05 / 05 / 2024

Titanic Hotels Bodrum

Titanic Hotels Bodrum

Türkiye’nin en seçkin otel zincirlerinden Titanic Hotels, Bodrum’un en güzel koylarından Güvercinlik’te, Pina Yarım Ada’sından Cennet Koyu’nu seyreden çok özel bir konumda misafirlerini ağırlamak üzere yeni oteli Titanic Deluxe Bodrum’un kapılarını açtı

Radisson Collection Hotel Bodrum, Inside World Festival of Interiors 2022’de 'Hotels' kategorisinde finalist oldu!

MSE tarafından tasarlanan Radisson Collection Hotel Bodrum projesi mimarlık dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan INSIDE World Festival of Interiors 2022’de “Hotels” kategorisinde kısa listede bulundu ve finalist oldu. 

NG Hotels'ten Bodrum'a karma proje geliyor!

Sapanca, Afyon ve Antalya’da 4 otel ile hizmet veren NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atma hazırlığında olduklarını duyurdu.

LXR Hotels-Resorts açılıyor!

Susona Bodrum, LXR Hotels-Resorts, Hilton'un lüks koleksiyon markasının çatısı altında Türkiye sınırları içerisindeki ilk tatil destinasyonunun açılışını yapıyor...

Titanic Grup'un yeni oteli 2021'de açılacak!

Titanic Grup, bugün, İstanbul’da 6, Antalya’da 3, Bodrum’da 1, Berlin'de 3 olmak üzere toplam 13 oteliyle faaliyetlerini yürütüyor. 4 bin 272 oda ve 9 bin 517 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük turizm gruplarından olan Titanic, 5 bini aşkın çalışanıyla da önemli bir istihdam yaratıyor...

Deniz GYO, Le Chic Bodrum'da Kaya Hotels & Resorts ile anlaştı!

Deniz GYO, turizm başta olmak üzere birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Kaya Holding ile ilk projesi Le Chic Bodrum için iş birliği yaptı.

Doğan Holding'in Bodrum'daki otelini Hilton işletecek!

Susona Bodrum LXR Hotels adıyla yerini alan Hilton bu kez Nikki Beach'in hemen yanında bulunan, Torbalı Koyu'nun en eski işletmelerinden biri olan Işıl Club Bodrum'u da bünyesine kattı.

AYG Şirketler Grubu 100 milyon Euro'luk yeni otel yatırımı için düğmeye bastı!

Titanic Hotels ve Hasır Gastronomi markalarını bünyesinde barındıran AYG Şirketler Grubu, 2020’de 100 milyon euro bütçeyle yeni otel yatırımlarına hazırlanıyor...

Titanic Hotels her yıl 5 yeni otel açmayı planlıyor!

Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Avrupa ve Türkiye'de her yıl beş yeni otel açmayı planladıklarını söylüyor.

Antalya Titanic Mardan Palace açıldı!

Antalya'da Titanic Hotels'in 15 yıllığına kiraladığı Titanic Mardan Palace yeniden hizmete açıldı. Yaklaşık 20 milyon euroluk yeni yatırım yapılan Titanic Mardan Palace,her şey dahil ultra lüks dahil sistemini uygulayacak. 

Antalya Mardan Palace yeniden açılıyor!

Antalya'da bulunan Mardan Palace Hotel'i Halkbank'tan 15 yıllığına kiralayan Titanic Hotels, tesisi ay sonunda yeniden açıyor. Ultralüks özelliklere sahip olan otel, 1.5 yıldır kapalıydı.

Mardan Palace’ın dönüşümü!

Titanic Hotels Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, görkemli açılışı ve saray konsepti ile dikkat çeken Titanic Mardan Palace’ı yeniden açmak için özenli bir hazırlık çalışması sürdürüyor...

Titanic Downtown Beyoğlu açıldı!

Titanic Hotels'in İstanbul'daki yeni oteli Titanic Downtown Beyoğlu hizmete açıldı. 25 bin metrekarelik kullanım alanına sahip yeni otel 15 günde yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

Titanic Hotels'den Kemer ve Hamburg'a yeni oteller geliyor!

Hem yurtiçi hem de yurtdışındaki otel yatırımlarıyla dikkati çeken Titanic Hotels yeni yatırım planları üzerinde çalışıyor.

Titanic Hotels Bodrum Haberi

Titanic Hotels Bodrum

Ege’de ki vazgeçilmez adresiniz olacak olan Titanic Deluxe Bodrum, mükemmel konaklama alternatiflerinden spor aktivitelerine, Spa’sından çocuk kulübüne, dünya lezzetlerini sunan restoranlarından sınırsız eğlencenin yaşandığı su parklarına kadar tam anlamıyla hayallerinizdeki tatili sunuyor.


Misafirlerinin konforu ve memnuniyeti için tüm detayların en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü, 80 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olan, Bodrum’da ilk ve tek yürüyen merpen sistemine sahip otel olarak dikkati çeken, denize sıfır olarak konumlanan ve 400 metrelik sahil bandına sahip Titanic Deluxe Bodrum misafirlerine ayrıcalıklı bir tatil sunuyor.


Standart, Superior, Family, Deluxe ve Villa özelliklerinde farklı konaklama alternatifleri sunan Titanic Deluxe Bodrum, dekorasyonunda modern mimari ile doğallığı birleştirdi. Muhteşem deniz manzarasına sahip doğayla iç içe odaları da ihtiyaç duyulabileceğiniz en ince ve şık detaylarla tasarlandı.


Tatilinizde lezzetten ödün vermeyin…

Uzman...