17 / 07 / 2024

TL kredi faiz

TL kredi faiz

Hükümetin aşırı artan doları frenlemek için devreye aldığı Kur Korumalı Mevduat Hesapları bazı şirketleri için kazanç kapısına dönüştü. 20 Aralık'ta uygulamaya alınan sistemden faydalanan şirketlerin TL kredisi çekip döviz hesabı açarak kazanç elde ettiği ortaya çıktı.

Fiat Doblo'ya hem tam 35 bin TL'lik Haziran 2024 indirimi hem de 0 faiz müjdesi geldi!

En sevilen ticari araçlar arasında yer alan Fiat Doblo'ya bu ay 35 bin TL indirim geldi. Söz konusu araçta ayrıca 200 bin TL kredi için 0 faiz imkanı sağlanıyor.

Peugeot 408 Haziran kampanyası! Sıfır faizle 200 bin TL kredi veriliyor! Peugeot 408 fiyatı ne kadar?

Peugeot otomobil markasında Haziran kampanyası başladı. Peugeot 408 almak isteyenlere özel sıfır faizle 200 bin TL kredi imkanı sunuluyor. Peugeot 408 fiyatı ne kadar? Peugeot 408 haziran 2024 fiyat listesi.

Dacia Sandero Stepway'de 200 bin TL kredi ve 0.99 faiz fırsatı başladı! Sandero Stepway Haziran 2024 fiyatları! 

Dacia Sandero Stepway'de bu ay 200 bin TL'ye, 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizle kredi fırsatı sunuluyor. Peki Sandero Stepway Haziran fiyatları ne kadar? İşte 8 Haziran 2024 fiyat listesi... 

Honda'da büyük kampanya! Honda City'de 250 bin TL kredi sıfır faizle! Duyan bayilere koşuyor!

Otomotiv devi Honda en sevilen modellerinden biri olan Honda City'de büyük kampanya başladı. Honda City almak isteyenlere yüzde sıfır faizle 250 bin TL kredi fırsatı sunuluyor. Honda City ne kadar? Honda City fiyatı kaç lira? 4 Haziran Honda City fiyat listesi....

Yeni Doblo satışa çıktı!  Fiat Doblo'da 150 bin TL kredi, sıfır faiz fırsatı! Doblo Cargo, Easy, Combi fiyatları...

FIAT Professional ürün gamının güçlü üyesi Doblo makyajlandı.Yeni versiyonlarıyla ülkemizde satışa sunulan Doblo'da 150 bin TL kredi sıfır faiz fırsatıyla satışta. İşte Doblo fiyat listesi 2024...

Taşıt kredisinde güncel faiz oranları nasıl oldu? 400 bin TL'nin güncel geri ödemesi ne kadar?

Merkez Bankası'nın faiz kararlarından sonra bankalar da kredi faiz oranlarında güncelleme yapmaya başladı. Buna göre, taşıt kredisi faiz oranları da güncellenmiş oldu. Böylece, 400 bin TL taşıt kredisinin ödemesi ne kadar olduğu merak ediliyor.

Peugeot 3008'de 180 bin TL kredi, sıfır faiz kampanyası başladı! Peugeot 3008 Mayıs 2024 fiyatı ne kadar oldu? 

Peugeot otomobil markası en sevilen modellerinden Peugeot 3008 için kampanya başlattı. Sıfır faiz ve 180  bin RL kredi imkanıyla satışlar devam ediyor. Peugeot 3008 Mayıs 2024 fiyatı ne kadar oldu? Mayıs 2024 Peugeot 3008 fiyat listesi.

Fiat Egea'da mayıs kampanyası! 250 bin TL kredi sıfır faiz fırsatıyla! Fiat Egea Sedan ve Cross fiyat listesi 2024!

Fiat, mayıs ayında Egea sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Fiat, sedan ve Cross modellerinde 250 bin TL kredi sıfır faiz fırsatı sunuyor. İşte  Fiat Egea Sedan ve Cross fiyat listesi 2024!

Ziraat Bankası açıkladı! Ziraat Bankası'ndan 250 bin TL kredi 60 ay vade!

Kredi çekmek isteyen vatandaşlar için Ziraat Bankası açıklamada bulundu. Ziraat Bankası güncel olarak kaydettiği 250 bin TL kredi için aylık taksit miktarını duyurdu.

1 milyon TL'nin getirisi ne kadar? Bankalar ticari kredi faiz oranlarını da güncelledi! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın son yayımladığı veriler kapsamında, 1-3 aylık Türk Lirası mevduat faizi yüzde yüzde 64,3'ten yüzde 67,4'e çıktı. Ticari kredi faizleri de yüzde 66,3'ten yüzde 67,5'e kadar çıktı. Özel bankaların bazıları TL mevduata verdiği faiz oranlarını güncelledi.

Borcu olanlar için tek tek açıklandı! Bankalarda deprem: Ziraat Bankası 100 bin TL kredi!

Bankaların düzenlemelerinin ardından ihtiyaç kredisi faizleri yeniden gündem oldu. Peki Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faizi ne kadar? Ziraat Bankası 100 bin TL kredi nasıl alınır? İşte Ziraat Bankası 100 bin TL kredi... 

Mevduat faizleri 2002'den beri en yüksek seviyesinde! 350 bin TL'nin faiz getirisi hangi bankada kaç TL?

Mevduat faizlerinde 2002'den beri en yüksek seviye görüldü. Peki 350 bin TL'nin faiz getirisi hangi bankada kaç TL? İşte banka banka mevduat faizi hesaplama 8 Mart 2024...

Borcu olanlar Garanti, Akbank, İş Bankası'nın kapısını tıklattı! 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Borcu olan pek çok kişi bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki Garanti, Akbank, İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi faizlerinde son durum ne? 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

TL kredi faiz Haberi

TL kredi faiz

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 20 Aralık'ta başlattıkları kur korumalı mevduat ve katılma hesaplarında 782 milyar TL biriktiğini açıkladı. Nebati, TL tasarruflarının artırılmasına yönelik birçok finansal ve vergisel adımın uygulanması kararı aldıklarını, mevduatların ortalama vadesini uzattıklarını; enflasyonun önemli bir belirleyicisi olan döviz kurunda istikrar sağladıklarını söyledi.

Nebati'nin açııklamasının ardından KKM hesaplarından faydalanan şirketlerin bankalardan çektikleri yüklü miktar TL kredisini aynı dakikada dolara çevirip kredi aldığı bankaya yatırarak haksız kazanç elde ettikleri ortaya çıktı.

ALAN MEMNUN SATAN MEMNUN!

Şirketler bankalardan aldıkları ucuz krediyi aynı bankaya kur korumalı mevduat olarak yatırıyorlar. Şirketler böylece hem daha yüksek faiz elde edip, hem de büyük vergi avantajı elde etmiş oluyor. Bankalar, müşterisi olan şirketlere “kur korumalı hesap açması” şartı ile kredi veriyorlar. Böylece bankalar hem kredi vermiş oluyor...