30 / 04 / 2024

TKYD Genel Koordinatörü Dr. Cüneyt Demirkaya

TKYD Genel Koordinatörü Dr. Cüneyt Demirkaya

TKYD Genel Koordinatörü Dr. Cüneyt Demirkaya, dünyada son yıllarda emeklilik yatırımcıları hisse ve bono gibi geleneksel yatırım araçlarının yanında altyapı ve gayrimenkul gibi yatırım araçlarına artan oranda yatırım yaptıklarını belirtti.

Taylan Tanyer: Gayrimenkul en kârlı yatırım aracı!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer yaptığı açıklamada bu yıl durağan seyir izleyen gayrimenkul sektörünün her şeye rağmen en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu dile getirdi.

İkinci elde fiyat köpüğü bitti, otomobil artık yatırım aracı olmaktan çıktı!

Aşin Otomobil Genel Müdürü Okan Erdem “Artık kredi çıkmıyor, faizler yüksek. Otomobili ihtiyacı olan alıyor” derken, Pilot Garage Genel Koordinatörü Cihan Emre, “Talep biraz sıfıra doğru kaydı” ifadesini kullandı.

Ekspertizler uyarıyor! Sıfır araç aldım derken dolandırılmayın!

Pilot Garage Genel Koordinatörü Cihan Emre, “Bakanlığın kararı sonrasında sıfır araçlar stoklandıkları yerlerden çıkarılıp satılmaya başlandı. Ancak bu araçlara sıfır diye güvenmeyin. Geçtiğimiz yıllarda böyle 1500 aracın 100’ü boyalı çıktı” dedi.

Konut projelerinde spor salonlarına talep artıyor!

Spor salonu sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Proforce’un Genel Koordinatörü Selahattin Alıcı, konut projelerinde spor salonlarına talebin arttığını söyledi.

Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL?

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL?

DASK teminatı ne kadar olacak?

DASK Genel Koordinatörü Turgut teminat miktarının da 2'ye katlanacağını söyledi.

Her 2 konuttan 1'i deprem sigortalı!

DASK Genel Koordinatörü Erdal Turgut, 17 Ağustos Marmara depreminin yıldönümüne ilişkin açıklama yaptı. Türkiye'de konutların yüzde 58’nin sigortalandığını aktaran Turgut, zorunlu deprem sigortalı konut sayısının 10 milyonu geçtiğini belirtti.

Kentsel dönüşüm kredi limitinin yükseltilmesi sektörü hareketlendirecek!

Kentsel dönüşümü hızlandırmak için hak sahiplerine verilen kredi limitleri güncellendi. Konut yapım kredisi 125 binden 200 bin TL’ye çıkartıldı. Üçay İnşaat Genel Koordinatörü Mehmet Gül, alınan kararın inşaat sektörünü hareketlendirerek dönüşümü hızlandıracağını söyledi.

Topraktan daire devri bitti!

Üçay inşaat Genel Koordinatörü Mehmet Gül, yeni konut alacaklara ya da evlerini kentsel dönüşümle kat karşılığı inşaat şirketine vermeyi düşünenleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Ev alacaklar dikkat! Yönetmelik değişti!

Yeni konut alacaklara ya da evlerini kentsel dönüşüm kapsamında kat karşılığı inşaat şirketine vermeyi düşünenlere Üçay İnşaat Genel Koordinatörü Mehmet Gül, önemli uyarılar yaptı.

Topraktan konut satışı kapandı!

Üçay İnşaat Genel Koordinatörü Mehmet Gül, yeni konut alacaklara ya da evlerini kentsel dönüşüm kapsamında kat karşılığı inşaat şirketine vermeyi düşünenlere kritik uyarılarda bulundu. Gül, ''Müteahhitler başlamadıkları veya yeni başladıkları projelerden ev satamayacak'' diye konuştu.

Cahit Turhan Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör mü olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın, Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör olacağı iddia edildi.

Kristal Türkiye'nin yönetim danışmanı Zennure Özen oldu!

Zennure Özen, Kristal Türkiye lokal, ulusal ve uluslararası operasyonunda tüm süreçlerden sorumlu yönetim danışmanı oldu. Gayrimenkul franchise endüstrisinin tecrübeli ismi Özen, 2013-2018 yılları arasında Coldwell Banker Türkiye operasyonu genel koordinatörü olarak görev almıştı...

TKYD Genel Koordinatörü Dr. Cüneyt Demirkaya Haberi

TKYD Genel Koordinatörü Dr. Cüneyt Demirkaya

TKYD Genel Koordinatörü Dr. Cüneyt Demirkaya, dünyada son yıllarda emeklilik yatırımcıları hisse ve bono gibi geleneksel yatırım araçlarının yanında girişim sermayesi, altyapı ve gayrimenkul gibi alternatif yatırım araçlarına artan oranda yatırım yaptıklarını belirterek, şunları söyledi: "Alternatif yatırımların oram 1996 yılında toplam yatırımların yüzde 7'si düzeyinden 2015 yılında yüzde 24'e kadar yükseldi. Daha uzun vadeli bir bakışla 5-10 yıllık yatırım vadeleri gerektiren bu tür ürünler, emeklilik fonları için biçilmiş kaftan. Ülkemizde de son dönemde kurulmakta olan gayrimenkul, girişim sermayesi ve altyapı fonlarına emeklilik fonlarından ciddi anlamda talep geleceği...