15 / 05 / 2024

TJK gazi koşusu

TJK gazi koşusu

Türkiye Jokey Kulübü (TJK), ‘Sosyal Eğitim Merkezi’ olarak adlandırdığı yaklaşık 510 metrekarelik binasını yeniledi. Dinlenme alanlarında geçirilen vaktin önemini anlayan kurumlar bu disiplinle yaşama mekanlarını yeniliyor ve alanlara değer katıyor.

5 kasım pazar günü toplu taşımalar ücretsiz olacak mı? Hangi toplu taşıma araçları ücretsiz? 

5 Kasım 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan 45. İstanbul Maratonu, Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutlamak amacıyla "Yüzyılın Koşusu" sloganıyla büyük bir heyecanla bekleniyor. Bu özel etkinliğe halkın ulaşabilmesi için toplu taşıma ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor.

Arsago Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!    

Arsago Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Gazi Koçak tarafından kuruldu.

Go Yatırım Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Go Yatırım Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi, Mehmet Erman Görür ile Cüneyt Gazi Koçak ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 4 Ağustos'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

Gaziantep Şahinbey'de şehit ve gazi aileleri TOKİ ile ev sahibi oluyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yoğun çabaları sonrasında TOKİ ile protokol imzalanarak gazi ve şehit yakınlarının uygun koşullarda ev sahibi olmaları için çalışmaların başladı.

Gazi emlak vergisi muafiyeti 2015!

1319 Sayılı Emlak Vergisi Kanunu’nun 8. maddesi gereğince gaziler emlak vergisinden muaf tutulan kimseler arasında yer alıyor. Peki, gazi emlak vergisi muafiyeti 2015 koşulları nelerdir? İşte yanıtı..

Ankara trafiğine 79. Büyük Atatürk Koşusu ayarı!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Ankara’ya gelişinin 95’inci yıl dönümü, bugün düzenlenecek çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Saat 11:00'de başlayacak etkinlikler nedeniyle Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Kamil Koç Elmadağ'da şube açtı!

Elmadağ Kaymakamı Resul Kır ve Belediye Başkanı Gazi Şahin'in katılımıyla Elmadağ Kamil Koç şubesinin açılışı dualar eşliğinde yapıldı. Şube okunan duaların ardından kurdelesi kesilerek açılışı gerçekleştirildi.

Köln’ün simgeleri arasına DİTİB Merkez Camii de girdi!

DİTİB’in Köln’de inşa ettirdiği DİTİB Merkez Camii; Dom Katedrali, televizyon kulesi gibi Köln’ün simgeleri arasına girdi. Köln Camii’ne, Köln Bahar Koşusu “Kölner Frühlingslauf" için hazırlanan resmi tişörtteki Köln simgeleri arasında yer verildi...

İstanbul'da Pertevniyal Koşusu için bazı yollar trafiğe kapatılacak!

İstanbul’da yarın gerçekleştirilecek miting ve koşu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Saat 10.00'da başlayacak 16. Geleneksel Pertevniyal Koşusu ile kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar haberimizde...

Cem Boyner:Gayrimenkul sektörü maraton, perakende sektörü 100 metre koşusu!

İnşaat sektöründeki ilk yatırımını Basın Ekspres Yolu’nda FerYapı ortaklığıyla yapan Boyner Holding Başkanı Cem Boyner, sektörün zorluklarından bahsederek, gayrimenkul sektörünü maratona, perakende sektörünü ise 100 metre koşusuna benzetti

35. Vodafone İstanbul Maratonu yoğun ilgi gördü!

35. Vodafone İstanbul Maratonu'nu ve Halk Koşusu, atletlerin yanı sıra çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. 35. Vodafone İstanbul Maratonu'nda kadınlarda Kenyalı Rebecca Kangogo Chesir birinci oldu.

İstanbul'da 10. yıl koşusu nedeniyle yollar trafiğe kapatılacak!

İstanbul'da bugün düzenlenecek "Geleneksel Kadir Has Üniversitesi Altın Boynuz Ödüllü Liselerarası ve Büyükler 10. Yıl Koşusu" ve "Kutlu Doğum" etkinliği nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Ahmet Arslan Empire State binasına ilk tırmanan sporcu olmak için çalışıyor!

Dağ koşusu klasmanında 5 Avrupa Şampiyonluğu'nu elinde bulunduran Red Bull Sporcusu Ahmet Arslan, ABD'nin New York eyaletinde bulunan Empire States Run Up'a katılan ilk Türk atlet olacak

TJK gazi koşusu Haberi

TJK gazi koşusu

Türkiye Jokey Kulübü (TJK), ‘Sosyal Eğitim Merkezi’ olarak adlandırdığı yaklaşık 510 metrekarelik binasını yeniledi. TJK, bu iki kat yayılan binanın içerdiği; dinlenme alanları, yemek salonu, toplantı odası, kütüphane ve görüşme odalarının mobilya seçimleri için ise TJK’nın Mimarı Ece Yıldız ile Koleksiyon Proje Grubu bir arada çalıştı.



Dinlenme alanlarında geçirilen vaktin önemini anlayan kurumlar bu disiplinle yaşama mekanlarını yeniliyor ve alanlara değer katıyor. Türkiye Jokey Kulübü üyelerinin kendilerini evlerinde hissedecekleri, görüşmelerini konforlu bir ortamda gerçekleştirebilecekleri yeni bir alan kurguladı. ‘Sosyal Eğitim Merkezi ’ olarak adlandırılan bu bina tek katta...