyor!

Sektöre hazır sıvalı yalıtım levhalarında dört kenarda binili kilitli sistem ile gizli dübel detayını kazandıran İzosis, yüzey kaplama kimyasıyla da farklı bir ürün geliştirdi

tire yalıtım fabrikası yangın Haberi

tire yalıtım fabrikası yangın


Tire Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Dinamik Isı Makine Yalıtım Fabrikası'nı üç saate yutan alevlerin faturası ağır oldu. Fabrikanın sahibi Metin Akdaş, ilk belirlemelere göre yangında zararın en az 20 milyon lira olduğunu savundu. Dün fabrikanın enkazını inceleyen EBSO Başkanı Ender Yorgancılar, önemli bir sanayi tesisinin yanmasından büyük üzüntü duyduğunu söyledi.


İki işçi etkilendi

Cumartesi akşamı 17.45'te henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. Paketleme tesisinde başlayan yangın fabrikayı kısa sürede teslim alırken, içerde çalışan Mustafa Dağlı (32) ve Fehmi Akyürek (26) adlı işçiler dumandan zehirlenerek, Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İzmir, Tire, Bayındır, Torbalı'dan gelen itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen yangın 3 saatte kontrol altına alınabildi. 

İtfaiye ekipleri, yangını içinde likit gaz bulunan yakıt tanklarına sıçramadan, kontrol altına...