03 / 05 / 2024

Titanic otelleri zinciri avrupa

Titanic otelleri zinciri avrupa

Türkiye’de 20 yılın üzerinde bir geçmişe sahip olan Titanic oteller zinciri, Avrupa’yı gözüne kestirdi. Berlin’in tarihi semtlerinden birinde, eski Devlet Operası binasına 208 odalı, 5 yıldızlı yeni bir Titanic oteli açıldı

Titanic oteller zinciri Giresun'a geliyor! 447 milyon 750 bin TL'lik yatırım!

Kerasus Turizm, Giresun Bulancak’ta Titanic Port Hotel'i hayata geçirecek. Söz konusu otel projesinin maliyeti 447 milyon 750 bin 46 TL olarak açıklandı.

Titanic Otel Grubu'ndan Mardan Palace'a 25 milyon Euro'luk yatırım!

Mardan Palace nisan ayında yeniden tatilcileri ağırlamaya başladı. Otel, Titanic Otelleri tarafından Halk Bankası'ndan kiralanarak resort konseptiyle yeniden hizmete girdi.

Titanic Otelleri’nden Mardan Palace'a yılda 8 milyon Euro!

Almanya ve Türkiye’de toplam 13 otel ile hizmet veren Titanic Otelleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Mardan Palace ile ilgili bazı detayları paylaştı.

Titanic Otelleri, Mardan Palace'a talip oldu!

TİTANİC Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Mardan Palace'a talip olduklarını söyledi...

Rixos Hotels 2017'nin en iyi otelleri listesinde!

Oteller zinciri, dünyanın en büyük otel ve seyahat değerlendirme sitesi Tripadvisor ve Avrupa'nın önde gelen otel değerlendirme platformlarından Holiday Check'in 2017'nin en iyi otelleri listesinde yer aldı.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

Yerli otel zincirleri alt markalarla büyüyor!

Divan’dan Dedeman’a, Titanic Otelleri’nden Rixos’a kadar birçok yerli zincir yabancı devlerle kıyasıya rekabet içinde. Bazı şirketler düşük yıldız, bazdan da lüks yeni markalar yaratarak, hizmet yelpazesini çeşitlendirme yoluna gidiyor.

Elite World ilk resort otelini Marmaris'te açtı!

Elite World Otelleri zinciri, ilk resort otelini Marmaris'te açtı. içmeler Plajı'na 30 metre mesafedeki Elite World Marmaris Otel, zincirin beşinci oteli oldu.

Elite World Asia Otel'in inşası başlıyor!

Geçtiğimiz yılı ve 2015 yılını yatırım yılı olarak kabul eden 'Elite World Otelleri Zinciri' yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Zincir, Marmaris'in ardından 5 otel daha açmayı planlıyor.

Titanic, 2020'ye karar otel sayısını 20'ye çıkaracak!

AYG Şirketler Grubu'na ait otel zinciri Titanic, Avrupa'da hedef büyüttü. 2016'da Berlin ve Bodrum'da otel açacak grubun 2020 hedefi, sayıyı 20'ye çıkarmak.

Titanic'ten Giresun'a 5 yıldızlı otel!

Yerli otel zinciri Titanic Hotels rotasını Karadeniz Bölgesi'ne çevirdi. Yüzde yüz Türk sermayesi olarak kurulan Titanic Hotels'in yeni oteli 180 odalı şehir oteli olarak planlandı.

Titanic Hotels, Giresun'da 5 yıldızlı otel açacak!

Giresun’da İl Özel İdare Binası ihalesini kazanan Titanic Hotels’in bağlı olduğu AYG Şirketler Grubu kaba inşaatı tamamlanmış olan binanın iç dekorasyonu ve ince işlerini 1 yıl içerisinde tamamlayarak 5 yıldızlı yeni otelini Giresun’da hizmete açacak.

Eresin Otelleri'nin yeni hedefi Londra!

Turizmdeki iniş çıkışlar, risklerini dengelemek isteyen otelcileri yeni arayışlara yöneltiyor. Bünyesindeki Eresin markasının yanı sıra,uluslararası markalarla işletilen üç tesisi bulunan Eresin Otelleri Londra'ya açılmak.

Titanic otelleri zinciri avrupa Haberi

Titanic otelleri zinciri avrupa

Türkiye’de İstanbul ve Antalya’da 8 oteli bulunan grup, Avrupa’daki ilk otelini yine Berlin’de 2011’de açmıştı. 3 yıldızlı bu otelin ardından açılan lüks otel, şirketin Avrupa planlarında yeni bir sayfa anlamına geliyor.


Titanic Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, “Avrupa’ya Türk misafirperverliğiyle şekillenmiş otelcilik kültürüyle açılıyoruz” diyor. Giresunlu Mehmet Aygün, lise sonrası gittiği Almanya’da kardeşleriyle birlikte, döner ve restoran işiyle büyüdü. 30 yıldır Berlin’de Hasır restoranlarıyla Türk yemek kültürünü yayıyorlar. Otelciliğe ise Titanic markasıyla 1990’lı yıllarda İstanbul’da başlayan ve Antalya ile devam eden Aygün ailesi, artık Berlin’de de iki otelle söz sahibi. Mehmet Aygün ile hem Avrupa’daki yatırımlarını, hem de Türk otelciliğini konuştuk.


Avrupa’ya açılma fikri nasıl doğdu?

Biz onlardan iyiyiz. ‘Neden orada da olmayalım’ diye düşündük. Avrupa’ya Türk hizmet kalitesini, yemek kültürünü...