29 / 04 / 2024

TKN Yapı kayseri

TKN Yapı kayseri

Kayseri’nin başarılı inşaat firmalarından TKN Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Alim Aytekin, 2018’de birçok yeni projeye başlayacaklarını söyledi...

Kayseri'de 14 bin 131 yapıdan 1096'sı ağır hasarlı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta tarihindeki depremlerden etkilenen Kayseri'de, hasar tespiti için incelenen toplam 14 bin 131 yapıdan 1096'sının ağır hasarlı olduğu belirtildi.

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nden kat karşılığı yapım işi ihalesi!

Kayseri ili Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri ili Kocasinan ilçesi Uğur Evler Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ndan yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü Kayseri Melikgazi'de yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 10 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi'de yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Kayseri'de 33.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 22.4 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kayseri'de 33.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 33.4 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kayseri Kocasinan'da daire teslimleri yapıldı!

Kayseri Kocasinan'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde inşaatı tamamlanan dairelerin teslimleri yapıldı. 

Kayseri'de 21 milyon 561 TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 2 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de 37.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Pınarbaşı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yeni Ocak Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 25 Ekim 2021 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de 45 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı 45 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kayseri'de 18.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 26 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de 17.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 17 milyon 284 bin 40 lira bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek

TOKİ Kayseri Kocasinan projesinin ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde yapılacak 535 konut için ihale gerçekleştirdi. 

TKN Yapı kayseri Haberi

TKN Yapı kayseri


Kayseri'nin en başarılı inşaat firmalarından TKN Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Alim Aytekin, 2017’nin Aralık ayında eski projelerin yüzde 90’ını teslim etmiş olacaklarını ve 2018’de yeni nesil projelere başlayacaklarını söyledi. Para Ek'te yer alan habere göre, Aytekin, “Kanyon projemiz Mimar Sinan Organize Sanayi Bölgesi’nin hemen karşısında. Dairelerimiz oldukça büyük, yürüyüş parkurlarının olduğu, sosyal imkanların bulunduğu bir proje. 2018’de hem inşaatına hem de satışına başlıyoruz. Erciyesevler’de de konsept bir projemiz var. Şehir merkezinde bulunan en iyi arsalardan birisi. Kapalı otoparkı, 24 saat güvenliği, üst düzey bir proje. Bunun da satışlarına başladık.İnşaata ise Şubat-Mart gibi başlayacağız” dedi.

İNŞAATINA BAŞLANACAK PROJELER

Yıldırım Beyazıt’ta ise kentsel dönüşüm projesine başlayacaklarını söyleyen Aytekin, “Projemizin ismi “Modern”. Çizimi çok modern bir proje oldu. Mimari yapısı Kayseri’de bir ilk...